Pripomočki in naprave

Produkti

Dialox razkužilo, 5 L

Za dezinfekcijo dializnih monitorjev.
62,42 €

Terralin Protect razkužilo za tla, površine, 2 ali 5 L

Terralin Protect razkužilo za tla, površine je tekoči koncentrat, namenjen za čiščenje in dezinficiranje talnih površin, drugih površin in medicinskih pripomočkov.
Od 37,60 €

Philips filter za Innospire Essence, 1 set

Philips filter za Innospire Essence je komplet štirih filtrov. Nadomestni del, ki je primeren za filter inhalatorje Philips.
4,98 €

Lanaform elektrode za Stim Mass, 4 elektrode

Lanaform elektrode za Stim Mass so nadomestni del. V paketu so kar 4 elektrode. Kompatibilne so z elektrostimulatorjem Stim Mass Lanaform.
8,50 €

Lanaform filter za Air Purifier, 1 filter

Lanaform filter za Air Purifier je nadomestni filter. Primeren je zgolj za napravo Air Purifier. To je troslojni filter. Združuje predfilter, HEPA filter ter aktivno oglje.
34,80 €

Lanaform filter za Breezy Cube, 1 filter

Lanaform filter za Breezy Cube je nadomestni del. Primeren je za hladilec zraka Breezy Cube. Filter v napravi skrbi, da je ohlajen zrak tudi svež.
15,89 €

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech, 1 filter

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech je nadomestni del. Uporabite ga pri čistilcu zraka Full Tech. Menjava filtra je obvezna za učinkovito delovanje naprave.
38,86 €

Lanaform filter za Dehumidifier S1, 1 filter

Lanaform filter za Dehumidifier S1 je zamenljiv filter. Služi kot nadomestni del za razvlažilnik zraka Dehumidifier S1. Filter je ogleni.
13,20 €

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik zraka Breva ali Zephyr. Po letu delovanja zagotavlja še vedno optimalno delovanje.
9,99 €

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik ter ionizator Lanaform New Vapo Lux. Menjava je potrebna enkrat na leto.
9,87 €

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux je nadomestni filter. Kompatibilen je z vlažilnikom zraka Lanaform Vapo Lux. Menjava se priporoča enkrat na leto.
9,77 €

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Pedila, 2 valjčka

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Pedila so rezervni element. Namenjeni so menjavi obrabljenega vrtljivega valčka na napravi Pedila. V kompletu prejmeta dva valjčka.
7,89 €

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Satin, 2 valjčka

Lanaform nadomestni vložki za aparat za pedikuro Satin omogočajo menjavo valjčkov. Kompatibilno z napravo za nego stopal Satin. V kompletu sta dva zamenljiva valjčka.
7,29 €

Wellion Mesh inhalator - NADOMESTNI KOMPLET, 1 komplet

Wellion Mesh inhalator - nadomestni komplet vsebuje vse pomembne dele za uporabo inhalatorja.
29,89 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,88 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak ornadomestni del orrazkužilo