Pripomočki in naprave

Produkti

AngelSounds Classic naprava za poslušanje otrokovega srca + gel BREZPLAČNO

AngelSounds je naprava, ki bo že v nosečnosti povezala bodoče starše ter še nerojenega otroka.
43,30 €

Mediblink ultrazvočni prenosni odganjalec komarjev M001, 1 kos

Mediblink ultrazvočni prenosni odganjalec komarjev M001 je inovativni izdelek znamke Mediblink, ki pomaga odganjati komarje brez uporabe kemikalij in strupenih snovi. Deluje na principu ultrazvnočnega valovanja in ima 3 različne funkcije delovanja. Lahko ga uporabljate doma ali na potovanjih, med tekom in rekreacijo, pri pohodništvu, kampiranju, ribolovu in drugih zunanjih aktivnostih. Uporablja se lahko tudi pri dojenčkih. Naprava je varna za ljudi in hišne ljubljenčke.
19,92 €

Nosiboo Go komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Go komplet dodatkov združuje vse kar potrebujete za aspirator Nosiboo Go. Primerno za družine več otroki. Z dodanima dvema nastavkoma.
Od 15,71 €

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator, 1 pripomoček

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator je prenosni pripomoček. Namenjen je čiščenju nosa pri otrocih. Naprava je polnilna in omogoča preprosto uporabo. Sesalna moč je visoka, vendar deluje nežno.
178,75 €

Nosiboo Pro komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Pro komplet dodatkov je poseben set, ki je kompatibilen z Nosiboo Pro aspiratorjem. V kompletu so dodatki, ki so priročni, če imate več otrok. Uporabno tudi v primeru, da katerega od delov izgubite ali se uniči.
15,71 €

Nosiboo PRO2 nosni aspirator, 1 naprava

Nosiboo PRO2 nosni aspirator je visokokakovosten aspirator. Pomaga vam, da hitro in brez napora očistite nosek. Moč sesanja lahko brez težav regulirate. Odličen pripomoček, če imate manjše otroke.
Od 144,50 €

Lanaform Hearing Amplifier slušni aparat, 1 naprava

Lanaform Hearing Amplifier slušni aparat je učinkovit pripomoček za boljši sluh. Poveča prav vsak zvok. Omogoča individualno prilagoditev na ušesni kanal. Na voljo vam je v sivi ali roza barvi.
28,45 €

Lanaform Lumino Led luč za svetlobno terapijo, 1 svetilka

Lanaform Lumino LED luč za svetlobno terapijo je namenjena nadomeščanju dnevne svetlobe. S svetilnostjo 10.000 luxov je vsestransko uporabna. Ima vgrajen časovnik. Deluje tudi s funkcijo atmosferske svetlobe.
120,60 €

Lanaform Nuxo naprava za pomoč pri spanju, 1 pripomoček

Lanaform Nuxo naprava za pomoč pri spanju je nepogrešljiv pripomoček za pomoč pri spanju. Naprava deluje z dvema programoma s svetlobo. Dva programa pa uporabljata zvok. Omogočen je način prilagajanja časa in programa delovanja.
61,61 €

Lanaform Electronic Scale osebna tehtnica, 1 naprava

Lanaform Electronic scale osebna tehtnica poskrbi za natančno tehtanja. Preprosta za uporabo, saj se vklopi že ob enem dotiku. Primerna za osebe do 180 kg. Na voljo je v različnih barvah.
26,05 €

Lanaform Evolutive Scale digitalna tehtnica 2v1 otroška, 1 naprava

Lanaform Evolutive Scale digitalna tehtnica 2v1 je tehtnica za vso družino. S posebnim nastavkom je primerna za tehtanje dojenčka. Primerna pa je tudi za odrasle. Zazna težo vse do 150 kilogramov na 5 gramov natančno.
64,32 €

Lanaform PDS -100 osebna digitalna tehtnica, 1 naprava

Lanaform PDS -100 osebna digitalna tehtnica je natančna tehtnica. Vašo telesno težo spremlja do 100 gramov natančno. Ima lep bel dizajn. Izdelana je iz kaljenega stekla.
25,20 €

Lanaform PDS-110 AS osebna digitalna tehtnica, 1 naprava

Lanaform PDS-110 AS osebna digitalna tehtnica omogoča natančno tehtanje. Delovanje je izredno enostavno in hitro. Velik LCD jasno prikaže rezultate. Tehtnica ima moderno zasnovo.
25,99 €

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina, 1 masažer

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina je poseben masažni pripomoček. Brez težav namreč posnema shiatsu masažo. Odličen način za sprostitev in masažo, ko nimate časa za obisk maserja. Deluje s štirimi vrtljivimi glavami.
131,09 €

Lanaform WBPM-110 zapestni merilec krvnega tlaka, 1 merilnik

Lanaform WBPM-110 zapestni merilec krvnega tlaka je natančen merilnik. Omogoča preprosto merjenje na zapestju. Rezultati meritev so prikazani na LCD zaslonu. Pomnilnik lahko zabeleži do 60 meritev.
26,95 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos

S pomočjo Microlife pulznega oksimetra OXY 300 spremljajte nasičenost kisika v krvi ter vaš srčni utrip na popolnoma enostaven način.
61,38 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala, 1 blazina

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala poskrbi za sproščanje stopal. Odlično za vse z otečenimi nogami. Deluje s posebno elektro stimulacijo. Za vsakodnevno masažo.
56,99 €

Lanaform Delight Mattress masažna blazina, 1 blazina

Lanaform Delight Mattress masažna blazina je kakovostna vzmetnica. Namenjena je vibracijski, shiatsu in akupresurni masaži. Masira vas lahko na petih področjih. Dodana je še funkcija ogrevanja.
120,35 €

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala, 1 kad

Lanaform Heat & Fold Spa ogrevana masažna kad za stopala je odličen način za sproščanje in uživanje. En pripomoček, ki omogoča tako masažo kot lepotno nego. Kad je zložljiva in izredno praktična za uporabo.
45,30 €

Lanaform Massage Mattress masažna blazina, 1 blazina

Massage Mattress masažna blazina deluje z vibracijami. Hkrati ima dodano tudi možnost ogrevanja. Možne so prilagoditve delovanja. Odlična je za sproščanje.
103,00 €

Lanaform Body Tapping masažna naprava, 1 masažer

Lanaform Body Tapping masažna naprava je odlična za masaže različnih predelov telesa. Na voljo so kar tri masažne glave. Način masaže lahko prilagodite svojim potrebam in željam.
35,20 €

Lanaform Foot Spa masažna kad za noge, 1 kad

Lanaform Foot Spa masažna kad za noge združuje prijetno kopel z vibracijsko masažo. Odličen način za vaša stopala, da se sprostijo. Deluje z refleksologijo ter talasoterapijo. Ugodno vpliva na refleksne cone.
49,99 €

Lanaform Medi Stim elektro-stimulator, 1 naprava

Lanaform Medi Stim elektro-stimulator je odlična naprava za masažo. Ugodno vpliva na mišice v telesu. Združuje dva načina delovanja TENS in EMS. Deluje s štirimi lepljivimi elektrodami in dvema neodvisnima kanaloma.
49,93 €

Lanaform Relaxation masažna krtača za kopanje, 1 krtača

Lanaform Relaxation masažna krtača za kopanje je vsestransko uporabna naprava. Primerna je za različne vrste masaže. Ima tri masažne nastavke. Uporabite lahko za mokro ali suho masažo.
16,90 €

Lanaform Stim Mass elektro-stimulator, 1 naprava

Lanaform Stim Mass elektro-stimulator je pripomoček za masažo. Omogoča različne načine uporabe. Deluje z dvema kanaloma in elektrodami. Z elektrostimulacijo nudi celovito masažo.
29,10 €

Philips Threshold PEP, 1 dihalna naprava

Philips Treshold PEP je naprava za posebno terapijo. Omogoča tretma s pozitivnim ekspiracijskim tlakom. Prispeva k lažjemu izločanju sluzi iz dihalnih poti.
31,00 €

Chicco prenosna UZ zaščita - komarji, 1 naprava

Chicco prenosna uz zaščita vam nudi optimalno zaščito pred komarji. Delovanje na baterijo je izjemno učinkovito. Tiha rešitev za zaščito celotne družine.
12,21 €

Chicco ultrazvočna zaščita za vtičnico, 1 naprava

Chicco ultrazvočna zaščita za vtičnico učinkovito odganja komarje. Deluje s posebnim ultrazvočnim delovanjem. Ne oddaja zvoka in hlapov v prostor. Varno za otroke.
11,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak ornaprava