Pripomočki in naprave

Produkti

Dialox razkužilo, 5 L

Za dezinfekcijo dializnih monitorjev.
62,42 €

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL, 1 komplet

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL je posebno priročna kombinacija. Mleko se namreč lahko črpa direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, ta pa se lahko uporabi za hranjenje. Zmogljiva in tiha črpalka olajša življenje vsem doječim mamicam. Črpalka je izdelana iz silikona za živila ter netoksičnega PP.
54,00 €

Haakaa silikonska prsna črpalka 1. generacije, s pokrovčkom ali brez

Haakaa silikonska prsna črpalka 1. generacije je odličen pripomoček za vse doječe mame. Izdelana je iz 100% silikona. Odličen pripomoček za enostavno in učinkovito črpanje mleka. Popolnoma varen izdelek za mame.
Od 26,45 €

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije – set za na pot

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije – set za na pot je poseben komplet za vse zaposlene mame. Narejen je za tiste doječe mame, ki nimajo časa črpati mleka doma na kavču. Omogoča črpanje kjerkoli ter kadarkoli s pomočjo vakuuma. Črpalka je izdelana iz silikona za živila.
60,00 €

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije, 100 ali 150 mL

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije je nepogrešljiv pripomoček za doječe matere. Z dodanimi funkcijami, ki še olajšajo uporabo. Izdelana iz 100% silikona za živila. Na voljo v dveh velikostih 100 mL ali 150 mL ter s pokrovčkom ali brez.
Od 23,77 €

Haakaa silikonski pokrovček rožica, 1 pokrovček

Haakaa silikonski pokrovček rožica je odličen pripomoček za vse Haakaa črpalke. Kompatibilen je z vsemi Haakaa prsnimi črpalkami. Omogoča neprodušno tesnjenje. Brez BPA, PVC in ftalata.
Od 10,90 €

Haakaa silikonski pokrovček za prsno črpalko, 1 pokrovček

Haakaa silikonski pokrovček za prsno črpalko je priročen izdelek za zaščito izčrpanega mleka. Z njim boste preprečili nenamerno razlitje mleka. Izdelano iz 100% silikona za živila.
10,99 €

Haakaa silikonski zbiralci kolostruma set - predsterilizirani, 6x4 mL

Haakaa silikonski zbiralci kolostruma set je prvovrsten komplet, ki mamam omogoča zbiranje kolostruma pred porodom. Zbiralniki so izdelani iz 100% medicinskega silikona. Omogoča shranjevanje v hladilniku in zmrzovalniku. Primerno tudi za ponovno uporabo.
37,99 €

Haakaa silikonski zbiralnik materinega mleka - pikapolonica, 40 ali 75 mL

Haakaa silikonski zbiralnik materinega mleka pikapolonica vam je na voljo v dveh različnih velikostih. Ta pripomoček je odlična alternativa prsnim blazinicam. Primerno za vse doječe matere, ki želijo prihraniti vsako kapljico mleka. Brez bolečin se zbiralnik mleka preprosto oprime prsi.
Od 23,99 €

Terralin Protect razkužilo za tla, površine, 2 ali 5 L

Terralin Protect razkužilo za tla, površine je tekoči koncentrat, namenjen za čiščenje in dezinficiranje talnih površin, drugih površin in medicinskih pripomočkov.
Od 37,60 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,88 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak orprsna črpalka orrazkužilo