Pripomočki in naprave

Produkti

Dialox razkužilo, 5 L

Za dezinfekcijo dializnih monitorjev.
62,42 €

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL, 1 komplet

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL je posebno priročna kombinacija. Mleko se namreč lahko črpa direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, ta pa se lahko uporabi za hranjenje. Zmogljiva in tiha črpalka olajša življenje vsem doječim mamicam. Črpalka je izdelana iz silikona za živila ter netoksičnega PP.
54,00 €

Haakaa komplet silikonske stekleničke za dojenčke 3. generacije in silikonske cevke za hranjenje, 1 set

Haakaa komplet silikonske stekleničke za dojenčke 3. generacije in silikonske cevke za hranjenje je odličen komplet za soočanje s težavami s hranjenjem. Vključuje kar 6 izdelkov. Izdelano iz silikona za živila. Komplet olajša mamam vključevanje v proces hranjenja.
41,00 €

Haakaa silikonska otroška steklenička 3. generacije, 1 steklenička

Haakaa silikonske otroške stekleničke 3. generacije so izdelane iz vrhunskega medicinskega silikona. Na voljo je v dveh različnih velikostih 160 in 250 mL. Odlične so za učenje samostojnosti pri vašem malčku. Je povsem enostavna za držanje v majhnih rokah.
Od 32,99 €

Terralin Protect razkužilo za tla, površine, 2 ali 5 L

Terralin Protect razkužilo za tla, površine je tekoči koncentrat, namenjen za čiščenje in dezinficiranje talnih površin, drugih površin in medicinskih pripomočkov.
Od 37,60 €

Equa 217 BELA steklenička, 750 mL

Equa 217 BELA steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
19,90 €

UpAp HydroActive Thermo Sport steklenica - siva, 750 mL

S pomočjo UpAp prehranskih dopolnil dvignite energijo na zavidljivo raven, za doseganje zadostnega vnosa tekočin pa izberite UpAp HydroActive Thermo Sport steklenice. Kakovostne steklenice so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla ter so preprostega dizajna, izjemno lahke in idealne za vse vremenske razmere. Napitke ohranijo tople 12 ur, hladne pa do 24 ur. S preprosto in kakovostno zasnovo je ta model steklenice idealen za vsakodnevno uporabo. Izberite model steklenice v svoji najljubši barvi in ostanite hidrirani, ko ste na poti.
41,95 €

UpAp HydroActive Thermo Sport steklenica, črna ali vijolična, 500 mL

S pomočjo UpAp prehranskih dopolnil dvignite energijo na zavidljivo raven, za doseganje zadostnega vnosa tekočin pa izberite UpAp HydroActive Thermo Sport steklenice. Kakovostne steklenice so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla ter so preprostega dizajna, izjemno lahke in idealne za vse vremenske razmere. Napitke ohranijo tople 12 ur, hladne pa do 24 ur. S preprosto in kakovostno zasnovo je ta model steklenice idealen za vsakodnevno uporabo. Izberite model steklenice v svoji najljubši barvi in ostanite hidrirani, ko ste na poti.
Od 34,50 €

UpAp HydroActive Thermo steklenica, rjava, zelena, vijolična, modra, rdeča, puder roza, rumena, roza ali svetlo zelena, 500 mL

S pomočjo UpAp prehranskih dopolnil dvignite energijo na zavidljivo raven, za doseganje zadostnega vnosa tekočin pa izberite UpAp HydroActive termo steklenice. Kakovostne steklenice so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla ter so preprostega dizajna, izjemno lahke in idealne za vse vremenske razmere. Napitke ohranijo tople 12 ur, hladne pa do 24 ur. S preprosto in kakovostno zasnovo je ta model steklenice idealen za vsakodnevno uporabo. Izberite model steklenice v svoji najljubši barvi in ostanite hidrirani, ko ste na poti.
Od 33,90 €

Avent Natural Response AFV plastična steklenička, 260 mL

Avent Natural Response AFV plastična steklenička zagotavlja mirno in udobno hranjenje. Cucelj z naravnim odzivom podpira dojenčkov edinstveni ritem sesanja, požiranja in dihanja, ventil AirFree pa je zasnovan za odvajanje zraka, da ga dojenček pri hranjenju ne požira, kar je dodatna zaščita pred trebušnimi krči, napenjanjem in refluksom. Cucelj ima edinstveno odprtino, skozi katero se sprošča mleko samo, ko dojenček aktivno pije. Ko dojenček naredi premor za požiranje in dihanje, tudi mleko neha iztekati.
Od 11,99 €

Avent Natural Response komplet stekleničk, 1 komplet

Avent Natural Response komplet stekleničk zagotavlja mirno in udobno hranjenje. Cucelj z naravnim odzivom deluje usklajeno z naravnim ritmom hranjenja vašega dojenčka, zato je lažje kombinirati dojenje in hranjenje po steklenički. Cucelj ima edinstveno odprtino, skozi katero se sprošča mleko, ko dojenček aktivno pije. Ko dojenček naredi premor za požiranje in dihanje, tudi mleko neha iztekati. Philips Avent je priznana blagovna znamka v industriji nege dojenčkov, ki staršem že več kot 30 let zagotavlja inovativne in zanesljive izdelke.
52,99 €

Avent Natural Response plastična steklenička, 260 ali 330 mL

Avent Natural Response plastična steklenička zagotavlja mirno in udobno hranjenje. Ventil proti trebušnim krčem je zasnovan za odvajanje zraka, da ga dojenček pri hranjenju ne požira, kar pomaga zmanjšati trebušne krče in nelagodje. Cucelj z naravnim odzivom deluje usklajeno z naravnim ritmom hranjenja vašega dojenčka, zato je lažje kombinirati dojenje in hranjenje po steklenički. Cucelj ima edinstveno odprtino, skozi katero se sprošča mleko samo, ko dojenček aktivno pije. Ko dojenček naredi premor za požiranje in dihanje, tudi mleko neha iztekati.
Od 9,85 €

Avent Natural Response steklena steklenička, 120 ali 240 mL

Avent Natural Response steklena steklenička iz borosilikatnega stekla vrhunske kakovosti je odporna na vročino in temperaturne šoke, zato jo lahko varno hranite v hladilniku, pogrejete in sterilizirate. Odprtina cuclja je zasnovana tako, da sprošča mleko, ko dojenček sesa. Širok, mehak in prilagodljiv cucelj posnema obliko in občutek dojke, kar dojenčku pomaga, da lažje prime za cucelj in se udobno hrani. Ventil proti trebušnim krčem je zasnovan za odvajanje zraka, kar pomaga zmanjšati trebušne krče in nelagodje.
Od 12,99 €

i9 Informirana steklenička za vodo, različne stekleničke, 1 steklenička

Steklenička za vodo i9 je posebna steklenička za vodo. Na voljo je 9 različic. Steklenička je namenjena izboljšanju energijskega stanja vode. Izdelano iz kakovostnega stekla.
Od 54,95 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,88 €

Equa Mismatch Lava steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Lava steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,10 €

Equa Mismatch Bloom steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Bloom steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
22,00 €

Equa Mismatch Bronze steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Bronze steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,80 €

Equa 217 ČRNA steklenička, 750 mL

Equa 217 ČRNA steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
19,90 €

Equa MISMATCH BEIGE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH BEIGE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
24,00 €

Equa MISMATCH HEAVENS steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH HEAVENS steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,80 €

Equa MISMATCH WHITE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH WHITE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
19,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak orrazkužilo orsteklenička