Pripomočki in naprave

Produkti

Dialox razkužilo, 5 L

Za dezinfekcijo dializnih monitorjev.
62,42 €

Terralin Protect razkužilo za tla, površine, 2 ali 5 L

Terralin Protect razkužilo za tla, površine je tekoči koncentrat, namenjen za čiščenje in dezinficiranje talnih površin, drugih površin in medicinskih pripomočkov.
Od 37,60 €

Aldena nitril rokavice, črne ali modre, 100 komadov

Aldena nitril rokavice so verjetno najbolj idealna izbira rokavic, saj so nealergene, imajo ekstremno dober oprijem, izdelane so brez smukca in so udobne za nošenje. Primerne so za domačo, kot tudi profesionalno rabo. Aldena nitril rokavice nosijo CE certifikat in standarde 93/42/EEC, kot tudi standarde EN 455. Aldena nitril rokavice se lahko uporabljajo v kozmetičnih salonih, v zdravstvu, živilski industriji, gospodinjstvu, DIY opravilih, vrtnarjenju itd. Aldena nitril rokavice so izdelane iz prožnega, finega in odporna materiala. Izbirajte med črno ali modro barvo.
Od 6,19 €

Sempermed Supreme kirurške rokavice, 50 rokavic

Sempermed Supreme predstavlja kakovost in zanesljivost in ni brez razloga ena najpogosteje uporabljena znamka kirurških rokavic brez pudra v Evropi. S svojo sintetično notranjo prevleko so Sempermed Supreme kirurške rokavice zaradi svoje patentirane mrežaste strukture enostavne za nadevanje ter udobne za nošenje. Sempermed Supreme kirurške rokavice imajo popolnoma anatomsko obliko in zato zmanjšajo obremenitev za uporabnike. Večkrat oprano, da se zmanjšajo ostanki pospeševalnikov beljakovin iz lateksa.
Od 75,90 €

Peha-Taft kirurške sterilne rokavice, 50 rokavic

Peha-Taft kirurške sterilne rokavice so na voljo v dveh različnih verzijah in sicer s pudrom in brez pudra.
Od 74,00 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,88 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak orrazkužilo orsterilne rokavice