Pripomočki in naprave

Produkti

Dialox razkužilo, 5 L

Za dezinfekcijo dializnih monitorjev.
62,42 €

Terralin Protect razkužilo za tla, površine, 2 ali 5 L

Terralin Protect razkužilo za tla, površine je tekoči koncentrat, namenjen za čiščenje in dezinficiranje talnih površin, drugih površin in medicinskih pripomočkov.
Od 37,60 €

Lanaform WBPM-110 zapestni merilec krvnega tlaka, 1 merilnik

Lanaform WBPM-110 zapestni merilec krvnega tlaka je natančen merilnik. Omogoča preprosto merjenje na zapestju. Rezultati meritev so prikazani na LCD zaslonu. Pomnilnik lahko zabeleži do 60 meritev.
31,99 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,88 €

Geratherm Active Control zapestni merilec krvnega tlaka, 1 kos

Sodoben merilec krvnega tlaka, ki natančno izmeri krvni tlak kar na vašem zapestju.
82,33 €

Medisana ViFit Run merilnik aktivnosti, 1 kos

Medisana ViFit Run merilnik aktivnosti z zaslonom na dotik beleži število korakov, ki ste jih naredili, pretečeno razdaljo, porabo kalorij, srčni utrip, skupni čas gibanja in odstotek vašega gibalnega cilja, ki ste ga dosegli. Medisana ViFit Run merilnik aktivnosti je idealen pripomoček pri vadbi za športnike, pa tudi popolna spodbuda za tiste, ki si želijo več gibati. Medisana ViFit Run merilnik aktivnosti ne počiva niti ponoči; ko je nastavljen na način spanja, meri trajanje in kakovost vašega spanca ter koliko se gibljete ponoči.
56,65 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak orrazkužilo orzapestni merilnik