Pripomočki in naprave

Produkti

Fashy Jon bacek vodni termofor, 0.8 L

Fashy Jon bacek vodni termofor je grelno telo namenjeno vsem - tako otrokom kot tudi odraslim za razvajanje med prehladnimi dnevi s toplim termoforjem.
27,07 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
6,88 €

Mediblink M122 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost L, 1 blazinica

Poskrbite za takojšnje olajšanje s prijetnim hlajenjem ali udobnim gretjem, ki ga omogoča uporaba inovativnega izdelka hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122, ki je produkt priznane znamke Medilink, ki se že leta ukvarja s snovanjem in proizvodnjo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov. Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122 v velikosti L ne vsebuje BPA, lateksa in svinca ter je varna za neposredno uporabo na koži. S svojim dvojnim delovanjem je namenjena lajšanju velikega števila težav, kot so zvini, otekline, piki komarjev, bolečine v mišicah itd.
14,99 €

Mediblink M121 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost M, 1 blazinica

Pomagajte si olajšati težave in bolečine, ki vas lahko pestijo. Z inovativnim izdelkom Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M M121, boste svojemu telesu nudili takojšnjo udobje pri zvinih, pikiv insektov, bolečih mišicah, krčih, menstrualnih bolečinah, oteklinah, artritisu in drugih nelagodnih pojavih. Hladilno-grelna blazinica z dvojnim učinkom ne vsebuje lateksa, svinca in BPA ter je varna za neposredno uporabo na koži. Zaradi svoje oblike z gelastimi kroglicami, se prilagaja vsakemu telesu.
9,90 €

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

Fashy Peru termofor s pisano prevleko, 1 termofor

Fashy Peru termofor s pisano prevleko je termofor s prostornino 2 l. Oblečen je v snemljivo prevleko s pisanim vzorcem. Vsestransko uporaben.
10,78 €

Fashy termofor 2L s pliš roza prevleko, 1 termofor

Fashy termofor 2L s pliš roza prevleko je nepogrešljiv pripomoček. Odlično ogreje posamezne predele telesa in nudi udobje, zaradi pliš prevleke.
12,61 €

Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0.8 L, 1 termofor

Fashy termofor otroški s flis prevleko Little Captain 0,8 L je termofor namenjen otrokom. Poskrbi za prijeten občutek toplote in udobja. Z modro prevleko iz flisa.
7,22 €

Fashy termofor otroški s pliš prevleko ptiček 0.8 L, 1 termofor

Fashy termofor otroški s pliš prevleko ptiček 0.8 L je opremljen s prikupno podobo ptička. Poskrbi za dalj trajajoče oddajanje prijetne toplote.
8,53 €

Fashy termofor s flis prevleko 2.0 L, različne barve, 1 termofor

Fashy termofor s flis prevleko 2.0 L vam je na voljo v različnih barvah. Primerno za toplotno terapijo različnih predelov. Prevleka je snemljiva.
Od 7,53 €

Fashy termofor želva Shelly 0.8 L, 1 termofor

Fashy termofor želva Shelly 0.8 L je otroški termofor. S podobo želvice in mehko prevleko deluje tudi kot prijetna igračka. S prostornino 0,8 L in velikosti 43 x 27 cm.
14,99 €

Fashy blazina termo koala koko s semeni, 1 termofor

Fashy blazina termo koala koko s semeni se lahko uporabi za gretje. Primeren za otroke, saj je lahko tudi kot igrača. Primerno za lajšanje neprijetnih občutkov in ugodno toplotno terapijo.
9,18 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak ortermofor