Pripomočki in naprave

Produkti

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak, 9.1 m

Vivacare Microtape kirurški lepilni trak je namenjen prilepljanju oblog, katetrov in drugih medicinskih materialov na kožo in kamorkoli na telo samo.
Od 0,84 €

Ortopedix set za izdelavo ortopedskega vložka na podlagi odtisa stopala

Ortopedix set za izdelavo ortopedskega vložka na podlagi odtisa stopala - set vsebuje 3D odteisno peno, ki vam jo pošljemo na dom, vi poskrbite za kvaliteten odtiv obeh vaših stopal, Ortopedix Slovenija pa poskrbi za izdelavo perfektnega, vvrhunsko ujemajočega vložka.
Od 15,88 €

Scholl GelActiv vložki za vsakdanjo obutev

Scholl GelActiv vložki za vsakdanjo obutev so namenjen predvsem za celodnevno zaščito stopal, predvsem pri ljudeh, katerih delo je naporno in predvsem stoječe.
15,99 €

Scholl GelActiv vložki za odprte čevlje

Scholl GelActiv vložki za odprte čevlje so namenjen predvsem za zaščito stopal pri ljudeh, ki nosijo odprte čevlje oziroma odprto obutev.
18,00 €

Scholl GelActiv vložki za čevlje z ekstremno visokimi petami

Scholl GelActiv vložki za čevlje z ekstremno visokimi petami so namenjen predvsem za zaščito stopal pri ljudeh, ki nosijo obutev z visokimi petami, kjer je zaščita nog nujna.
18,00 €

Invisole USB grelni vložki, 1 par

Invisole USB grelni vložki so ergonomsko oblikovani vložki, ki hitro pogrejejo vaše noge in so izredno preprosti za uporabo.
100,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: lepilni trak orvložek za čevlje