Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform elektrode za Stim Mass, 4 elektrode

Lanaform elektrode za Stim Mass so nadomestni del. V paketu so kar 4 elektrode. Kompatibilne so z elektrostimulatorjem Stim Mass Lanaform.
8,50 €

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina, 1 masažer

Lanaform Shiatsu Massager masažna blazina je poseben masažni pripomoček. Brez težav namreč posnema shiatsu masažo. Odličen način za sprostitev in masažo, ko nimate časa za obisk maserja. Deluje s štirimi vrtljivimi glavami.
131,09 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala, 1 blazina

Lanaform Circulation Mat elektro-stimulacijska blazina za stopala poskrbi za sproščanje stopal. Odlično za vse z otečenimi nogami. Deluje s posebno elektro stimulacijo. Za vsakodnevno masažo.
56,99 €

Lanaform Delight Mattress masažna blazina, 1 blazina

Lanaform Delight Mattress masažna blazina je kakovostna vzmetnica. Namenjena je vibracijski, shiatsu in akupresurni masaži. Masira vas lahko na petih področjih. Dodana je še funkcija ogrevanja.
120,35 €

Lanaform Massage Mattress masažna blazina, 1 blazina

Massage Mattress masažna blazina deluje z vibracijami. Hkrati ima dodano tudi možnost ogrevanja. Možne so prilagoditve delovanja. Odlična je za sproščanje.
103,00 €

Lanaform Body Tapping masažna naprava, 1 masažer

Lanaform Body Tapping masažna naprava je odlična za masaže različnih predelov telesa. Na voljo so kar tri masažne glave. Način masaže lahko prilagodite svojim potrebam in željam.
35,20 €

Lanaform Foot Spa masažna kad za noge, 1 kad

Lanaform Foot Spa masažna kad za noge združuje prijetno kopel z vibracijsko masažo. Odličen način za vaša stopala, da se sprostijo. Deluje z refleksologijo ter talasoterapijo. Ugodno vpliva na refleksne cone.
49,99 €

Lanaform Medi Stim elektro-stimulator, 1 naprava

Lanaform Medi Stim elektro-stimulator je odlična naprava za masažo. Ugodno vpliva na mišice v telesu. Združuje dva načina delovanja TENS in EMS. Deluje s štirimi lepljivimi elektrodami in dvema neodvisnima kanaloma.
49,93 €

Lanaform Relaxation masažna krtača za kopanje, 1 krtača

Lanaform Relaxation masažna krtača za kopanje je vsestransko uporabna naprava. Primerna je za različne vrste masaže. Ima tri masažne nastavke. Uporabite lahko za mokro ali suho masažo.
16,90 €

Lanaform Stim Mass elektro-stimulator, 1 naprava

Lanaform Stim Mass elektro-stimulator je pripomoček za masažo. Omogoča različne načine uporabe. Deluje z dvema kanaloma in elektrodami. Z elektrostimulacijo nudi celovito masažo.
29,10 €

Lanaform Cell Roller masažna naprava za odpravo celulita, 1 naprava

Lanaform Cell Roller masažna naprava za odpravo celulita je posebno učinkovit pripomoček. Olajša vam skrb za vaše telo in izgled kože. Primerno za stegna, zadnjico in trebuh.
50,70 €

Krauterhof maser za masažo lasišča, 1 masažer

Sprostite svoje čute med prijetno masažo z maserjem za lasišče.
6,15 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: masažer orposodica za leče