Pripomočki in naprave

Produkti

AngelSounds Classic naprava za poslušanje otrokovega srca + gel BREZPLAČNO

AngelSounds je naprava, ki bo že v nosečnosti povezala bodoče starše ter še nerojenega otroka.
43,30 €

Podpazdušna bergla, 1 bergla

Udobno oblazinjena, nudi zelo dobro oporo med hojo.
Od 39,72 €

Thuasne W2310 zložljiva recipročna hodulja, 1 hodulja

Lahka zložljiva hodulja, nastavljiva po višini...
82,28 €

Trikolesni rolator z zavoro in košarico

Rolator s košaro in pladnjem ki sta snemljiva.
160,19 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki v obliki zvezdic, olivno zelena ali svetlo modra, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s prisrčno in prefinjeno magnetno zapestnico, ki je ustvarjena za ženske in punce, čeprav jo lahko nosi prav vsak! Energetix delikatna zapestnica, ki je polirana in ustvarjena iz nerjavečega jekla, ima vgrajene prave kristalčke v obliki zvezdic, ki se lahkotno bleščijo in spominjajo na zvezdnato nebo. Energetix delikatna magnetna zapestnica s kristalčki v obliki malih zvezdic je obogatena z magnetom moči 0,12 Tesla, ki nosi številne koristi za naše počutje.
Od 55,00 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Si želite okrasiti svoje zapestje in obenem blagodejno vplivati na vaše počutje? Podarite sebi ali svojim najbljižjim imenitno in elegantno zapestnico Energetix, ki je obogatena z magnetom, ki ima številne pozitivne vplive na celotno telo in razpoloženje. Energetix delikatna magnetna zapestnica s pravimi kristalčki lahko krasi vaše zapestje v srebrni, zlati ali "rose gold" barvi in vsebuje 1 magnet, moči 0,12 Tesla. Polirana površina zapestnice poudari bleščanje kristalov in s tem še tako bolj izstopa.
Od 42,00 €

Lanaform Balance & Pilates pripomočki za vadbo, 1 set

Lanaform Balance & Pilates pripomočki za vadbo so združeni v set, ki vam omogoča vadbo doma. Komplet petih izdelkov je vse kar potrebujete za rekreacijo. Dodani so tudi posnetki za vadbo.
62,58 €

Lanaform Tone & Shape pripomočki za vadbo, 1 komplet

Lanaform Tone & Shape pripomočki za vadbo so namenjeni vadbi doma. S kar tremi pripomočki boste lahko izvedli številne vaje. Hkrati pa je kompletu priloženih tudi veliko posnetkov vadb.
76,44 €

Thuasne New Design rolator, 1 kos

Ostanite mobilni s pomočjo rolatorja, ki je lahko vodljiv, izredno lahek in celo zložljiv.
202,99 €

Energetix magnetna zapestnica s pravimi sladkovodnimi biseri, 1 zapestnica

Obdarite sebe ali svoje najljubše ženske in punce v vašem življenju z imenitno in elegantno Energetix magnetno zapestnico iz nerjavečega jekla, ki je okrašena s pravimi sladkovodnimi biseri. Energetix magnetna zapestnica vsebuje 1 magnet z močjo 0,12 Tesla, ki ima številne korsitne učinke na telo in splošno počutje. Zapestnica je raztegljiva in se enostavno natakne na zapestje ter ga ob tem ne stiska. Pravi sladkovodni biseri magnetni zapestnici nudijo dodatno prefinjenost in brezčasno eleganco.
65,00 €

Nosiboo Go komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Go komplet dodatkov združuje vse kar potrebujete za aspirator Nosiboo Go. Primerno za družine več otroki. Z dodanima dvema nastavkoma.
Od 14,50 €

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator, 1 pripomoček

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator je prenosni pripomoček. Namenjen je čiščenju nosa pri otrocih. Naprava je polnilna in omogoča preprosto uporabo. Sesalna moč je visoka, vendar deluje nežno.
165,00 €

Nosiboo Pro komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Pro komplet dodatkov je poseben set, ki je kompatibilen z Nosiboo Pro aspiratorjem. V kompletu so dodatki, ki so priročni, če imate več otrok. Uporabno tudi v primeru, da katerega od delov izgubite ali se uniči.
15,71 €

Nosiboo PRO nosni aspirator, 1 naprava

Nosiboo PRO nosni aspirator je visokokakovosten aspirator. Pomaga vam, da hitro in brez napora očistite nosek. Moč sesanja lahko brez težav regulirate. Odličen pripomoček, če imate manjše otroke.
Od 149,47 €

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem, srebrna ali zlata barva, 1 zapestnica

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem v srebrni ali zlati barvi je edinstvena magnetna zapestnica, ki zajema kar 2 magneta z močjo 0,12 Tesla. Energetix magnetna zapestnica je ustvarjena iz nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in nudi poliran "finish" za eleganten videz. Prav tako je obogatena z pravimi kristalčki. Energetix nakit omogoča pomoč z magnetno terapijo, ki ima lahko pozitivne vplive na vaše razpoloženje in delovanje ter počutje telesa.
Od 65,00 €

Maybe baby lonček za zbiranje urina, 10 lončkov

Maybebaby lonček za zbiranje urina je priročen plastični lonček z ročajem za enkratno uporabo, primeren za lažje opravljanje testov nosečnosti, ovulacije ali drugih urinskih testov s pomočjo zbiranja urina. Maybebaby lonček za zbiranje urina v paketu vsebuje 10 lončkov. Maybebaby lonček za zbiranje urina ima ročaj, ki je na vsakem urinskem lončku. To omogoča enostavno prijemanje brez polivanja. Lonček za urin je lahko zelo primeren za test nosečnosti, test ovulacije, PH test in druge medicinske teste urina.
1,99 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
7,99 €

Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde s kristalčki, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s to imenitno Energetix magnetno zapestnico v moderni in prefinjeni obliki ter pri tem blagodejno vplivajter na svoje celotno telo in počutje. Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde je obogatena s pravimi kristalčki ter ustvarjena iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in uporabe. Terapija s pomočjo magnetov je veda, ki sega že v leto 600 pred našim štetjem in je bila do sedaj že široko in učinkovito raziskovana.
59,00 €

Energetix magnetna zapestnica z detajlom listka, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z ljubkim detajlom malega listka je idealna izbira za darilo, ki bo osrečilo najljubše ženske in punce v vašem življenju, prav tako pa je odlična izbira za krasitev vašega zapestja. Z močjo magnetov lahko pozitivno vplivate na celotno vaše telo in splošno počutje ter si ob tem nudite okrasitev z elegantno in edinstveno obliko srebrne zapestnice, ki je ustvarjena iz kvalitetnega nerjavečega jekla za dolgotrajno obstojnost in dolgoročno nošnjo.
49,00 €

Termofor za led Gima, 1 pripomoček

Termofor za led v obliki vrečke za led je izdelan iz poliestra. Zunanja plast, ki pride v stik s kožo je bombažna in prijetno prevaja hladen učinek ledu. Odlično za hlajenje različnih predelov telesa.
11,05 €

Energetix fleksibilna magnetna zapestnica v moderni obliki, 1 zapestnica

Če si želite imeti prefinjen kos nakita in obenem blagodejno delovati na svoje počutje in telo, je Energetix fleksibilna magnetna zapestnica idealna izbira za vas ali za vaše bližnje. Energetix magnetna zapestnica v elegantni in čisti moderni obliki je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z dodatkom bakra in s svojimi kvalitetnimi materiali zagotavlja dolgoročno nošnjo. Energetix nakit zajema neodim magnete, ki so trenutno najmočnejši permanentni magnet in so nadomestili vse druge vrste magnetov v številnih sodobnih izdelkih, ki zahtevajo močne trajne magnete.
Od 49,00 €

Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Poskrbite za dobro počutje in pri tem okrasite svoja zapestja z visokokakovostnimi in elegantnimi magnetnimi zapestnicami Energetix v modernih oblikah. Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli vsebuje kar 5 magnetov, z močjo 0,12 Tesla, ki imajo lahko blagodejne vplive na vaše razpoloženje in počutje telesa. Magnetna zapestnica je ustvarjena za vse spole in njena raztegljiva oblika omogoča prilagajanje na velikost in širino vsakega zapestja.
Od 49,00 €

Energetix magnetna zapestnica s poldragim kamnom kremen, rdeča ali belo-roza, 1 zapestnica

Podarite svojemu zapestju prefinjenost Energetix zapestnic in ob tem blagodejno vplivajte na svoje počutje in celotno telo. Energetix magnetna zapestnica je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in obdana s poldragim kamnom kremen v temno rdeči ali svetlo roza-beli barvi z rožnatim kremenom. Ima 1 magnet, ki ima moč 0,12 tesla in s tem deluje na vaše počutje tem pri tem spodbuja naravne procese v telesu. Obdarite sebe ali svoje najbljižje s tem elegantnim kosom nakita.
Od 75,00 €

Lanaform Ankle Support podporni pas za gleženj, 1 ščitnik

Lanaform Ankle Support podporni pas za gleženj je poseben ščitnik, ki nudi oporo. Izdelan je iz različnih materialov, ki zagotavljajo prijeten občutek med uporabo. Na voljo v 4 velikostih.
Od 12,26 €

Lanaform Elbow Brace podporni pas za komolec, 1 ščitnik

Lanaform Elbow Brace podporni pas za komolec je pravzaprav ščitnik. Nudi zaščito ter oporo komolcu in sklepom. Povsem preprosto za uporabo. Na voljo v štirih velikostih.
Od 13,33 €

Mediblink maska za otroke za kompresorski inhalator Panda M460, 1 maska

Otroška maska za kompresorski inhalator Mediblink Panda M460.
5,55 €

Mediblink maska za otroke za ultrazvočni inhalator M480, 1 maska

Otroška maska za ultrazvočni inhalator Mediblink M480.
5,55 €

Veroval osebna tehtnica - pametna LG6, 1 set

Optimalna analiza telesa in tehtanja z Veroval pametno osebno tehtnico LG6.
87,04 €

Energetix magnetna zapestnica z minimalističnim detajlom, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z minimalističnim detajlom je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki bo poskrbel za dolgoročno nošnjo in dolgotrajno kakovost. Prav tako je površina zapestnice prevlečena z ionsko prevleko, ki je najnaprednejša tehnika površinske obdelave in se uporablja za obdelavo nakita iz nerjavečega jekla. Med postopkom se osnovni kovini v obliki pare doda tanka plast kondenzacije (titanov nitrat). Ta se usede v kovino in pusti površino tršo in svetlejšo.
55,00 €

Energetix magnetna zapestnica z možnostjo graviranja, zlato-roza ali srebrna, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje z visokokakovostnim kosom Energetix nakita in pri tem pozitivno delujte na svoje počutje in kakovost življenja. Energetix magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla in z ionsko prevleko predstavlja edinstveno obliko zapestnice z možnostjo graviranja na sredinski element in vsebuje 2 magneta z močjo 0,12 tesla. V rose gold (zlato-roza) ali srebrni barvi, bo Energetix magnetna zapestnica poskrbela za prefinjen videz in hkratno dobro razpoloženje.
Od 42,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: merilnik telesne teže orposodica za leče orpripomoček