Pripomočki in naprave

Produkti

Lifemed SAT 200 prenosni pulzni oksimeter, 1 oksimeter

Prstni prenosni pulzni oksimeter je namenjen odraslim osebam in otrokom s težo nad 10 kg in prikazom po datkov na barvnem displeju.
34,50 €

Pulzni oksimeter SAT-500 - prenosni

Pulzni oksimeter SAT-500 je prenosni pulzni oksimeter, ki je namenjen meritvam SpO vrednostim, prikazu srčnega utripa, alarmnih vrednosti in drugih vitalnih znakov oksigenacije krvi.
211,05 €

Veroval osebna tehtnica - pametna LG6, 1 set

Optimalna analiza telesa in tehtanja z Veroval pametno osebno tehtnico LG6.
87,04 €

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter, 1 naprava

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter je prenosni merilnik. Izmeri vam nasičenost krvi s kisikom. Ima tudi funkcijo za merjenje srčnega utripa in indeksa perfuzije. S priloženo torbico za shranjevanje.
29,44 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Pulzni oksimeter Berry BM1000C, 1 set

Pulzni oksimeter Berry BM1000C je inovativen, točen in precizen medicinski pripomoček, ki je primeren za redno in natsnčno merjenje oksigenacije krvi s kisikom.
40,05 €

Microlife OXY 300 pulzni oksimeter, 1 kos

S pomočjo Microlife pulznega oksimetra OXY 300 spremljajte nasičenost kisika v krvi ter vaš srčni utrip na popolnoma enostaven način.
64,46 €

Medisana PM 100 pulzni oksimeter, DUO PACK

Medisana PM 100 pulzni oksimeter je prenosna ter neinvazivna naprava ali medicinski pripomoček, ki je namenjen določanju nasičenosti kisika v arterijski krvi (SpO2) in vrednosti srčnega utripa pri otrocih in odraslih. Nasičenost kisika v krvi (SpO2) je izraz, ki se nanaša na koncentracijo kisika vezanega na hemoglobin. Vrednost, izmerjena s to napravo ni razlog za postavitev kakršnihkoli resnih diagnoz – za potrditev in postavitev diagnoze se je potrebno posvetovati in pogovoriti s svojim zdravnikom.
97,80 €

Wellion pulzni oksimeter, 1 naprava

Wellion pulzni oksimeter je nujen pripomoček, če želite spremljati nasičenost kisika v krvi. Hkrati omogoča spremljanje tudi srčnega utripa. Z OLED zaslonom. Primeren za odrasle in otroke.
42,82 €

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter, 1 naprava

Lanaform PO-110 pulzni oksimeter je prenosna naprava, ki izmeri nasičenost krvi s kisikom. Hkrati izmeri tudi srčni utrip in indeks perfuzije. Enostavna uporaba in zanesljivi rezultati merjenja.
39,90 €

Gima pulzni oksimeter za domačo uporabo, 1 naprava

Gima pulzni oksimeter za domačo uporabo je prenosen pripomoček, ki v nekaj trenutkih izmeri nasičenost krvi s kisikom.
36,99 €

Rossmax SB210 pulzni oksimeter

Rossmax SB210 pulzni oksimeter je inovativni pulzni oksimeter z nameščanjem na prst. Je inovativen medicinski pripomoček, ki poleg oksigenacije krvi aznava in preverja tudi stanje arterij.
115,78 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: merilnik telesne teže orposodica za leče orpulzni oksimeter