Pripomočki in naprave

Produkti

Veroval osebna tehtnica - pametna LG6, 1 set

Optimalna analiza telesa in tehtanja z Veroval pametno osebno tehtnico LG6.
87,04 €

Lanaform Lumino Led luč za svetlobno terapijo, 1 svetilka

Lanaform Lumino LED luč za svetlobno terapijo je namenjena nadomeščanju dnevne svetlobe. S svetilnostjo 10.000 luxov je vsestransko uporabna. Ima vgrajen časovnik. Deluje tudi s funkcijo atmosferske svetlobe.
120,60 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Lanaform Luminescence terapevtska luč za svetlobno terapijo

Lanaform Luminescence terapevtska luč za svetlobno terapijo je inovativen proizvod, ki je namenjen preprečevanju in lajšanju morebitnih simptomov sezonsko pogojenih depresij in drugih stranskih učinkov.
112,57 €

Medisana LT 500 dnevna svetilka, 1 kos

Medisana LT 500 dnevna svetilka zagotavlja dnevno svetlobo, ki daje energijo za povečanje energetskega ravnovesja in zmanjšanje simptomov zimske depresije. Enakomerno porazdelitev svetlobe zagotavlja LED tehnologija, ki je popolnoma brez utripanja in prav tako ponuja wellness svetlobo s spreminjanjem barv v štirih različnih barvah - odvisno od razpoloženja posameznika. Dvostopenjska jakost svetlobe doseže do 10.000 luksov. Medisana LT 500 dnevna svetilka je kot certificiran medicinski izdelek, podvržena najstrožjim zahtevam in rednim kontrolam.
139,90 €

Medisana IR 850 infrardeča svetilka s 300 W, 1 kos

Medisana IR 850 infrardeča svetilka s 300 W za toplotno terapijo z infrardečo svetlobo pomaga povečati temperaturo tkiv. S pomočjo izdelka Medisana IR 850 infrardeča svetilka s 300 W lahko ublažite blage bolečine v mišicah in sklepih, otrdelost in mišične krče ter dosežete začasno sprostitev mišic. Infrardeča terapija je še posebej koristna pri lajšanju simptomov prehlada in izboljšanju splošnega počutja. Poleg tega se lahko Medisana IR 850 infrardeča svetilka s 300 W uporablja tudi za nego obraza in lepoto, saj tretma izboljša prekrvavitev kože.
118,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: merilnik telesne teže orposodica za leče orsvetilka