Pripomočki in naprave

Produkti

Microlife NC 150 digitalni termometer

Microlife NC 150 je inovativen kontaktni termometer, ki natančno ter predvsem hitro izmeri temperaturo vašega telesa.
64,45 €

Veroval osebna tehtnica - pametna LG6, 1 set

Optimalna analiza telesa in tehtanja z Veroval pametno osebno tehtnico LG6.
87,04 €

Mediblink M300 IR ušesni termometer, 1 set

Mediblink M300 ušesni termometer je inovativen termometer in sufisticiran merilec telesne temperature.
43,64 €

Mediblink M320 6v1 brezkontaktni termometer, 1 set

Termometer s pomočjo infrardeče tehnologije v približno eni sekundi izmeri temperaturo na površini kože na čelu in na površini predmetov.
44,64 €

Veroval Duo Scan 2in1 IR čelno ušesni termometer

Veroval Duo Scan 2in1 IR čelno ušesni termometer je itermometer za merjenje temperature v ušesu in na čelu.
52,37 €

Rossmax Qutie 10 sec termometer, 1 termometer

Rossmax Qutie 10 sec termometer je inovativni, priročno majhen, izredno hiter termometer, ki izmeri temperaturo izredno natančno. Švicarska kvaliteta.
8,72 €

Lanaform Filoo digitalni termometer, 1 merilnik temperature

Lanaform Filoo digitalni termometer je primeren za otroke. Omogoča merjenje temperature v ustih. Ima LCD zaslon, kjer je mogoče hitro branje meritve.
13,10 €

Lanaform IRT-200 infrardeči termometer 3v1, 1 merilnik temperature

Lanaform IRT-200 infrardeči termometer 3 v 1 omogoča različne načine merjenja telesne temperature. Merite jo lahko v ušesu, na čelu in celo na predmetih. Zagotovljene hitre in natančne meritve. Primerno tudi za dojenčke in otroke.
33,15 €

Wellion IR čelni in ušesni termometer

Brezkontaktni termometer je ergonomsko oblikovan in namenjen merjenju temperature na čelu in ušesu.
35,99 €

Berrcom brezkontaktni IR termometer, 1 set

Brezkontaktni infrardeči termometer JXB-178 je bil razvit z uporabo najnovejše infrardeče tehnologije.
47,58 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Mediblink Galijev termometer - lažje zbijanje, 1 termometer

Mediblink Galijev termometer je inovativen termometer brez živega srebra. Je termometer pri kateremu je zbijanje temperature enostavno s pomočjo učinkovitega etuija.
6,74 €

Medisana TM 700 digitalni termometer

Medisana TM 700 digitalni termometer je priročen in prilagodljiv termometer s posebno gibljivo konico.
12,95 €

HeTaiDa brezkontaktni brezstični termometer

HeTaiDa brezkontaktni brezstični termometer je inovativen termometer za merjenje temperature na predelu čela, pa tudi za merjenje temperature predmetov in okolice.
59,53 €

Lanaform DT-100 digitalni termometer, 1 merilnik

Lanaform DT-100 digitalni termometer je priročen termometer. Uporabljate ga lahko za meritve v ušesih, pod pazduho ali v ustih. Prilagojeno otrokom. Meritev je opravljena že v desetih sekundah.
8,37 €

Lanaform IRT-100 termometer, 1 merilnik

Lanaform Termometer IRT-100 je infrardeči termometer. Primeren je za merjenje temperature na čelu. Meritev opravi hitro, enostavno in nežno. Za higienične meritve, brez stika.
29,99 €

Microlife MT 400 digitalni termometer, 1 kos

Microlife MT 400 digitalni termometer je inovativna oblika merjenja temperature telesa, ki omogoča alarmiranje v primeru visoke vročine in zagotavlja prikaz rezučtata že v 10 sekundah. S prilagodljivo in mehko silikonsko konico za udobno merjenje in osvetljenim zaslonom je idealen za natančno merjenje in branje rezultatov. Izdelek je vodoodporen in primeren za vso družino ter ne vsebuje strupenega živega srebra.
13,42 €

Mediblink galijev termometer M370, 1 termometer

Mediblink galijev termometer M370 s patentom za lažje zbijanje je zelo natančen (ima le +/- 0,1 stopinje odstopanja) in ne vsebuje živega srebra. Ustvarjen je s patentom, s pomočjo katerega termometer z nekaj zamahi ponastavite na prvotno vrednost. Je popolnoma varen za uporabo in ekološki, saj ne vsebuje živega srebra.
6,74 €

Yuwell infrardeči termometer YT-1, 1 termometer

Yuwell infrardeči termometer YT-1 omogoča hitro, točno in pripočno merjenje temperature brez stika s kožo in takojšnjim prikazom temperature. Omogoča opozorilo ob povišani temperaturi in vročini s pomočjo piska, vibriranja in rumeno-obarvanega zaslona. Primeren je za vse starosti in omogoča uporabo doma, v zunanjih prostorir in bolnicah ter zdravstvenih domovih. LCD zaslon skrbi za uporabo pri vsaki svetlobi ter deluje samo z enim gumbom.
47,58 €

Vicks brezkontaktni čelni termometer, 1 kos

Predstavljamo novi Vicks brezkontaktni čelni termometer. Neinvazivni termometer, zasnovan tako, da je hiter, nežen in enostaven za uporabo, omogoča merjenje telesne temperature ter temperature hrane in kopeli v hitrem 2-sekundnem odčitku, vse s profesionalno natančnostjo. Edinstvena in lastniška funkcija Fever Insight spremeni osvetlitev ozadja na velikem, lahko berljivem LCD-zaslonu iz zelene v rumeno ali rdečo, odvisno od odčitka temperature, da vam pomaga bolje razumeti odčitek. S funkcijo izklopa zvoka za tiho delovanje vam omogoča merjenje temperature vašega otroka, ne da bi ga motili pri spanju. Dodatne funkcije vključujejo shranjevanje in branje zadnjih odčitkov ter možnost preklopa iz Fahrenheita v Celzije – vse to je zavito v ergonomsko, kompaktno obliko.
49,99 €

Čelni PVC trak za merjenje telesne temperature, 2 termometra

Čelni PVC trak za merjenje telesne temperatureje inovativen ter hiter pokazatelj povišane telesne temperature. Temperaturni liistič pokaže temperaturo že po 15 sekundah od pričvrstitve lističa na površino kože.
4,20 €

Medisana FTC termometer, 1 kos

Medisana FTC termometer omogoča natančno meritev telesne temperature na tri načine: oralno (pod jezikom), aksilarno (v pazduhi) in rektalno (v anusu). Klinični termometer FTC si zaradi funkcije samodejnega pomnilnika zapomni rezultat meritve in ob naslednjem vklopu pusti, da na zaslonu na kratko zasveti. Medisana FTC termometer nudi enostavno menjavo baterije, zvočni signal za začetek in konec merjenja ter zvočni alarm za indikacijo visoke temperature. Vročina je opozorilni signal telesa, ki ga je treba prepoznati in upoštevati.
5,50 €

Medisana TM 705 digitalni termometer z gibljivo konico, 1 kos

Medisana TM 705 digitalni termometer z gibljivo konico omogoča natančno meritev telesne temperature na tri načine: oralno (pod jezikom), aksilarno (v pazduhi) in rektalno (v anusu). Klinični termometer TM 705 si zaradi funkcije samodejnega pomnilnika zapomni rezultat meritve in ob naslednjem vklopu pusti, da na zaslonu na kratko zasveti. Medisana TM 705 digitalni termometer z gibljivo konico nudi enostavno menjavo baterije, zvočni signal za začetek in konec merjenja ter zvočni alarm za indikacijo visoke temperature. Vročina je opozorilni signal telesa, ki ga je treba prepoznati in upoštevati.
12,95 €

Medisana TM 750 Connect infrardeči večnamenski termometer, 1 kos

Medisana TM 750 Connect infrardeči večnamenski termometer omogoča natančno merjenje telesne temperature s pomočjo infrardečega načina merjenja ter Bluetooth povezavo. Zahvaljujoč optičnemu in zvočnemu alarmu za indiciranje vročine je uporabnik vedno obveščen o povišani telesni temperaturi. Poleg merjenja telesne temperature je možno meriti tudi temperaturo okolice in površin v temperaturnem območju od 0°C do 100°C. Medisana TM 760 infrardeči večnamenski termometer prav tako omogoča samodejno shranjevanje zadnjih 30 meritev.
49,95 €

Medisana TM 750 infrardeči večnamenski termometer, 1 kos

Medisana TM 750 infrardeči večnamenski termometer omogoča natančno merjenje telesne temperature s pomočjo infrardečega načina merjenja. Zahvaljujoč optičnemu in zvočnemu alarmu za indiciranje vročine je uporabnik vedno obveščen o povišani telesni temperaturi. Poleg merjenja telesne temperature je možno meriti tudi temperaturo okolice in površin v temperaturnem območju od 0°C do 100°C. Medisana TM 760 infrardeči večnamenski termometer prav tako omogoča samodejno shranjevanje zadnjih 30 meritev.
49,95 €

Medisana TM 760 infrardeči večnamenski termometer, 1 kos

Medisana TM 760 infrardeči večnamenski termometer zagotavlja natančno in brezkontaktno merjenje telesne temperature s pomočjo infrardečega načina merjenja. Zahvaljujoč optičnemu in zvočnemu alarmu za indiciranje vročine je uporabnik vedno obveščen o povišani telesni temperaturi. Poleg merjenja telesne temperature je možno meriti tudi temperaturo okolice in površin v temperaturnem območju od 0°C do 100°C. Medisana TM 760 infrardeči večnamenski termometer prav tako omogoča samodejno shranjevanje zadnjih 30 meritev.
46,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: merilnik telesne teže orposodica za leče ortermometer