Pripomočki in naprave

Produkti

AngelSounds Classic naprava za poslušanje otrokovega srca + gel BREZPLAČNO

AngelSounds je naprava, ki bo že v nosečnosti povezala bodoče starše ter še nerojenega otroka.
43,30 €

Lanaform Balance & Pilates pripomočki za vadbo, 1 set

Lanaform Balance & Pilates pripomočki za vadbo so združeni v set, ki vam omogoča vadbo doma. Komplet petih izdelkov je vse kar potrebujete za rekreacijo. Dodani so tudi posnetki za vadbo.
62,58 €

Lanaform Tone & Shape pripomočki za vadbo, 1 komplet

Lanaform Tone & Shape pripomočki za vadbo so namenjeni vadbi doma. S kar tremi pripomočki boste lahko izvedli številne vaje. Hkrati pa je kompletu priloženih tudi veliko posnetkov vadb.
83,70 €

Thuasne New Design rolator, 1 kos

Ostanite mobilni s pomočjo rolatorja, ki je lahko vodljiv, izredno lahek in celo zložljiv.
202,99 €

Nosiboo Go komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Go komplet dodatkov združuje vse kar potrebujete za aspirator Nosiboo Go. Primerno za družine več otroki. Z dodanima dvema nastavkoma.
Od 15,71 €

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator, 1 pripomoček

Nosiboo GO-prenosni nosni aspirator je prenosni pripomoček. Namenjen je čiščenju nosa pri otrocih. Naprava je polnilna in omogoča preprosto uporabo. Sesalna moč je visoka, vendar deluje nežno.
178,75 €

Nosiboo Pro komplet dodatkov, 1 set

Nosiboo Pro komplet dodatkov je poseben set, ki je kompatibilen z Nosiboo Pro aspiratorjem. V kompletu so dodatki, ki so priročni, če imate več otrok. Uporabno tudi v primeru, da katerega od delov izgubite ali se uniči.
15,71 €

Nosiboo PRO2 nosni aspirator, 1 naprava

Nosiboo PRO2 nosni aspirator je visokokakovosten aspirator. Pomaga vam, da hitro in brez napora očistite nosek. Moč sesanja lahko brez težav regulirate. Odličen pripomoček, če imate manjše otroke.
Od 144,50 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
6,88 €

Sprehajalna palica OPO, 1 palica

Sprehajalna palica OPO je aluminijasta palica. Izredno lahka in priročna za sprehajanje ob opori. Na voljo v različnih vzorcih.
29,34 €

Termofor za led Gima, 1 pripomoček

Termofor za led v obliki vrečke za led je izdelan iz poliestra. Zunanja plast, ki pride v stik s kožo je bombažna in prijetno prevaja hladen učinek ledu. Odlično za hlajenje različnih predelov telesa.
11,05 €

Lanaform Ankle Support podporni pas za gleženj, 1 ščitnik

Lanaform Ankle Support podporni pas za gleženj je poseben ščitnik, ki nudi oporo. Izdelan je iz različnih materialov, ki zagotavljajo prijeten občutek med uporabo. Na voljo v 4 velikostih.
Od 12,26 €

Lanaform Elbow Brace podporni pas za komolec, 1 ščitnik

Lanaform Elbow Brace podporni pas za komolec je pravzaprav ščitnik. Nudi zaščito ter oporo komolcu in sklepom. Povsem preprosto za uporabo. Na voljo v štirih velikostih.
Od 13,33 €

Mediblink maska za otroke za kompresorski inhalator Panda M460, 1 maska

Otroška maska za kompresorski inhalator Mediblink Panda M460.
5,51 €

Mediblink maska za otroke za ultrazvočni inhalator M480, 1 maska

Otroška maska za ultrazvočni inhalator Mediblink M480.
5,48 €

Medic-Wool ščitnik za komolec in peto, 1 opetnik

Medic-Wool ščitnik za komolec in peto je izdelan iz ovčje kože. Dodano je še bombažno blago Medic-Wool. Ta pripomoček poskrbi za zaščito in toplino pete ali komolca. V enotni velikosti.
29,79 €

Lanaform 2v1 Mirror kozmetično ogledalo, 1 ogledalo

Lanaform 2v1 Mirror kozmetično ogledalo je priročno ogledalo, ki je primerno za različne površine. Dodano ima LED osvetlitev. Omogoča vam petkratno povečavo. Polni se preko USB kabla.
45,99 €

Lanaform Dolce pripomoček za nego stopal, 1 naprava

Lanaform Dolce pripomoček za nego stopal poskrbi za gladka in mehka stopala. Aparat je namenjen negi stopal. Poskrbi za piling in tako odstrani odmrlo kožo. Deluje z dvema hitrostma.
39,89 €

Lanaform Epil Net odstranjevalec dlačic, 1 pripomoček

Lanaform Epil Net odstranjevalec dlačic je odličen pripomoček za vašo kožo. Brez težav boste odstranili dlačice. Deluje s krožnimi gibi in tako brez bolečin odstrani dlačice.
6,49 €

Lanaform Led Mirror x 10 kozmetično ogledalo, 1 ogledalo

Lanaform Led Mirror x 10 kozmetično ogledalo je nepogrešljiv pripomoček za vašo kopalnico. Dvostransko ogledalo, ki je opremljeno z LED lučjo. Z enkratnim in desetkratnim povečevalnim faktorjem.
18,93 €

Lanaform Limpia naprava za odstranjevanje ogrcev in čiščenje obraza, 1 pripomoček

Lanaform Limpia naprava za odstranjevanje ogrcev in čiščenje obraza je pripomoček za vse z nečistočami. Napravi je dodanih pet nastavkov. Nega obraza bo sedaj povsem preprosta. Deluje s pomočjo baterije.
27,00 €

Lanaform Micro Dermabrasion naprava za diamantni piling, 1 pripomoček

Lanaform Micro Dermabrasion naprava za diamantni piling je namenjena negi obraza. Deluje s pomočjo tehnike mikrodermabrazije. Hkrati deluje kot piling. S tremi safirnimi glavami.
95,36 €

Lanaform Mini Dermabrasion naprava za diamantni piling, 1 pripomoček

Lanaform Mini Dermabrasion naprava za diamantni piling je odličen pripomoček za nego kože. Deluje s posebno tehniko mikrodermabrazije. Poseben piling učinek pripomore k videzu kože. Naprava je prenosna.
90,73 €

Lanaform My Nails komplet za manikiro in pedikuro, 1 set

Lanaform My Nails komplet za manikiro in pedikuro je odličen pripomoček za urejanje nohtov. Z dodanimi nastavki boste enostavno oblikovali nohte. Primerno za roke in stopala. Naprava ima vgrajeno LED lučko.
13,99 €

Lanaform Nail Dryer UV sušilnik za nohte, 1 naprava

Lanaform Nail Dryer UV sušilnik za nohte omogoča hitro sušenje laka. Primeren za roke in tudi stopala. Enostavna uporaba in preprosto čiščenje.
23,99 €

Lanaform Nails Care set za manikuro in pedikuro, 1 komplet

Lanaform Nails Care set za manikuro in pedikuro je prenosen pripomoček za nego rok in stopal. Dodanih je kar osem različnih nastavkov. Napravo lahko uporabite za oblikovanje nohtov ter odstranjevanje trde kože. Hitrost delovanja je prilagodljiva.
24,90 €

Lanaform Nose Shaver brivnik, 1 naprava

Lanaform Nose Shaver brivnik je pripomoček za odstranjevanje dlačic. Uporabite ga lahko za dlačice v nosu in ušesu. Primeren tudi za urejanje obrvi, brade, zalizcev. Deluje na baterije.
20,30 €

Lanaform Oh Mirror kozmetično ogledalo, 1 zrcalo

Lanaform Oh Mirror kozmetično ogledalo je nepogrešljiv pripomoček. Ima dva zrcala. Omogoča dve različni povečavi. Za boljšo vidljivost pa poskrbi LED razsvetljava.
20,79 €

Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro, 1 naprava

Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro je naprava za urejanje stopal. Ročaj je ergonomsko oblikovan. Izbirate lahko med dvema piling nastavkoma. Delovanje z AA baterijami.
18,32 €

Lanaform Perfect Nail pripomoček za pedikuro in manikuro, 1 naprava

Lanaform Perfect Nail pripomoček za pedikuro in manikuro je odlična naprava za urejanje nohtov. Dodanih veliko nastavkov za oblikovanje nohtov. Hitrost delovanja lahko prilagodite.
61,90 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: posodica za leče orpripomoček