Pripomočki in naprave

Produkti

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL, 1 komplet

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL je posebno priročna kombinacija. Mleko se namreč lahko črpa direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, ta pa se lahko uporabi za hranjenje. Zmogljiva in tiha črpalka olajša življenje vsem doječim mamicam. Črpalka je izdelana iz silikona za živila ter netoksičnega PP.
53,79 €

Haakaa komplet silikonske stekleničke za dojenčke 3. generacije in silikonske cevke za hranjenje, 1 set

Haakaa komplet silikonske stekleničke za dojenčke 3. generacije in silikonske cevke za hranjenje je odličen komplet za soočanje s težavami s hranjenjem. Vključuje kar 6 izdelkov. Izdelano iz silikona za živila. Komplet olajša mamam vključevanje v proces hranjenja.
41,00 €

Haakaa silikonska otroška steklenička 3. generacije, 1 steklenička

Haakaa silikonske otroške stekleničke 3. generacije so izdelane iz vrhunskega medicinskega silikona. Na voljo je v dveh različnih velikostih 160 in 250 mL. Odlične so za učenje samostojnosti pri vašem malčku. Je povsem enostavna za držanje v majhnih rokah.
Od 32,99 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

i9 Informirana steklenička za vodo, različne stekleničke, 1 steklenička

Steklenička za vodo i9 je posebna steklenička za vodo. Na voljo je 9 različic. Steklenička je namenjena izboljšanju energijskega stanja vode. Izdelano iz kakovostnega stekla.
Od 49,90 €

Equa Mismatch Lava steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Lava steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,10 €

Equa Mismatch Bloom steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Bloom steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
22,00 €

Equa Mismatch Bronze steklenička, 750 mL

Equa Mismatch Bronze steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
21,80 €

Equa 217 ČRNA steklenička, 750 mL

Equa 217 ČRNA steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
19,90 €

Equa MISMATCH BEIGE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH BEIGE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
24,00 €

Equa MISMATCH HEAVENS steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH HEAVENS steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
23,80 €

Equa MISMATCH WHITE steklenička, 750 mL

Equa MISMATCH WHITE steklenička je inovativna visokokakovostna steklenička, ki izboljša vaše navade pitja čiste vode in hidriranja vašega organizma.
19,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: posodica za leče orsteklenička