Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform New Vapo Lux ultrazvočni vlažilnik in ionizator zraka

Lanaform New Vapo Lux ultrazvočni vlažilnik in ionizator zraka je nov inovativni vlažilnik, ki deluje na principu hladne pare, kar preprečuje nastajanje prekomerno suhega zraka v prostoru.
107,71 €

Lanaform Breva vlažilnik zraka, 1 vlažilec

Lanaform Breva vlažilnik zraka je primeren predvsem za optimalno in učinkovito vlaženje izbranega prostora in s tem skrbi za splošno zdravje in dobro počutje vseh ljudi v tem prostoru. Izdelek je primeren za uporabo predvsem v zaprtih prostorih in poskrbi za lažje dihanje in splošno dobro počutje vseh prisotnih.
53,56 €

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico

Piiloset posodica za shranjevanje kontaktnih lečk s košarico je namenjena še temeljitejšemu čišenju leč.
3,17 €

Lanaform Air Purifier čistilec zraka, 1 čistilec

Lanaform Air Purifier čistilec zraka je nepogrešljiv pripomoček za vaš dom. Deluje s troslojnim filtrom. Brez težav se bori s prašnimi delci, cvetnim prahom, vonjavami. Deluje s štirimi stopnjami moči.
104,85 €

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Aroma Bali razpršilec dišav napolni vaš dom z rahlo meglico. Tako poskrbi za enakomerno porazdelitev eteričnih olj. Dom napolni tudi z nežno modro svetlobo.
27,90 €

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Aroma Noumea keramični razpršilec dišav je elegantno oblikovan. Ima poseben jajčasti pokrov, ki pritegne pogled. Namenjen je razprševanju eteričnih olj. Na voljo vam je v treh barvah.
Od 44,18 €

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Bora Bora razpršilec dišav deluje brez vode. Uporabite svoje najljubše eterično olje in napolnite prostor s prijetno dišavo. Omogočena sta tudi dva različna svetlobna načina. Napajanje je preprosto s USB polnilnikom.
36,40 €

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Borneo stekleni razpršilec dišav vas bo navdušil s svojim dizajnom. Hkrati pa poskrbel za odlično razpršenost eteričnega olja. Prostor bo napolnjen z nežno belo svetlobo. Delovanje je izredno tiho.
55,60 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €

Lanaform Fidji razpršilnik dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Fidji razpršilnik dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Deluje tudi z barvno svetlobo, ki pričara posebno vzdušje. Ohišje je v elegantni črni barvi. Razpršilnik je manjše velikosti.
27,21 €

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Mahé stekleni razpršilec dišav poskrbi za razpršitev eteričnih olj. Prostor napolni z dišečo hladno paro. Oddaja nežno belo svetlobo. Je izredno tih pri svojem delovanju.
46,41 €

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav, 1 razpršilec

Lanaform Moa stekleni razpršilec dišav je namenjen uporabi eteričnih olj. Za prijetno vzdušje poskrbi z nežno svetlobo. Dizajn je primeren za različne prostore.
42,33 €

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav, 1 razpršilnik

Lanaform Moya keramični razpršilec dišav poskrbi za odišavljenost prostorov. To je razpršilnik eteričnih olj, ki deluje z ultrazvočno tehnologijo. S svojim velikim rezervoarjem poskrbi za dalj trajajočo odišavljenost. Za prijetno vzdušje pa poskrbi s toplo belo svetlobo.
54,51 €

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro, 1 vlažilnik

Lanaform Napo vlažilec zraka na hladno in toplo paro je edinstven pripomoček za vaš dom. Pomaga vam vzpostaviti primerno stopnjo vlažnosti zraka. Brez težav se bori proti suhemu zraku v prostoru. Paro razprši v obliki meglice.
92,90 €

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka, 1 budilka

Lanaform Wake-Up Scents večnamenska budilka bo poskrbela za lepša jutra. To je stimulator sončnega vzhoda in razpršilec eteričnih olj. Uporabite jo lahko tudi za večerno umiranje in sprostitev.
53,63 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: posodica za leče orvlažilec zraka