Pripomočki in naprave

Produkti

Basica instant Osvežujoči sadni napitek, 300 g prahu

Vsebuje kombinacijo bazičnih vitalnih snovi za vzdrževanje kislinsko-bazičnega ravnotežja.
13,09 €

Basica Sport prah v plastični dozi, 660 g

Učinkovita za nadomestitev izgubljene tekočine.
32,64 €

MorEPA GOLD omega maščobe, 30 mehkih kapsul

MorEPA GOLD omega maščobe so primerne za prav vsakogar, ki potrebuje omega maščobne kisline z dodatkom antioksidantov.
28,42 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki v obliki zvezdic, olivno zelena ali svetlo modra, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s prisrčno in prefinjeno magnetno zapestnico, ki je ustvarjena za ženske in punce, čeprav jo lahko nosi prav vsak! Energetix delikatna zapestnica, ki je polirana in ustvarjena iz nerjavečega jekla, ima vgrajene prave kristalčke v obliki zvezdic, ki se lahkotno bleščijo in spominjajo na zvezdnato nebo. Energetix delikatna magnetna zapestnica s kristalčki v obliki malih zvezdic je obogatena z magnetom moči 0,12 Tesla, ki nosi številne koristi za naše počutje.
Od 55,00 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Si želite okrasiti svoje zapestje in obenem blagodejno vplivati na vaše počutje? Podarite sebi ali svojim najbljižjim imenitno in elegantno zapestnico Energetix, ki je obogatena z magnetom, ki ima številne pozitivne vplive na celotno telo in razpoloženje. Energetix delikatna magnetna zapestnica s pravimi kristalčki lahko krasi vaše zapestje v srebrni, zlati ali "rose gold" barvi in vsebuje 1 magnet, moči 0,12 Tesla. Polirana površina zapestnice poudari bleščanje kristalov in s tem še tako bolj izstopa.
Od 42,00 €

Energetix magnetna zapestnica s pravimi sladkovodnimi biseri, 1 zapestnica

Obdarite sebe ali svoje najljubše ženske in punce v vašem življenju z imenitno in elegantno Energetix magnetno zapestnico iz nerjavečega jekla, ki je okrašena s pravimi sladkovodnimi biseri. Energetix magnetna zapestnica vsebuje 1 magnet z močjo 0,12 Tesla, ki ima številne korsitne učinke na telo in splošno počutje. Zapestnica je raztegljiva in se enostavno natakne na zapestje ter ga ob tem ne stiska. Pravi sladkovodni biseri magnetni zapestnici nudijo dodatno prefinjenost in brezčasno eleganco.
65,00 €

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem, srebrna ali zlata barva, 1 zapestnica

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem v srebrni ali zlati barvi je edinstvena magnetna zapestnica, ki zajema kar 2 magneta z močjo 0,12 Tesla. Energetix magnetna zapestnica je ustvarjena iz nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in nudi poliran "finish" za eleganten videz. Prav tako je obogatena z pravimi kristalčki. Energetix nakit omogoča pomoč z magnetno terapijo, ki ima lahko pozitivne vplive na vaše razpoloženje in delovanje ter počutje telesa.
Od 65,00 €

Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde s kristalčki, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s to imenitno Energetix magnetno zapestnico v moderni in prefinjeni obliki ter pri tem blagodejno vplivajter na svoje celotno telo in počutje. Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde je obogatena s pravimi kristalčki ter ustvarjena iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in uporabe. Terapija s pomočjo magnetov je veda, ki sega že v leto 600 pred našim štetjem in je bila do sedaj že široko in učinkovito raziskovana.
59,00 €

Mueller opornica za gleženj ATF 3 - črna barva

Mueller opornica za gleženj ATF 3 je medicinski pripomoček, ki zagotavlja podporo in zaščito za šibke, poškodovane ali nestabilne gležnje. Patentirani jermen ATF in pričvrščena opornica z vezalkami omogočata optimalno podporo s pomočjo vezi pri gležnju, ki je oslabljen, kar je lahko posledica izvinov, izpahov ali drugih poškodb in stanj. Mueller opornica za gleženj ATF 3 hkrati zagotavljata fleksibilnost sklepa pri gibanju in aktivnostih skozi ves dan. Mueller opornica za gleženj ATF 3 ne vsebuje lateksa in je primerna za levi, kot tudi za desni gleženj.
Od 51,86 €

Energetix magnetna zapestnica z detajlom listka, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z ljubkim detajlom malega listka je idealna izbira za darilo, ki bo osrečilo najljubše ženske in punce v vašem življenju, prav tako pa je odlična izbira za krasitev vašega zapestja. Z močjo magnetov lahko pozitivno vplivate na celotno vaše telo in splošno počutje ter si ob tem nudite okrasitev z elegantno in edinstveno obliko srebrne zapestnice, ki je ustvarjena iz kvalitetnega nerjavečega jekla za dolgotrajno obstojnost in dolgoročno nošnjo.
49,00 €

Energetix fleksibilna magnetna zapestnica v moderni obliki, 1 zapestnica

Če si želite imeti prefinjen kos nakita in obenem blagodejno delovati na svoje počutje in telo, je Energetix fleksibilna magnetna zapestnica idealna izbira za vas ali za vaše bližnje. Energetix magnetna zapestnica v elegantni in čisti moderni obliki je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z dodatkom bakra in s svojimi kvalitetnimi materiali zagotavlja dolgoročno nošnjo. Energetix nakit zajema neodim magnete, ki so trenutno najmočnejši permanentni magnet in so nadomestili vse druge vrste magnetov v številnih sodobnih izdelkih, ki zahtevajo močne trajne magnete.
Od 49,00 €

Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Poskrbite za dobro počutje in pri tem okrasite svoja zapestja z visokokakovostnimi in elegantnimi magnetnimi zapestnicami Energetix v modernih oblikah. Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli vsebuje kar 5 magnetov, z močjo 0,12 Tesla, ki imajo lahko blagodejne vplive na vaše razpoloženje in počutje telesa. Magnetna zapestnica je ustvarjena za vse spole in njena raztegljiva oblika omogoča prilagajanje na velikost in širino vsakega zapestja.
Od 49,00 €

Fostprint Sport - energija za športnike, 20 x 15 mL

Fostprint Sport je prehransko dopolnilo za športnike in aktivne osebe, ki poskrbi za takojšnjo energijo s pomočjo kofeina, sibirskega ginsenga, železa, kroma ter vitaminov B in C. Fostprint Sport je uravnotežena kombinacija vitaminov, mineralov in aminokislin, ki pomaga izkoristiti polni potencial pri športu in v vsakdanjem življenju. Fostprint Sport priporočamo za pripravo telesa pred treningi in tekmovanji. Brez tveganja za doping za profesionalne in ljubiteljske športnike.
21,99 €

Energetix magnetna zapestnica s poldragim kamnom kremen, rdeča ali belo-roza, 1 zapestnica

Podarite svojemu zapestju prefinjenost Energetix zapestnic in ob tem blagodejno vplivajte na svoje počutje in celotno telo. Energetix magnetna zapestnica je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in obdana s poldragim kamnom kremen v temno rdeči ali svetlo roza-beli barvi z rožnatim kremenom. Ima 1 magnet, ki ima moč 0,12 tesla in s tem deluje na vaše počutje tem pri tem spodbuja naravne procese v telesu. Obdarite sebe ali svoje najbljižje s tem elegantnim kosom nakita.
Od 75,00 €

Energetix magnetna zapestnica z možnostjo graviranja, zlato-roza ali srebrna, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje z visokokakovostnim kosom Energetix nakita in pri tem pozitivno delujte na svoje počutje in kakovost življenja. Energetix magnetna zapestnica iz nerjavečega jekla in z ionsko prevleko predstavlja edinstveno obliko zapestnice z možnostjo graviranja na sredinski element in vsebuje 2 magneta z močjo 0,12 tesla. V rose gold (zlato-roza) ali srebrni barvi, bo Energetix magnetna zapestnica poskrbela za prefinjen videz in hkratno dobro razpoloženje.
Od 42,00 €

Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali, 1 zapestnica

Si želite kakovostnega kosa nakita in dobrega počutja? Energetix magnetna zapestnica omogoča prav to! Energetix je nemška znamka nakita in magnetnih pripomočkov, ki se že vrsto let ukvarja z ustvarjanjem in oblikovanjem elegantnih, zabavnih, prefinjenih in inovativnih izdelkov za izboljšanje ter nadgradnjo kakovosti vašega vsakdanjega življenja s pomočjo magnetov. Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali je tako idealna izbira za vse, ki si želijo koristiti te izjemne magnetne vplive.
75,00 €

Energetix elegantna magnetna zapestnica s kristali, 1 zapestnica

Energetix elegantna magnetna zapestnica s pravimi kristali je imenitna izbira kosa nakita za vas ali ženske v vašem življenju. Ustvarjena je iz nerjavečega jekla in obogatena s pravimi kristali, ki se bodo bleščali okoli zapestja. Energetix magnetna zapestnica vsebuje 1 magnet z močjo 0,12 tesla, ki ima številne koristi na počutje in ravnovesje telesa. Visokokakovostna proizvodnja, oblikovanje in obdelava nakita Energetix omogoča dolgotrajno nošenje in brezčasno eleganco.
75,00 €

Energetix obročasta magnetna zapestnica v dvojni barvi, 1 zapestnica

Podarite sebi ali vašim najbljižjim to imenitno magnetno zapestnico nemške znamke Energetix, ki se že vrsto let ukvarja s proizvodnjo in oblikovanjem edinstvenih magnetih kosov nakita in pripomočkov, ki lahko blagodejno vplivajo na vaše počutje in telo. Energetix obročasta magnetna zapestnica v zlati in olivno zeleni barvi je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in neodim magnetov ter predstavlja kombinacijo elegance in učinkovitosti, prav za vse okuse.
89,00 €

Energetix abstraktna magnetna zapestnica s Swarovski kristali, 1 zapestnica

Energetix abstraktna magnetna zapestnica s Swarovski kristali, pri kateri osrednji element zapestnice uporablja grafične elemente, ki so bili kombinirani z majhnimi prozornimi kristali Swarovski, je moderen kos nakita, katerega je mogoče kombinirati na veliko različnih načinov z drugimi kosi nakita, pa tudi z drugimi zapestnicami. Prav tako odpira možnosti za različne modne stile in dogodke. Zapestnici je dodan 1 magnet z močno 0,12 Tesla ali 1200 Gauss, ki ima široko paleto pozitivnih učinkov na telo.
65,00 €

Energetix abstraktna magnetna zapestnica, 1 zapestnica

Nadgradite svoje življenje in lagodno vplivajte na svoje počutje in telo z izjemnimi in sodobnim dizajnom izdelka Energetix abstraktna magnetna zapestnica. Energetix magnetna zapestnica je prava izbira za vse, ki si želijo izkusiti moč neodim magnetov in hkrati poskrbeti za lep videz s pomočjo modernega in abstraktnega videza zapestnice. Zapestnica se prilega prav vsakemu zapestju in spolu in je primerna za dolgo ter redno nošenje, saj je ustvarjena iz visokokvalitetnih materialov ki preprečujejo prezgodnje uničenje in korozijo.
Od 52,00 €

Energetix acetatni magnetni obesek z modernim vzorcem, 1 obesek

Ta velik obesek v klasično-modernem dizajnu preprosto navdušuje s čudovitim kontrastom nerjavečega jekla in acetata. Obesek jasne, pomanjšane oblike razrahlja acetat z vzorci naravnega videza. Odtenki rjave barve ustvarijo posebno toplo in harmonično barvo, ki spominjajo na živalski vzorec. Energetix acetatni magnetni obesek z modernim vzorcem je moden kos magnetnega nakita, ki se še posebej prilega poletnim oblačilom. Nosi 1 neodim magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss in je ustvarjen iz trpežnega nerjavečega jekla, ki preprečuje korozijo ter prezgodnje uničenje.
55,00 €

Energetix barvit magnetni obesek iz usnja, 1 obesek

Ta Energetix barvit magnetni obesek iz usnja se predstavlja v posebej barvitem in naravnem slogu zaradi barvnih delov, ki so bili izdelani iz usnja v rjavi in roza barvi. Energetix barvit magnetni obesek iz usnja nosi 1 neodim magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss in je ustvarjen iz trpežnega nerjavečega jekla, ki preprečuje korozijo ter prezgodnje uničenje. Naravni material iz usnja prav tako skrbi za udobno nošenje. Lahko ga nosite ob posebnih priložnostih ali pa ob vsakodnevnih opravilih. Združljivost z ogrlicami A (2,7) in B (3,7).
55,00 €

Energetix barvita magnetna zapestnica v orientalskem stilu, 1 zapestnica

Energetix barvita magnetna zapestnica v orientalskem stilu se predstavlja v čudovitem vzorčastem in igirvem videzu. Hladno emajlirana dekoracija v živahnih barvah očara z intenzivnimi odtenki rdeče in oranžne barve. Ti so združeni v ornament orientalskega videza, ki je prekinjen z nagnjenim ravnim delom, ki zelo dobro poudarja sijaj poliranega zaključka. Energetix barvita magnetna zapestnica v orientalskem stilu je odlična ideja za darilo in bo razveselila vsako dekle. Nosi neodimov magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss.
75,00 €

Energetix barvna magnetna zapestnica s kroglicami in detajlom, roza-rumena ali modra, 1 zapestnica

Energetix barvna magnetna zapestnica s kroglicami in detajlom je imenitna izbira kosa nakita za vas ali za kogarkoli v vašem življenju. Magnetna zapestnica Energetix je ustvarjena iz nerjavečega jekla in obogatena s pravimi poldragimi kamni iz kremena v zabavnih barvah. Energetix magnetna zapestnica vsebuje 1 magnet z močjo 0,12 tesla, ki ima številne koristi na počutje in ravnovesje telesa. Visokokakovostna proizvodnja, oblikovanje in obdelava nakita Energetix omogoča dolgotrajno nošenje brez korozije.
Od 49,00 €

Energetix barvni magnetni obesek, 1 obesek

Ta visoko poliran magnetni obesek je bil oblikovan v obliki podolgovate črke O in predstavlja nenavaden videz s svojimi majhnimi in večjimi pikami na površini. Tridimenzionalne organske barvne pike spominjajo na cvetove kaktusa in žarijo v svetlo oranžni, nežni vijolični in svetlo modri barvi. Energetix barvni magnetni obesek je grafično pomanjšan, mladosten in svež obesek za dame in najstnice. Energetix barvni magnetni obesek nosi 1 neodim magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss in je ustvarjen iz trpežnega nerjavečega jekla, ki preprečuje korozijo ter prezgodnje uničenje.
45,00 €

Energetix bleščeč magnetni obesek v obliki deteljice, 1 obesek

S tem magnetnim obeskom bo sreča postala vaša vsakodnevna spremljevalka. Abstraktni motiv ljubke deteljice je na enem od listov opremljen s številnimi majhnimi kristali, da se kar najbolje pokažejo v primerjavi s končno površinsko obdelavo iz poliranega nerjavečega jekla. Ta čudovita kombinacija daje temu obesku prav poseben čar. Energetix bleščeč magnetni obesek v obliki deteljice poleg tega nosi 1 neodimov magnet, ki ima številne pozitivne vplve na vaše telo in počutje. Spoznajte moč magnetne terapije!
59,00 €

Energetix bleščeč magnetni obesek, 1 obesek

Energetix bleščeč magnetni obesek je odlična izbira za nadgradnjo vaše verigice in bo poskrbel za brezčasen videz lepote ter elegance. Površina tega obeska v obliki zvezde z vgrajenim magnetom je posuta s številnimi majhnimi kristali, kar omogoča prijetno subtilno lesketanje. Ta obesek, ki ga nosite na poljubni verigici, postane veličastna in moderna paša za oči za vse priložnosti. Energetix bleščeč magnetni obesek nosi neodimov magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss ter je ustvarjen iz nerjavečega jekla, kar preprečuje pojav korozije.
45,00 €

Energetix bleščeča magnetna ogrlica z igrivim obeskom, 1 ogrlica

Ta Energetix bleščeča magnetna ogrlica nosi obesek s posebnim dizajnom, ki razvije čudovit igriv učinek. Vrsta kristalov, ki ustvarjajo veliko iskrico, krasi površino tega obeska. Ogrlica je nastavljiva po velikosti od X do XL in jo je mogoče prilagoditi posameznemu stilu, z vsemi oblekami ter kosi nakita. Energetix bleščeča magnetna ogrlica z igrivim obeskom je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in nosi en neodimov magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss. Je odlična izbira za darilo, ki bo všeč vsem dekletom in ženskam.
69,00 €

Energetix bleščeči magnetni obesek s simbolom neskončnosti, 1 obesek

Ta moderen in zelo zračen Energetix magnetni obesek ima motiv vozla, ki simbolizira neskončnost. Vsak kristal je bil poravnan z naslednjim na površini, da je nastala neskončna linija kristalov. Lesketanje kristalov pride do izraza ob zaključku iz poliranega nerjavečega jekla in ta kos spremeni v odlično pašo za oči za vsak dan. Energetix bleščeči magnetni obesek s simbolom neskončnosti je visokokakovosten kos magnetnega nakita, ki ga lahko kombinirate z ogrlicami A (2,7), B (3,7). Poleg tega nosi neodimov magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss.
69,00 €

Energetix bogat magnetni obesek s tremi kvadratnimi kristali, 1 obesek

Ta osupljiv obesek ima tri kvadratne kristale, ki so bili vdelani v polirano površino iz nerjavečega jekla. Odlično se poda k preprostim verižicam, lahko pa se odlično kombinira tudi s sodobnimi tekstilnimi kosi nakita, urami ter oblačili. Energetix bogat magnetni obesek s tremi kvadratnimi kristali je združljiv z ogrlicami A (2,7), B (3,7) in nosi neodimov magnet z močjo 0,12 Tesla ali 1200 Gauss. Prav tako je ustvarjen iz nerjavečega jekla, kar preprečuje pojav korozije. Spoznajte moč magnetne terapije in pri tem krasite svoj vrat s tem elegantnim kosom magnetnega nakita Energetix!
45,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: aktivna podpora orimunski sistem orsplošna odpornost