Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform filter za Air Purifier, 1 filter

Lanaform filter za Air Purifier je nadomestni filter. Primeren je zgolj za napravo Air Purifier. To je troslojni filter. Združuje predfilter, HEPA filter ter aktivno oglje.
34,80 €

Lanaform filter za Breezy Cube, 1 filter

Lanaform filter za Breezy Cube je nadomestni del. Primeren je za hladilec zraka Breezy Cube. Filter v napravi skrbi, da je ohlajen zrak tudi svež.
15,89 €

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech, 1 filter

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech je nadomestni del. Uporabite ga pri čistilcu zraka Full Tech. Menjava filtra je obvezna za učinkovito delovanje naprave.
38,86 €

Lanaform filter za Dehumidifier S1, 1 filter

Lanaform filter za Dehumidifier S1 je zamenljiv filter. Služi kot nadomestni del za razvlažilnik zraka Dehumidifier S1. Filter je ogleni.
13,20 €

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik zraka Breva ali Zephyr. Po letu delovanja zagotavlja še vedno optimalno delovanje.
9,99 €

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik ter ionizator Lanaform New Vapo Lux. Menjava je potrebna enkrat na leto.
9,87 €

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux je nadomestni filter. Kompatibilen je z vlažilnikom zraka Lanaform Vapo Lux. Menjava se priporoča enkrat na leto.
9,77 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €

Lanaform Air Purifier čistilec zraka, 1 čistilec

Lanaform Air Purifier čistilec zraka je nepogrešljiv pripomoček za vaš dom. Deluje s troslojnim filtrom. Brez težav se bori s prašnimi delci, cvetnim prahom, vonjavami. Deluje s štirimi stopnjami moči.
104,85 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €

Lanaform AV-99C pametni čistilec zraka, 1 kos

Lanaform AV-99C pametni čistilec zraka je namenjen izboljšanju kakovosti zraka v vašem zaprtem prostoru in omogoča odstranitev kar 99,97 % različnih onesnaževalcev, kot so prah, plini, bakterije in virusi. Lanaform AV-99C pametni čistilec zraka nosi tri-slojni filtrni sistem in vgrajeno UV luč. Lanaform AV-99C pametni čistilec zrakalahko prav tako povežete z vašim telefonom, za enostavno in učinkovito upravljanje. Kakovostni čistilci zraka odstranijo več vrst onesnaževal zraka v zaprtih prostorih in nas tako ohranjajo zdrave.
202,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: čist zrak orproti alergiji orsplošna odpornost