Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform filter za Air Purifier, 1 filter

Lanaform filter za Air Purifier je nadomestni filter. Primeren je zgolj za napravo Air Purifier. To je troslojni filter. Združuje predfilter, HEPA filter ter aktivno oglje.
34,80 €

Lanaform filter za Breezy Cube, 1 filter

Lanaform filter za Breezy Cube je nadomestni del. Primeren je za hladilec zraka Breezy Cube. Filter v napravi skrbi, da je ohlajen zrak tudi svež.
15,89 €

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech, 1 filter

Lanaform filter za čistilec zraka Full Tech je nadomestni del. Uporabite ga pri čistilcu zraka Full Tech. Menjava filtra je obvezna za učinkovito delovanje naprave.
38,86 €

Lanaform filter za Dehumidifier S1, 1 filter

Lanaform filter za Dehumidifier S1 je zamenljiv filter. Služi kot nadomestni del za razvlažilnik zraka Dehumidifier S1. Filter je ogleni.
13,20 €

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Breva ali Zephyr je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik zraka Breva ali Zephyr. Po letu delovanja zagotavlja še vedno optimalno delovanje.
9,99 €

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform New Vapo Lux je nadomestni filter. Primeren je za vlažilnik ter ionizator Lanaform New Vapo Lux. Menjava je potrebna enkrat na leto.
9,87 €

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux, 1 filter

Lanaform filter za Lanaform Vapo Lux je nadomestni filter. Kompatibilen je z vlažilnikom zraka Lanaform Vapo Lux. Menjava se priporoča enkrat na leto.
9,77 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Lanaform Air Purifier čistilec zraka, 1 čistilec

Lanaform Air Purifier čistilec zraka je nepogrešljiv pripomoček za vaš dom. Deluje s troslojnim filtrom. Brez težav se bori s prašnimi delci, cvetnim prahom, vonjavami. Deluje s štirimi stopnjami moči.
104,85 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: čist zrak orsplošna odpornost