Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

Abena biološki odstranjevalec vonjav, 750 mL

Abena biološki odstranjevalec vonjav se uporablja za odstranjevanje neprijetnega vonja v kopalnici, neprijetnega vonja preprog in tekstila ter pohištvenega tekstila. Abena biološki odstranjevalec vonjav pretvori organske materiale (urin, izbljuvke, ostanke hrane itd.) v vodo in ogljikov dioksid, posledično je vir slabega vonja odpravljen. Abena biološki odstranjevalec vonjav uporablja biološke procese za razgradnjo vonjav, namesto kemikalij, za to je še posebej priljubljen v domu, kjer so otroci in živali.
10,20 €

Vidermina CLX Attiva intimna čistilna raztopina, 300 mL

Vidermina clx-attiva intimna čistilna raztopina je namenjena vsakdanji intimni higieni, tako za ženske, kot tudi za moške. Uporaba izdelka Vidermina clx-attiva intimna čistilna raztopina je še posebej priporočljiva v času poletja (visoke temperature in znojenje), ob obisku bazenov, telovadnic, savn, ob redni telesni aktivnosti, v času nosečnosti, in ponavljajočih vnetjih ter razdraženosti sluznice intimnega predela. Kombinacija aktivnih sestavin v formulaciji deluje proti neprijetnim vonjavam, zaščitno in pomirjevalno. Čistilna raztopina s kislim pH.
12,01 €

Filorga NCEF-REVERSE set izdelkov za nego kože, 4 izdelki

Filorga NCEF-REVERSE set štirih inovativnih izdelkov za kožo je odlična izbira za namen celovite nege obraza. Set Filorga NCEF-REVERSE vsebuje NCEF-REVERSE regenerirajočo kremo 50 mL + SCRUB & DETOX intenziven piling v peni 15 mL, TIME-FILLER EYES kremo za področje okoli oči 4 mL in čopič za puder. Omenjeni izdelki so ustvarjeni z edinstvenimi formulami francoskega laboratorija, ki se ukvarja z razvojem izdelkov za celovito nego kože ter iskanju novih unikatnih ter inovativnih rešitev za nego kože, ki si želi bogate nege ter mladostnega videza. Filorga NCEF-REVERSE set je odlična ideja za darilo ali pa osebno razvajanje.
89,93 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: nega obraza orproti neprijetnemu vonju