Pripomočki in naprave

Produkti

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL, 1 komplet

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL je posebno priročna kombinacija. Mleko se namreč lahko črpa direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, ta pa se lahko uporabi za hranjenje. Zmogljiva in tiha črpalka olajša življenje vsem doječim mamicam. Črpalka je izdelana iz silikona za živila ter netoksičnega PP.
54,00 €

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije – set za na pot

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije – set za na pot je poseben komplet za vse zaposlene mame. Narejen je za tiste doječe mame, ki nimajo časa črpati mleka doma na kavču. Omogoča črpanje kjerkoli ter kadarkoli s pomočjo vakuuma. Črpalka je izdelana iz silikona za živila.
60,00 €

Haakaa silikonski pokrovček rožica, 1 pokrovček

Haakaa silikonski pokrovček rožica je odličen pripomoček za vse Haakaa črpalke. Kompatibilen je z vsemi Haakaa prsnimi črpalkami. Omogoča neprodušno tesnjenje. Brez BPA, PVC in ftalata.
Od 10,90 €

Haakaa silikonski pokrovček za prsno črpalko, 1 pokrovček

Haakaa silikonski pokrovček za prsno črpalko je priročen izdelek za zaščito izčrpanega mleka. Z njim boste preprečili nenamerno razlitje mleka. Izdelano iz 100% silikona za živila.
10,99 €

Haakaa silikonski zbiralci kolostruma set - predsterilizirani, 6x4 mL

Haakaa silikonski zbiralci kolostruma set je prvovrsten komplet, ki mamam omogoča zbiranje kolostruma pred porodom. Zbiralniki so izdelani iz 100% medicinskega silikona. Omogoča shranjevanje v hladilniku in zmrzovalniku. Primerno tudi za ponovno uporabo.
37,99 €

Haakaa silikonski zbiralnik materinega mleka - pikapolonica, 40 ali 75 mL

Haakaa silikonski zbiralnik materinega mleka pikapolonica vam je na voljo v dveh različnih velikostih. Ta pripomoček je odlična alternativa prsnim blazinicam. Primerno za vse doječe matere, ki želijo prihraniti vsako kapljico mleka. Brez bolečin se zbiralnik mleka preprosto oprime prsi.
Od 23,99 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: črpanje mleka orproti alergiji orsplošna odpornost