Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL, 1 komplet

Haakaa komplet silikonska prsna črpalka in steklenička 3. generacije 160 mL je posebno priročna kombinacija. Mleko se namreč lahko črpa direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, ta pa se lahko uporabi za hranjenje. Zmogljiva in tiha črpalka olajša življenje vsem doječim mamicam. Črpalka je izdelana iz silikona za živila ter netoksičnega PP.
53,79 €

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije – set za na pot

Haakaa silikonska prsna črpalka 2. generacije – set za na pot je poseben komplet za vse zaposlene mame. Narejen je za tiste doječe mame, ki nimajo časa črpati mleka doma na kavču. Omogoča črpanje kjerkoli ter kadarkoli s pomočjo vakuuma. Črpalka je izdelana iz silikona za živila.
56,00 €

Haakaa silikonski pokrovček rožica, 1 pokrovček

Haakaa silikonski pokrovček rožica je odličen pripomoček za vse Haakaa črpalke. Kompatibilen je z vsemi Haakaa prsnimi črpalkami. Omogoča neprodušno tesnjenje. Brez BPA, PVC in ftalata.
Od 10,90 €

Haakaa silikonski pokrovček za prsno črpalko, 1 pokrovček

Haakaa silikonski pokrovček za prsno črpalko je priročen izdelek za zaščito izčrpanega mleka. Z njim boste preprečili nenamerno razlitje mleka. Izdelano iz 100% silikona za živila.
10,99 €

Haakaa silikonski zbiralci kolostruma set, 6x4 mL

Haakaa silikonski zbiralci kolostruma set je prvovrsten komplet, ki mamam omogoča zbiranje kolostruma pred porodom. Zbiralniki so izdelani iz 100% medicinskega silikona. Omogoča shranjevanje v hladilniku in zmrzovalniku. Primerno tudi za ponovno uporabo.
24,99 €

Haakaa silikonski zbiralnik materinega mleka - pikapolonica, 40, 75 ali 150 mL

Haakaa silikonski zbiralnik materinega mleka pikapolonica vam je na voljo v dveh različnih velikostih. Ta pripomoček je odlična alternativa prsnim blazinicam. Primerno za vse doječe matere, ki želijo prihraniti vsako kapljico mleka. Brez bolečin se zbiralnik mleka preprosto oprime prsi.
Od 23,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: črpanje mleka orproti neprijetnemu vonju