Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Heating Blanket grelna blazina 45 x 70 cm

Varnost in visoka prožnost za udobno uporabo zahvaljujoč tehnologiji 3 podlog.
48,14 €

Leopard termoaktivna masažna krema, 100 mL

Poskrbite za udobje kože in telesa pred in po športni aktivnosti s pomočjo inovativnega izdelka Leopard termoaktivna masažna krema znamke Natura House. Leopard termoaktivna masažna krema vsebuje naravna eterična olja, ki imajo številne pozitivne lastnosti. Formulacija izdelka zagotavlja prijetno nanašanje in hitro vpijanje ter preprečuje ostanek motečega filma na povrhnjici kože.
14,90 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
6,88 €

Mediblink M122 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost L, 1 blazinica

Poskrbite za takojšnje olajšanje s prijetnim hlajenjem ali udobnim gretjem, ki ga omogoča uporaba inovativnega izdelka hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122, ki je produkt priznane znamke Medilink, ki se že leta ukvarja s snovanjem in proizvodnjo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov. Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122 v velikosti L ne vsebuje BPA, lateksa in svinca ter je varna za neposredno uporabo na koži. S svojim dvojnim delovanjem je namenjena lajšanju velikega števila težav, kot so zvini, otekline, piki komarjev, bolečine v mišicah itd.
14,99 €

Mediblink M121 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost M, 1 blazinica

Pomagajte si olajšati težave in bolečine, ki vas lahko pestijo. Z inovativnim izdelkom Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M M121, boste svojemu telesu nudili takojšnjo udobje pri zvinih, pikiv insektov, bolečih mišicah, krčih, menstrualnih bolečinah, oteklinah, artritisu in drugih nelagodnih pojavih. Hladilno-grelna blazinica z dvojnim učinkom ne vsebuje lateksa, svinca in BPA ter je varna za neposredno uporabo na koži. Zaradi svoje oblike z gelastimi kroglicami, se prilagaja vsakemu telesu.
9,90 €

Mediblink ThermoHelp grelni obliži, 3 ali 10 obližev

Izdelek Mediblink ThermoHelp grelni obliži je paket grelnih obližev, ki so namenjeni za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih in delujejo na principu globinskega sproščanja mišic. So tanki, prilagodljivi, brez vonjav in dermatološko ter klinično testirani. Nudijo grelni učinek, ki traja do 8 ur. Uporabljajo se lahko za lajšanje neprijetnih bolečih v predelu hrbta, križa, kolen, ramen, bokov, stegen, vratu, rok in trebuha.
Od 6,90 €

Lanaform Hand Warmer grelec za roke, 1 grelnik

Lanaform Hand Warmer grelec za roke je nepogrešljiv pripomoček, če vas pogosto zebe v roke. Udoben grelnik za roke hitro poskrbi za prijeten občutek. Segreje se izredno hitro in je takoj pripravljen za uporabo.
24,56 €

Lanaform Heating Blanket S1 enoposteljna grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Blanket S1 enoposteljna grelna blazina je primerna za različne enojne postelje. Njen namen je, da vas prijetno ogreje med počitkom. Ima kar 3 nastavljive jakosti toplote. Povsem varno za uporabo.
62,79 €

Lanaform Heating Blanket S2 dvoposteljna grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Blanket S2 dvoposteljna grelna blazina ima nekoliko večje dimenzije. Primerna je za dvojne postelje. Grelna blazina ima tri jakosti toplote. Izdelana iz mikro vlaken.
92,00 €

Lanaform Heating Pad večnamenska grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Heating Pad večnamenska grelna blazina je namenjena gretju celega telesa. Omogoča nadzor nad temperaturo. Primerne velikosti, da jo lahko uporabite za različne namene. Blazina je izdelana iz mikro vlaken.
40,86 €

Lanaform Hottle grelec za roke, 1 grelnik

Lanaform Hottle grelec za roke ogreje vaše dlani ali drug del telesa. Praktična velikost omogoča, da blazino uporabljate kjerkoli. Pripomoček je hitro pripravljen za uporabo. Izdelano iz bombaža.
20,30 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
13,42 €

Lanaform Heating overblanket grelna odeja, 1 set

Izdelek je priročna in lahka električno vodena odeja ki deluje na elektriko in ponuja prijetno in optimalno izkušnjo.
87,00 €

Lanaform Neck Warmer grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Neck Warmer grelna blazina je namenjena ogrevanju vratnega predela in ramen. Je izredno enostavna za nameščanje in uporabo. Deluje po načelu termo terapije.
48,60 €

Lanaform Waist Warmer grelna blazina, 1 blazina

Lanaform Waist Warmer grelna blazina je namenjena predelu okoli pasu. Z njim si lahko ogrejete hrbet ter trebuh. Izjemno učinkovita. Deluje kot termo terapija.
56,69 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: gretje orsplošna odpornost