Pripomočki in naprave

Produkti

Nexcare ColdHot Happy Kids blazinica za hlajenje/gretje, 2 blazinici

Terapija hlajenja in gretja s pomočjo gelne blazinice Nexcare vašemu otroku na preprost način omogoča izkoristiti moč toplote oziroma mraza. Nexcare ColdHot Happy Kids blazinica je vir varnega in lahko dostopnega blaženja s toplotnim ali hladilnim učinkom, brez dodatnih farmacevtskih učinkov. Hladna terapija lajša bolečine, zmanjšuje otekline in pripomore k hitrejšemu zdravljenju. Priporoča se pri akutnih poškodbah, oteklinah, zobobolu, glavobolu, udarcih, krvavitvah iz nosu in pri pikih žuželk. Topla terapija sprošča mišično napetost in lajša bolečine.
10,68 €

Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet, 1 ogrinjalo

Lanaform Heating Blanket for back grelno ogrinjalo za hrbet je inovativen električno grelni jopič, ki omogoča prijetno gretje hrbta in vašega celotnega organizma.
47,23 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €

Medisana OL 700 zunanja grelna podlaga, 1 kos

Medisana OL 700 zunanja grelna podlagaje ravna grelna blazina za sedeže v kompaktni velikosti (40 x 40 cm) z mehko površino iz filca. Zahvaljujoč priloženemu napajalniku, se Medisana OL 700 zunanja grelna podlagalahko uporablja brezžično – kot nalašč za notranjo in zunanjo uporabo. Zahvaljujoč modularnemu sistemu tipk se Medisana OL 700 zunanja grelna podlagalahko uporablja v kombinaciji z zunanjo grelno ploščo OL 750. Pralna prevleka za blazino z zadrgo je enostavna za vzdrževanje.
87,20 €

Medisana OL 750 zunanja grelna blazina, 1 kos

Medisana OL 750 zunanja grelna blazina z veliko površino 40 x 50 cm, ima sodoben dizajn z mehko klobučevino in je izdelana iz močnega, trpežnega materiala. Zahvaljujoč priloženemu napajalniku, se Medisana OL 750 zunanja grelna blazina lahko uporablja brezžično – kot nalašč za notranjo in zunanjo uporabo. Zahvaljujoč modularnemu sistemu tipk, se Medisana OL 750 zunanja grelna blazina lahko uporablja v kombinaciji z grelno blazino za zunanji sedež OL 700. Ponudite si prijeten grelni učinek in uživajte iz udobja lastnega doma.
99,10 €

Medisana HU 666 grelna pododeja - 150 x 80 cm, 2 pododeji

Medisana HU 666 grelna pododeja je izredno mehka, saj je njena prevleka izdelana iz finih mikrovlaken. Nudi 3 nastavitve temperature, ki jih lahko nastavljate na upravljalniku, s katerim preprosto nastavite želeno raven toplote. Prav tako vsebuje poseben sistem za hitro segrevanje ter sistem varovanja pred pregretjem. Medisana HU 666 grelna pododeja se samodejno izklopi po 90 minutah. Grelna pododeja se uporablja za ogrevanje postelje in zagotavljanje dodatne toplote med spanjem.
122,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: gretje hrbta orproti alergiji orsplošna odpornost