Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
6,88 €

Mediblink M122 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost L, 1 blazinica

Poskrbite za takojšnje olajšanje s prijetnim hlajenjem ali udobnim gretjem, ki ga omogoča uporaba inovativnega izdelka hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122, ki je produkt priznane znamke Medilink, ki se že leta ukvarja s snovanjem in proizvodnjo visokokakovostnih medicinskih pripomočkov. Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M122 v velikosti L ne vsebuje BPA, lateksa in svinca ter je varna za neposredno uporabo na koži. S svojim dvojnim delovanjem je namenjena lajšanju velikega števila težav, kot so zvini, otekline, piki komarjev, bolečine v mišicah itd.
14,99 €

Mediblink M121 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost M, 1 blazinica

Pomagajte si olajšati težave in bolečine, ki vas lahko pestijo. Z inovativnim izdelkom Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M M121, boste svojemu telesu nudili takojšnjo udobje pri zvinih, pikiv insektov, bolečih mišicah, krčih, menstrualnih bolečinah, oteklinah, artritisu in drugih nelagodnih pojavih. Hladilno-grelna blazinica z dvojnim učinkom ne vsebuje lateksa, svinca in BPA ter je varna za neposredno uporabo na koži. Zaradi svoje oblike z gelastimi kroglicami, se prilagaja vsakemu telesu.
9,90 €

Termofor za led Gima, 1 pripomoček

Termofor za led v obliki vrečke za led je izdelan iz poliestra. Zunanja plast, ki pride v stik s kožo je bombažna in prijetno prevaja hladen učinek ledu. Odlično za hlajenje različnih predelov telesa.
11,05 €

Haakaa kompresijske blazinice - hlajenje in gretje, 1 set

Poskrbite za prijetne občutke in preprečite bolečine povezane z dojenjem, s pomočjo izdelka Haakaa kompresijske blazinice - hlajenje in gretje, ki je ustvarjen za dolgoročno uporabo. S segrevanjem kompresijskih blazinic si boste olajšali nelagodje, ki ga povzročata mastitis in nabrekanje, s hlajenjem v hladilniku ali zamrzovalniku pa boste pomirili vnete ali otekle prsi in bradavice. Vsaka kompresijska blazinica ima mehko prevleko iz 100% bombaža, ki nudi zaščitno plast med blazinicami in vašo kožo, ter priročno prenosno vrečko za shranjevanje. Izdelek je primeren za prsi vseh oblik in velikosti.
32,99 €

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka, 1 hladilec

Lanaform Breezy Cube hladilec zraka poskrbi za zniževanje temperature v prostoru. Njegov učinek seže do 2 metra. Poskrbi za svež in prijetno ohlajen zrak. Deluje na izredno tih način.
38,90 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: hlajenje orproti neprijetnemu vonju