Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

Haakaa komplet podajalnik in zaščitni pokrovček za svežo hrano (food feeder), 1 set

Haakaa komplet podajalnik in zaščitni pokrovček za svežo hrano predstavlja ustrezen način za varno uvajanje novih okusov. Takšen način pomembno zmanjša tveganje za zadušitev. Izdelano iz 100% silikona za živila. Enostavna uporaba in tudi čiščenje.
Od 22,99 €

Haakaa komplet silikonske stekleničke za dojenčke 3. generacije in silikonske cevke za hranjenje, 1 set

Haakaa komplet silikonske stekleničke za dojenčke 3. generacije in silikonske cevke za hranjenje je odličen komplet za soočanje s težavami s hranjenjem. Vključuje kar 6 izdelkov. Izdelano iz silikona za živila. Komplet olajša mamam vključevanje v proces hranjenja.
41,00 €

Haakaa silikonska otroška steklenička 3. generacije, 1 steklenička

Haakaa silikonske otroške stekleničke 3. generacije so izdelane iz vrhunskega medicinskega silikona. Na voljo je v dveh različnih velikostih 160 in 250 mL. Odlične so za učenje samostojnosti pri vašem malčku. Je povsem enostavna za držanje v majhnih rokah.
Od 32,99 €

Haakaa silikonske cevke za hranjenje, 1 set

Haakaa silikonske cevke za hranjenje so odličen pripomoček za hranjenje. Omogočajo hranjenje po sistemu SNS. Na takšen način se ohrani naravni fizični stik med materjo in dojenčkom. Izdelano iz varnega silikona.
14,00 €

Haakaa silikonski pladenj - različne barve, 1 pladenj

Haakaa silikonski pladenj je nepogrešljiv pripomoček pri uvajanju hrane. Ima kar 9 predelkov ter tudi dodan pokrov. Izredno priročno za malčke, ki se učijo samohranjenja. Izdelano iz varnega in trpežnega silikona za živila.
Od 21,99 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: hranjenje otroka orproti neprijetnemu vonju