Pripomočki in naprave

Produkti

Lanaform Dynastic - Odprti sandali za hujšanje in odpravo celulita

Izdelani iz popolnoma naravnih materialov, primerni tudi za nosečnice.
Od 37,88 €

Medisana EMS električni mišični stimulator, 1 kos

Vadba EMS (električna mišična stimulacija) je aktivna vadba, ki uporablja brezžično napravo za stimulacijo mišičnih vlaken med vadbo, zaradi česar mišično tkivo deluje močneje in učinkoviteje. Elektrostimulacija ima svoj izvor v fizioterapiji. Uporablja se kot rehabilitacijski tretma, ko je potrebna ciljna izgradnja mišic, na primer po poškodbah. Elektrode na koži posebej stimulirajo mišice, ne da bi jih bilo treba aktivno premikati. Program usposabljanja je sestavljen iz treh področij masaže, akupunkture in tapkanja.
66,99 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo, 30 kapsul

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo izhaja iz globin naših dragocenih voda. Ustvarjeno je iz kakovostnih alg, ki so naravno obogatene s hranilnimi snovmi, kot so klorofil, beljakovine in omega-3 maščobne kisline. Učinkovita in naravna formula BlueDyNAmic prehranskega dopolnila, iz dneva v dan aktivira naš organizem in skrbi, da naše telo deluje po vseh svojih močeh. Z izvlečki spiruline, klorofila in fikocianina ter inulinom, je ta prehranski dodatek namenjen vsem, ki jim ni vseeno za njihovo telo in njegovo vsakodnevno delovanje.
107,50 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €

Lanaform Cycliste hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Cycliste hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 41,14 €

Lanaform Clasic Line hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Clasic Line hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 41,66 €

Biocyte Keto Base Veggie prah za pripravo napitka - vanilija, 14 x 15 g

Biocyte Keto Base Veggie prah za pripravo napitka - vanilija je vegetarijanski napitek, ki zahvaljujoč rožiču pomaga zmanjšati apetit. Na osnovi rožičevega gumija je bil oblikovan za zmanjšanje prigrizkov in uravnavanje apetita. Njegovo delovanje je izjemno zahvaljujoč srednjeverižnim trigliceridom (MCT), ki omogočajo proizvodnjo energije, ter dodatku rastlinskih grahovih beljakovin, ki jih telo lažje prebavi. Biocyte Keto Base Veggie prah za pripravo napitka - vanilija je idealen izdelek za ljudi, ki želijo združiti hujšanje in sitost.
37,99 €

Lanaform Body Line hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Body Line hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 48,99 €

Biocyte Keto Base prah za pripravo napitka - čokolada, 200 g

Biocyte Keto Base prah omogoča pripravo instant napitka na osnovi gumija rožičevca, srednjeverižnih trigliceridov (MCT) in beljakovin. Biocyte Keto Base zmanjšuje apetit in pomaga pri hujšanju. Formula je bogata z beljakovinami in vlakninami, ki so primerne tudi za ketogeno dieto. Ketogena dieta postavi telo v stanje ketoze, stanje, v katerem je prisiljeno črpati energijo iz lipidov, ki so bili shranjeni v telesu. Tako mora pri ketogeni dieti hrana vsebovati malo ogljikovih hidratov in veliko lipidov.
37,99 €

Lanaform Facility hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Facility hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 46,38 €

Lanaform Shorty hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Shorty hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 33,99 €

Lanaform Fuseau LEGGING hlače za hujšanje in športno aktivnost

Lanaform Fuseau LEGGING hlače za hujšanje in športno aktivnost so hlače, ki so izredno prijetne, zato jih lahko nosite kjerkoli in kadarkoli, predvsem pa ob intenzivni športni aktivnosti.
Od 40,98 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: hujšanje orproti alergiji orsplošna odpornost