Pripomočki in naprave

Produkti

MorEPA GOLD omega maščobe, 30 mehkih kapsul

MorEPA GOLD omega maščobe so primerne za prav vsakogar, ki potrebuje omega maščobne kisline z dodatkom antioksidantov.
28,42 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Si želite okrasiti svoje zapestje in obenem blagodejno vplivati na vaše počutje? Podarite sebi ali svojim najbljižjim imenitno in elegantno zapestnico Energetix, ki je obogatena z magnetom, ki ima številne pozitivne vplive na celotno telo in razpoloženje. Energetix delikatna magnetna zapestnica s pravimi kristalčki lahko krasi vaše zapestje v srebrni, zlati ali "rose gold" barvi in vsebuje 1 magnet, moči 0,12 Tesla. Polirana površina zapestnice poudari bleščanje kristalov in s tem še tako bolj izstopa.
Od 42,00 €

Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde s kristalčki, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s to imenitno Energetix magnetno zapestnico v moderni in prefinjeni obliki ter pri tem blagodejno vplivajter na svoje celotno telo in počutje. Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde je obogatena s pravimi kristalčki ter ustvarjena iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in uporabe. Terapija s pomočjo magnetov je veda, ki sega že v leto 600 pred našim štetjem in je bila do sedaj že široko in učinkovito raziskovana.
59,00 €

Veroval pametna zapestnica LG6, 1 set

Če želite videti tako podrobnosti o svojem gibanju kot celoten pregled gibanja, je najboljše uporabljati inteligentni sledilec aktivnosti, ki beleži in analizira različne vrste gibanja.
87,03 €

Energetix magnetna zapestnica z detajlom listka, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z ljubkim detajlom malega listka je idealna izbira za darilo, ki bo osrečilo najljubše ženske in punce v vašem življenju, prav tako pa je odlična izbira za krasitev vašega zapestja. Z močjo magnetov lahko pozitivno vplivate na celotno vaše telo in splošno počutje ter si ob tem nudite okrasitev z elegantno in edinstveno obliko srebrne zapestnice, ki je ustvarjena iz kvalitetnega nerjavečega jekla za dolgotrajno obstojnost in dolgoročno nošnjo.
49,00 €

Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Poskrbite za dobro počutje in pri tem okrasite svoja zapestja z visokokakovostnimi in elegantnimi magnetnimi zapestnicami Energetix v modernih oblikah. Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli vsebuje kar 5 magnetov, z močjo 0,12 Tesla, ki imajo lahko blagodejne vplive na vaše razpoloženje in počutje telesa. Magnetna zapestnica je ustvarjena za vse spole in njena raztegljiva oblika omogoča prilagajanje na velikost in širino vsakega zapestja.
Od 49,00 €

Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali, 1 zapestnica

Si želite kakovostnega kosa nakita in dobrega počutja? Energetix magnetna zapestnica omogoča prav to! Energetix je nemška znamka nakita in magnetnih pripomočkov, ki se že vrsto let ukvarja z ustvarjanjem in oblikovanjem elegantnih, zabavnih, prefinjenih in inovativnih izdelkov za izboljšanje ter nadgradnjo kakovosti vašega vsakdanjega življenja s pomočjo magnetov. Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali je tako idealna izbira za vse, ki si želijo koristiti te izjemne magnetne vplive.
75,00 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo, 30 kapsul

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo izhaja iz globin naših dragocenih voda. Ustvarjeno je iz kakovostnih alg, ki so naravno obogatene s hranilnimi snovmi, kot so klorofil, beljakovine in omega-3 maščobne kisline. Učinkovita in naravna formula BlueDyNAmic prehranskega dopolnila, iz dneva v dan aktivira naš organizem in skrbi, da naše telo deluje po vseh svojih močeh. Z izvlečki spiruline, klorofila in fikocianina ter inulinom, je ta prehranski dodatek namenjen vsem, ki jim ni vseeno za njihovo telo in njegovo vsakodnevno delovanje.
107,50 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: imunski sistem ormonitoring gibanja orsplošna odpornost