Pripomočki in naprave

Produkti

MorEPA GOLD omega maščobe, 30 mehkih kapsul

MorEPA GOLD omega maščobe so primerne za prav vsakogar, ki potrebuje omega maščobne kisline z dodatkom antioksidantov.
28,42 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Si želite okrasiti svoje zapestje in obenem blagodejno vplivati na vaše počutje? Podarite sebi ali svojim najbljižjim imenitno in elegantno zapestnico Energetix, ki je obogatena z magnetom, ki ima številne pozitivne vplive na celotno telo in razpoloženje. Energetix delikatna magnetna zapestnica s pravimi kristalčki lahko krasi vaše zapestje v srebrni, zlati ali "rose gold" barvi in vsebuje 1 magnet, moči 0,12 Tesla. Polirana površina zapestnice poudari bleščanje kristalov in s tem še tako bolj izstopa.
Od 42,00 €

Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde s kristalčki, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s to imenitno Energetix magnetno zapestnico v moderni in prefinjeni obliki ter pri tem blagodejno vplivajter na svoje celotno telo in počutje. Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde je obogatena s pravimi kristalčki ter ustvarjena iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in uporabe. Terapija s pomočjo magnetov je veda, ki sega že v leto 600 pred našim štetjem in je bila do sedaj že široko in učinkovito raziskovana.
59,00 €

Energetix magnetna zapestnica z detajlom listka, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z ljubkim detajlom malega listka je idealna izbira za darilo, ki bo osrečilo najljubše ženske in punce v vašem življenju, prav tako pa je odlična izbira za krasitev vašega zapestja. Z močjo magnetov lahko pozitivno vplivate na celotno vaše telo in splošno počutje ter si ob tem nudite okrasitev z elegantno in edinstveno obliko srebrne zapestnice, ki je ustvarjena iz kvalitetnega nerjavečega jekla za dolgotrajno obstojnost in dolgoročno nošnjo.
49,00 €

Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Poskrbite za dobro počutje in pri tem okrasite svoja zapestja z visokokakovostnimi in elegantnimi magnetnimi zapestnicami Energetix v modernih oblikah. Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli vsebuje kar 5 magnetov, z močjo 0,12 Tesla, ki imajo lahko blagodejne vplive na vaše razpoloženje in počutje telesa. Magnetna zapestnica je ustvarjena za vse spole in njena raztegljiva oblika omogoča prilagajanje na velikost in širino vsakega zapestja.
Od 49,00 €

Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali, 1 zapestnica

Si želite kakovostnega kosa nakita in dobrega počutja? Energetix magnetna zapestnica omogoča prav to! Energetix je nemška znamka nakita in magnetnih pripomočkov, ki se že vrsto let ukvarja z ustvarjanjem in oblikovanjem elegantnih, zabavnih, prefinjenih in inovativnih izdelkov za izboljšanje ter nadgradnjo kakovosti vašega vsakdanjega življenja s pomočjo magnetov. Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali je tako idealna izbira za vse, ki si želijo koristiti te izjemne magnetne vplive.
75,00 €

Salvequick Bunion Protector zaščita za stopalo, 1 zaščita

Salvequick Bunion Protector zaščita za stopalo ima elastično tkanino z notranjo gelno blazinico, ki ščiti bunion (hallux valgus). Ta zaščita za zmanjša bolečino zaradi kostne izbokline, zmanjša pritisk ter prepreči trenje na kostnici. Salvequick Bunion Protector zaščita za stopalo je primerna za zaščito na desni ali levi nogi. Salvequick obliži so znani po svoji kakovosti, udobju in učinkovitosti. Inovativni, skladni z zahtevami, hipoalergeni in zanesljivi izdelki Salvequick rešujejo vse težave s široko paleto izdelkov, primernih za vso družino.
8,16 €

Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro poskrbi za urejene nohte na nogah in rokah, iz udobja doma. Urejeni nohti poskrbijo za dobro počutje v kateri koli starosti. Naravno urejeni nohti na rokah in nogah so zagotovo v trendu, ne le pri ženskah, temveč tudi pri moških. Medisana MP 810 aparat za manikuro in pedikuro s petimi visokokakovostnimi nastavki nežno in temeljito neguje nohte ter obnohtno kožico. Ne samo, da takoj izpopolni vaš videz, ampak tudi zaščiti pred prihodnjo razbarvanjem, deformacijo in lomljivimi nohti.
26,95 €

Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro nudi zanesljivo nego nohtov na rokah in nogah. Medisana MP 815 aparat za manikuro in pedikuro je opremljena s skupno sedmimi visokokakovostnimi nastavki za individualne potrebe po negi. Integrirano levo in desno vrtenje ter dve različni stopnji hitrosti naredijo nego enostavno in nezapleteno. Na ta način lahko tako profesionalci, kot tudi neizkušene osebe, brez truda poskrbijo za svoje nohte in dosežejo popoln lepotni rezultat.
40,95 €

Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro, 1 kos

Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro nudi celovito nego nohtov na rokah in nogah. Primeren je tako za ženske, kot tudi za moške. Naše roke so pogosto v središču pozornosti. Zato bi morali njihovi negi posvetiti ustrezno pozornost. Medisana MP 840 aparat za manikuro in pedikuro vključuje sedem nastavkov, vsak visokokakovosten nastavek pa je namenjen reševanju specifične težave na rokah in nogah in je zato posebej učinkovit ter varen za uporabo. Zaradi samodejne zaustavitve ob previsokem pritisku je primeren tudi za diabetike.
74,99 €

Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro, 1 naprava

Lanaform Pedila pripomoček za pedikuro in manikuro je naprava za urejanje stopal. Ročaj je ergonomsko oblikovan. Izbirate lahko med dvema piling nastavkoma. Delovanje z AA baterijami.
18,32 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo, 30 kapsul

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo izhaja iz globin naših dragocenih voda. Ustvarjeno je iz kakovostnih alg, ki so naravno obogatene s hranilnimi snovmi, kot so klorofil, beljakovine in omega-3 maščobne kisline. Učinkovita in naravna formula BlueDyNAmic prehranskega dopolnila, iz dneva v dan aktivira naš organizem in skrbi, da naše telo deluje po vseh svojih močeh. Z izvlečki spiruline, klorofila in fikocianina ter inulinom, je ta prehranski dodatek namenjen vsem, ki jim ni vseeno za njihovo telo in njegovo vsakodnevno delovanje.
107,50 €

Medisana FM 883 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 883 naprava za masažo stopal poskrbi, da vaša obremenjena stopala ponovno zadihajo. Zahvaljujoč pomirjujoči Shiatsu masaži se lahko vaši podplati in pete sprostijo. V tej masažni napravi lahko uživate v dveh različnih masažnih intenzivnostih - glede na vaše individualno počutje tekom dneva. Medisana FM 883 naprava za masažo stopal ima prav tako preklopno rdečo lučko in funkcijo toplote v vseh masažnih glavah, ki se lahko uporablja tudi za specifično lajšanje napetosti. Dve po višini nastavljivi nogi se uporabljata za enostavno prilagajanje položaja masaže.
130,95 €

Medisana FM 888 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 888 naprava za masažo stopal poskrbi, da vaša obremenjena stopala ponovno zadihajo. Zahvaljujoč pomirjujoči Shiatsu masaži se lahko vaši podplati in pete sprostijo. V tej masažni napravi lahko uživate v dveh različnih masažnih intenzivnostih - glede na vaše individualno počutje tekom dneva. Medisana FM 888 naprava za masažo stopal ima prav tako preklopno rdečo lučko in funkcijo toplote v vseh masažnih glavah, ki se lahko uporablja tudi za specifično lajšanje napetosti. Dve po višini nastavljivi nogi se uporabljata za enostavno prilagajanje položaja masaže.
190,20 €

Medisana FM 890 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 890 naprava za masažo stopal poskrbi, da vaša obremenjena stopala ponovno zadihajo. Zahvaljujoč pomirjujoči Shiatsu masaži se lahko vaši podplati in pete sprostijo. V tej masažni napravi lahko uživate v dveh različnih masažnih intenzivnostih - glede na vaše individualno počutje tekom dneva. Medisana FM 890 naprava za masažo stopal ima prav tako preklopno rdečo lučko in funkcijo toplote v vseh masažnih glavah, ki se lahko uporablja tudi za specifično lajšanje napetosti. Dve po višini nastavljivi nogi se uporabljata za enostavno prilagajanje položaja masaže.
190,20 €

Medisana FM 900 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FM 900 naprava za masažo stopal zagotavlja razvajajočo masažo podplatov in zadnje strani stopal. Navdihnjen s terapijo tradicionalne kitajske medicine (TCM), ima Medisana FM 900 naprava za masažo stopal nežne akupresurne masažne glave, ki spodbujajo pretok energije in zagotavljajo edinstveno izkušnjo sprostitve iz udobja doma. Funkcijo ogrevanja je mogoče vklopiti in izklopiti. Medisana FM 900 naprava za masažo stopal omogoča enostavno upravljanje zahvaljujoč integriranim tipkam.
213,20 €

Medisana FS 300 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FS 300 naprava za masažo stopal združuje tri funkcije v eni napravi: omogoča masažo z mehurčki, masažo z vibracijami in funkcijo ogrevanja. Medisana FS 300 naprava za masažo stopal ohranja vodo v napravi pri določeni temperaturi, svoja stopala pa lahko ogrejete tudi brez uporabe masažne funkcije. Medisana FS 300 naprava za masažo stopal zagotavlja udobno refleksno masažo. Medisana FS 300 naprava za masažo stopal lahko uporabljate tudi brez vode za nežno masažo. Pomirjujoča masaža stopal za utrujene in zategnjene noge.
56,20 €

Medisana FS 881 naprava za masažo stopal, 1 kos

Medisana FS 881 naprava za masažo stopal združuje 3 funkcije v eni enoti: omogoča masažo z mehurčki in vibracijsko masažo, poleg tega pa ima funkcijo samodejnega ogrevanja. Če želite samo ogreti stopala, lahko vodo preprosto segrejete brez uporabe masažne funkcije. Masažni nastavek, ki je del priloženega kompleta, se lahko uporablja za masažo stopal od podplata do hrbtišča (zadnjega dela) stopala. Medisana FS 881 naprava za masažo stopal poveča prekrvavitev in deluje poživljajoče na stopala.
55,20 €

Medisana FS 883 naprava za masažo stopal, 1 kos

S pomočjo izdelka Medisana FS 883 naprava za masažo stopal lahko negujete svoja stopala v ogrevani peneči kopeli, medtem ko uživate v masaži. Dve masažni glavi na dnu kadi omogočata prijetno valjčno masažo, ki spodbuja pretok krvi in sprošča mišice. Poleg tega so priloženi 3 nastavki za pedikuro, ki jih lahko pritrdite na spodnji del. Tako lahko uživate v prijetnem pilingu stopal po peneči kopeli. Zaščita proti škropljenju preprečuje brizganje vode, kad pa lahko preprosto izpraznite z odtočnim nastavkom. Nedrseče gumijaste noge.
80,99 €

Medisana FS 886 naprava za masažo stopal, 1 kos

S pomočjo izdelka Medisana FS 886 naprava za masažo stopal lahko negujete svoja stopala v ogrevani peneči kopeli, medtem ko uživate v masaži. Dve masažni glavi na dnu kadi omogočata prijetno valjčno masažo, ki spodbuja pretok krvi in sprošča mišice. Poleg tega so priloženi 3 nastavki za pedikuro, ki jih lahko pritrdite na spodnji del. Tako lahko uživate v prijetnem pilingu stopal po peneči kopeli. Zaščita proti škropljenju preprečuje brizganje vode, kad pa lahko preprosto izpraznite z odtočnim nastavkom.
74,95 €

Medisana FS 888 naprava za masažo stopal, 1 kos

Vrhunska Medisana FS 888 naprava za masažo stopal spodbuja prekrvavitev in poživi utrujena stopala s pomočjo močne masaže. Vgrajena wellness lučka v štirih različnih barvah in aroma razpršilnik za dodajanje dišav poskrbita za celostno sprostitev. Dve masažni glavi na dnu kadi omogočata prijetno valjčno masažo, ki spodbuja pretok krvi in sprošča mišice. Poleg tega so priloženi 3 nastavki za pedikuro, ki jih lahko pritrdite na spodnji del. Masažni valji v osrednjem predelu poskrbijo za masažo spodnjih strani stopal.
123,95 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: imunski sistem ornega stopal orsplošna odpornost