Pripomočki in naprave

Produkti

MorEPA GOLD omega maščobe, 30 mehkih kapsul

MorEPA GOLD omega maščobe so primerne za prav vsakogar, ki potrebuje omega maščobne kisline z dodatkom antioksidantov.
28,42 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Si želite okrasiti svoje zapestje in obenem blagodejno vplivati na vaše počutje? Podarite sebi ali svojim najbljižjim imenitno in elegantno zapestnico Energetix, ki je obogatena z magnetom, ki ima številne pozitivne vplive na celotno telo in razpoloženje. Energetix delikatna magnetna zapestnica s pravimi kristalčki lahko krasi vaše zapestje v srebrni, zlati ali "rose gold" barvi in vsebuje 1 magnet, moči 0,12 Tesla. Polirana površina zapestnice poudari bleščanje kristalov in s tem še tako bolj izstopa.
Od 42,00 €

Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde s kristalčki, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s to imenitno Energetix magnetno zapestnico v moderni in prefinjeni obliki ter pri tem blagodejno vplivajter na svoje celotno telo in počutje. Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde je obogatena s pravimi kristalčki ter ustvarjena iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in uporabe. Terapija s pomočjo magnetov je veda, ki sega že v leto 600 pred našim štetjem in je bila do sedaj že široko in učinkovito raziskovana.
59,00 €

Energetix magnetna zapestnica z detajlom listka, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z ljubkim detajlom malega listka je idealna izbira za darilo, ki bo osrečilo najljubše ženske in punce v vašem življenju, prav tako pa je odlična izbira za krasitev vašega zapestja. Z močjo magnetov lahko pozitivno vplivate na celotno vaše telo in splošno počutje ter si ob tem nudite okrasitev z elegantno in edinstveno obliko srebrne zapestnice, ki je ustvarjena iz kvalitetnega nerjavečega jekla za dolgotrajno obstojnost in dolgoročno nošnjo.
49,00 €

Mediblink M440 Compact kompresorski inhalator

Mediblink M440 Compact kompresorski inhalator je inovativen kompresorski inhalator, ki je primeren za redno uporabo in intenzivno inhalacijo. Je tako zmogljiv, da je primeren za celotno družino.
56,99 €

Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Poskrbite za dobro počutje in pri tem okrasite svoja zapestja z visokokakovostnimi in elegantnimi magnetnimi zapestnicami Energetix v modernih oblikah. Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli vsebuje kar 5 magnetov, z močjo 0,12 Tesla, ki imajo lahko blagodejne vplive na vaše razpoloženje in počutje telesa. Magnetna zapestnica je ustvarjena za vse spole in njena raztegljiva oblika omogoča prilagajanje na velikost in širino vsakega zapestja.
Od 49,00 €

Mediblink maska za otroke za kompresorski inhalator Panda M460, 1 maska

Otroška maska za kompresorski inhalator Mediblink Panda M460.
5,55 €

Mediblink maska za otroke za ultrazvočni inhalator M480, 1 maska

Otroška maska za ultrazvočni inhalator Mediblink M480.
5,55 €

Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali, 1 zapestnica

Si želite kakovostnega kosa nakita in dobrega počutja? Energetix magnetna zapestnica omogoča prav to! Energetix je nemška znamka nakita in magnetnih pripomočkov, ki se že vrsto let ukvarja z ustvarjanjem in oblikovanjem elegantnih, zabavnih, prefinjenih in inovativnih izdelkov za izboljšanje ter nadgradnjo kakovosti vašega vsakdanjega življenja s pomočjo magnetov. Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali je tako idealna izbira za vse, ki si želijo koristiti te izjemne magnetne vplive.
75,00 €

Mediblink cev za ultrazvočni inhalator M480, 1 kos

Mediblink cev za ultrazvočni inhalator M480.
4,04 €

Mediblink maska za odrasle za kompresorski inhalator Panda M460, 1 maska

Odrasla maska za kompresorski inhalator Mediblink Panda M460.
5,55 €

Mediblink maska za odrasle za ultrazvočni inhalator M480, 1 maska

Odrasla maska za ultrazvočni inhalator Mediblink M480.
5,55 €

Mediblink posodice za ultrazvočni inhalator M480, 10 posodic

Rezervne posodice za Mediblink ultrazvočni inhalator M480, ki v svojem paketu zajemajo 10 rezervnih posodic.
6,99 €

Mediblink rezervni filtri za kompresorski inhalator Panda M460, 5 kosov

Rezervni filtri za kompresorski inhalator Mediblink Panda M460, ki v paketu zajema 5 kosov.
4,10 €

Mediblink rezervni filtri za ultrazvočni inhalator M480, 5 kosov

Rezervni filtri za ultrazvočni inhalator Mediblink M480, ki v paketu zajema 5 kosov.
4,42 €

Mediblink tesnilo za elektronski aspirator M420, 1 kos

Mediblink rezervno tesnilo za elektronski aspirator M420.
3,98 €

Mediblink tesnilo za ultrazvočni inhalator M480, 2 kosa

Mediblink rezervno tesnilo za ultrazvočni inhalator M480, ki v svojem paketu zajema 2 rezervna tesnila.
3,99 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Airjolie 2 Deluxe nebulator, 1 inhalator

Airjolie 2 Deluxe je batni kompresorski nebulator za aerosolno terapijo. Je kompakten in prenosen dihalni pripomoček, kateremu so priloženi vsi ključni dodatki. Airjolie 2 Deluxe nebulator lahko uporabite za inhaliranje zdravil za čiščenje dihalnih poti ali za zdravljenje okužb. Airjolie 2 Deluxe nebulator je namenjen zdravljenju astme in drugih pljučnih bolezni, kot je kronična obstruktivna pljučna bolezen. Deluje tako, da pomaga zmanjšati gostoto sluzi, da jo je lažje izkašljati. Nebulatorji se lahko uporabljajo tudi za dajanje antibiotikov, če imate bakterijsko okužbo.
67,74 €

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo, 30 kapsul

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo izhaja iz globin naših dragocenih voda. Ustvarjeno je iz kakovostnih alg, ki so naravno obogatene s hranilnimi snovmi, kot so klorofil, beljakovine in omega-3 maščobne kisline. Učinkovita in naravna formula BlueDyNAmic prehranskega dopolnila, iz dneva v dan aktivira naš organizem in skrbi, da naše telo deluje po vseh svojih močeh. Z izvlečki spiruline, klorofila in fikocianina ter inulinom, je ta prehranski dodatek namenjen vsem, ki jim ni vseeno za njihovo telo in njegovo vsakodnevno delovanje.
107,50 €

Microlife maska za inhalator NEB 200/400 ali NEB 100B - otroška ali odrasla

Microlife maska za inhalator NEB 200/400 je primerna za uporabo skladno z aparatoma NEB 200 ali 400 - obstajata dve verziji mask in sicer otroška in tudi odrasla.
Od 6,81 €

Microlife filter za inhalator NEB 200/400, 5 filtrov

Microlife filter za inhalator NEB 200/400 je namenjen za uporabo skladno z aparatoma NEB 200 ali 400. Redna menjava filtrov inhalatorja poskrbi, da je inhalacija kar se da kvalitetna.
2,55 €

Microlife veliki set za inhalator NEB 200/400

Microlife veliki set za inhalator NEB 200/400 vsebuje vse kar je potrebno za normalno inhalacijo in je namenjen souporabi z inhalatorjema NEB 200 oziroma 400.
17,73 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: imunski sistem orinhalacija orsplošna odpornost