Pripomočki in naprave

Produkti

MorEPA GOLD omega maščobe, 30 mehkih kapsul

MorEPA GOLD omega maščobe so primerne za prav vsakogar, ki potrebuje omega maščobne kisline z dodatkom antioksidantov.
28,42 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Si želite okrasiti svoje zapestje in obenem blagodejno vplivati na vaše počutje? Podarite sebi ali svojim najbljižjim imenitno in elegantno zapestnico Energetix, ki je obogatena z magnetom, ki ima številne pozitivne vplive na celotno telo in razpoloženje. Energetix delikatna magnetna zapestnica s pravimi kristalčki lahko krasi vaše zapestje v srebrni, zlati ali "rose gold" barvi in vsebuje 1 magnet, moči 0,12 Tesla. Polirana površina zapestnice poudari bleščanje kristalov in s tem še tako bolj izstopa.
Od 42,00 €

Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde s kristalčki, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s to imenitno Energetix magnetno zapestnico v moderni in prefinjeni obliki ter pri tem blagodejno vplivajter na svoje celotno telo in počutje. Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde je obogatena s pravimi kristalčki ter ustvarjena iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in uporabe. Terapija s pomočjo magnetov je veda, ki sega že v leto 600 pred našim štetjem in je bila do sedaj že široko in učinkovito raziskovana.
59,00 €

Energetix magnetna zapestnica z detajlom listka, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z ljubkim detajlom malega listka je idealna izbira za darilo, ki bo osrečilo najljubše ženske in punce v vašem življenju, prav tako pa je odlična izbira za krasitev vašega zapestja. Z močjo magnetov lahko pozitivno vplivate na celotno vaše telo in splošno počutje ter si ob tem nudite okrasitev z elegantno in edinstveno obliko srebrne zapestnice, ki je ustvarjena iz kvalitetnega nerjavečega jekla za dolgotrajno obstojnost in dolgoročno nošnjo.
49,00 €

Pedyx Diabex krema za diabetična stopala, 100 mL

Natura House Pedyx Diabex krema za nego diabetičnih stopal je skrbno snovana formulacija rastlinskih izvlečkov, ki vašim stopalom nudijo dodatno oporo in oskrbo. Vsebuje naravno prisotne hranilne snovi, kot so vitamini in minerali, ki imajo številne pozitivne lastnosti na kožo in telo. Natura House je priznana italijasnka znamka, ki se že vrsto let ukvarja z snovanjem in proizvodnjo visokokakovostnih prehranskih dopolnil in kozmetike za odrasle in otroke. Posežite po zagotovljeni kvaliteti.
12,22 €

Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Poskrbite za dobro počutje in pri tem okrasite svoja zapestja z visokokakovostnimi in elegantnimi magnetnimi zapestnicami Energetix v modernih oblikah. Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli vsebuje kar 5 magnetov, z močjo 0,12 Tesla, ki imajo lahko blagodejne vplive na vaše razpoloženje in počutje telesa. Magnetna zapestnica je ustvarjena za vse spole in njena raztegljiva oblika omogoča prilagajanje na velikost in širino vsakega zapestja.
Od 49,00 €

Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali, 1 zapestnica

Si želite kakovostnega kosa nakita in dobrega počutja? Energetix magnetna zapestnica omogoča prav to! Energetix je nemška znamka nakita in magnetnih pripomočkov, ki se že vrsto let ukvarja z ustvarjanjem in oblikovanjem elegantnih, zabavnih, prefinjenih in inovativnih izdelkov za izboljšanje ter nadgradnjo kakovosti vašega vsakdanjega življenja s pomočjo magnetov. Energetix obročasta magnetna zapestnica s kristali je tako idealna izbira za vse, ki si želijo koristiti te izjemne magnetne vplive.
75,00 €

Maslo za ustnice - pasijonka, vijolica, liči in zeleno jabolko, 4x15 mL

Negujte svoje ustnice z živahnimi balzami iz 100% karitejevega masla in štirimi različnimi okusi! Maslo za ustnice vsebuje naravno prisotne vitamine, ki skrbijo za lep videz in pravilno strukturo delikatnih ustnic, ki kažejo znake razpokanosti. Z rednim nanosom karitejevega masla boste pripomogli k polnemu in mehkemu videzu ustnic ter jim ponudili globinsko ter hranljivo nego. Set balzamov za ustnice je prav tako odlična ideja za darilo. Izbirajte med različnimi okusi pasijonke, vijolice, ličija in zelenega jabolka!
13,90 €

Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja, 4x15 mL

Razvajajte svoje ustnice z izdelkom iz 100% karitejevega masla in s štirimi različnimi okusi, kot so meta, čokolada, med in češnja. Z vsakodnevno uporabo masla za ustnice boste poskrbeli za globinsko in intenzivno nego razpokanih ustnic. Koža ustnic je izjemno delikatna, zato je potrebna dodatne nege, ki jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Z redno uporabo izdelka Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja bodo vaše ustnice videti polne in mehke. Izdelek Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja je prav tako odlična ideja za darilo.
13,90 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Filorga Xmas Global set za nego obraza, 1 set

Filorga Xmas Global set za nego obraza je idealen za vse tipe zrele kože z gubami, temnimi madeži in pomanjkanjem čvrstosti. Filorga Xmas Global set za nego obraza pomaga nahraniti, obnoviti, izpopolniti in poživiti vašo polt. Vsebuje prepoznavni vonj znamke (zeleni čaj, vrtnica in bergamotka). Vrhunski odziv proti staranju, ki združuje učinkovitost in senzoričnost. Izdelki dan za dnem kožo naredijo bolj nahranjeno, gladko, enakomerno ter vidno pomlajeno. Filorga Xmas Global set za nego obraza je popolno darilo za vse ljubitelje kozmetike!
114,00 €

BioEffect EGF Classic Duo serum za obraz + serum za predel okoli oči + refill, 1 darilni set

Močna poživljajoča formula Bioeffect izdelkov proti staranju klinično dokazano zmanjšuje pojav drobnih gubic in izraznih linij ter zabuhlosti predela okoli oči. Osvežujoča, peresno lahka formulacija izdelkov takoj uravna nivo vlažnosti kože, zato koža izgleda žareča in čvrsta, medtem ko na dolgi rok učinkuje proti staranju kože. Poživljajoča formula vsebuje visoko koncentracijo EGF celičnega aktivatorja, ki je naravno prisoten v človeški koži in sproža biološke procese, ki so vključeni v vzdrževanje zdravega videza kože.
213,99 €

BioEffect EGF Double serum za obraz, 1 darilni set

BioEffect EGF Double serum je zdaj na voljo kot omejena izdaja v ekskluzivni velikosti 30 ml za neprimerljiv sijaj in s cenovno ugodnostjo. Inovativni biotehnološki serum pomaga preprečiti znake staranja, hkrati pa poveča vsebnost vlage v koži. Primeren je za vse starosti in idealen za vse, ki želijo ohraniti zdrav videz kože. S 7 čistimi in močnimi sestavinami EGF serum vidno zgladi, napolni in učvrsti kožo ter hkrati zmanjša gube in gubice. BioEffect EGF Double serum je zaradi svoje učinkovitosti prava prodajna uspešnica!
218,99 €

BioEffect EGF Power Performance serum za obraz + krema za obraz, 1 darilni set

Močna poživljajoča formula Bioeffect izdelkov proti staranju klinično dokazano zmanjšuje pojav drobnih gubic in izraznih linij ter zabuhlosti predela okoli oči. Ječmenov EGF spodbuja zadrževanje vode in zmanjšuje izgubo tekočine iz kože. Povečana raven vlage ohranja debelino in gostoto kože ter zmanjšuje globino gub. Ječmenov KGF pomaga ohranjati kožno pregrado nedotaknjeno in zdravega videza. N-acetil glukozamin (NAG) je veganska, zelo stabilna oblika aminosladkorne spojine, ki se nahaja v prostorih med kožnimi celicami.
274,99 €

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo, 30 kapsul

BlueDyNAmic prehransko dopolnilo izhaja iz globin naših dragocenih voda. Ustvarjeno je iz kakovostnih alg, ki so naravno obogatene s hranilnimi snovmi, kot so klorofil, beljakovine in omega-3 maščobne kisline. Učinkovita in naravna formula BlueDyNAmic prehranskega dopolnila, iz dneva v dan aktivira naš organizem in skrbi, da naše telo deluje po vseh svojih močeh. Z izvlečki spiruline, klorofila in fikocianina ter inulinom, je ta prehranski dodatek namenjen vsem, ki jim ni vseeno za njihovo telo in njegovo vsakodnevno delovanje.
107,50 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: imunski sistem orintenzivna nega orsplošna odpornost