Pripomočki in naprave

Produkti

CuroCell Cirrus protibolečinska vzmetnica

CuroCell Cirrus protibolečinska vzmetnica je namenjena protibolečinski terapiji pri vseh ljudeh, ki so nepokretni ter jih grozi nastanek preležanin.
3058,87 €

Mama Tens my time učinkovito in nadzorovano lajšanje obporodnih bolečin

Če želite, da vaš porod poteka na naraven način, brez uporabe zdravil je MAMA TENS MY TIME prava izbira za vas!
123,38 €

MorEPA GOLD omega maščobe, 30 mehkih kapsul

MorEPA GOLD omega maščobe so primerne za prav vsakogar, ki potrebuje omega maščobne kisline z dodatkom antioksidantov.
28,42 €

Nexcare cold hot classic vrečka za lajšanje bolečin 11x26 cm

Gel Cold hot za zagotavljanje hitrega lajšanja bolečine.
12,17 €

Niltac pršilo za neboleče odstranjevanje medicinskega lepila, 50 mL

Niltac razpršilo je učinkovito razpršilo namenjeno nežnemu odstranjevanju medicinskih lepil.
22,20 €

OvaTens za lajšanje menstrualnih bolečin

OvaTens za lajšanje menstrualnih bolečin.
83,94 €

Perfect Tens (prej: I-Touch easy) za lajšanje bolečin v križu ali hrbtu

Perfect Tens lahko uporabljamo tudi za zmanjševanje stresa, napetosti, nespečnosti in potovalne slabosti.
78,29 €

Tens + Ems protibolečinska enota

Nov zmogljivi TENS po odlični ceni.
83,76 €

Venoplus naprava za zmanševanje oteklosti in bolečin v nogah

Naprava VENOPLUS zmanjšuje bolečine v nogah in izboljšuje kakovost življenja bolnikom z vensko insuficienco.

181,01 €

Energetix magnetna zapestnica s kristalčki, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Si želite okrasiti svoje zapestje in obenem blagodejno vplivati na vaše počutje? Podarite sebi ali svojim najbljižjim imenitno in elegantno zapestnico Energetix, ki je obogatena z magnetom, ki ima številne pozitivne vplive na celotno telo in razpoloženje. Energetix delikatna magnetna zapestnica s pravimi kristalčki lahko krasi vaše zapestje v srebrni, zlati ali "rose gold" barvi in vsebuje 1 magnet, moči 0,12 Tesla. Polirana površina zapestnice poudari bleščanje kristalov in s tem še tako bolj izstopa.
Od 42,00 €

Energetix magnetna zapestnica s pravimi sladkovodnimi biseri, 1 zapestnica

Obdarite sebe ali svoje najljubše ženske in punce v vašem življenju z imenitno in elegantno Energetix magnetno zapestnico iz nerjavečega jekla, ki je okrašena s pravimi sladkovodnimi biseri. Energetix magnetna zapestnica vsebuje 1 magnet z močjo 0,12 Tesla, ki ima številne korsitne učinke na telo in splošno počutje. Zapestnica je raztegljiva in se enostavno natakne na zapestje ter ga ob tem ne stiska. Pravi sladkovodni biseri magnetni zapestnici nudijo dodatno prefinjenost in brezčasno eleganco.
65,00 €

Limisan Pro sprej za neboleče odstranjevanje obližev, 50 mL

Limisan Pro je brezbarven odstranjevalec lepila, ki je posebej razvit za zdravstveno in predvsem domačo nego.
8,98 €

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem, srebrna ali zlata barva, 1 zapestnica

Energetix vpadljiva magnetna zapestnica s cirkonijem v srebrni ali zlati barvi je edinstvena magnetna zapestnica, ki zajema kar 2 magneta z močjo 0,12 Tesla. Energetix magnetna zapestnica je ustvarjena iz nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in nudi poliran "finish" za eleganten videz. Prav tako je obogatena z pravimi kristalčki. Energetix nakit omogoča pomoč z magnetno terapijo, ki ima lahko pozitivne vplive na vaše razpoloženje in delovanje ter počutje telesa.
Od 65,00 €

Mediblink M120 hladilno-grelna blazinica s kroglicami - velikost S, 1 blazinica

Mediblink hladilno-grelna blazinica s kroglicami M120 v velikosti S omogoča takojšnje olajšanje s pomočjo hladilnega ali grelnega učinka. Pripomore k uporabi pri številnih težavah, kot so zakrčene mišice, slab krvni obtok, piki insektov, zvini, boleče mišice, artritis in otekline. Ta inovativen izdelek priznane znamke Mediblink, omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami, ki se prilagajaju vsakemu telesu. Ustvarjen je brez lateksa, svinca in BPA ter je varen za neposredno uporabo na koži.
7,99 €

Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde s kristalčki, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s to imenitno Energetix magnetno zapestnico v moderni in prefinjeni obliki ter pri tem blagodejno vplivajter na svoje celotno telo in počutje. Energetix moderna magnetna zapestnica v obliki zvezde je obogatena s pravimi kristalčki ter ustvarjena iz visokokvalitetnega nerjavečega jekla za zagotavljanje dolgotrajne kakovosti in uporabe. Terapija s pomočjo magnetov je veda, ki sega že v leto 600 pred našim štetjem in je bila do sedaj že široko in učinkovito raziskovana.
59,00 €

Mueller opornica za gleženj ATF 3 - črna barva

Mueller opornica za gleženj ATF 3 je medicinski pripomoček, ki zagotavlja podporo in zaščito za šibke, poškodovane ali nestabilne gležnje. Patentirani jermen ATF in pričvrščena opornica z vezalkami omogočata optimalno podporo s pomočjo vezi pri gležnju, ki je oslabljen, kar je lahko posledica izvinov, izpahov ali drugih poškodb in stanj. Mueller opornica za gleženj ATF 3 hkrati zagotavljata fleksibilnost sklepa pri gibanju in aktivnostih skozi ves dan. Mueller opornica za gleženj ATF 3 ne vsebuje lateksa in je primerna za levi, kot tudi za desni gleženj.
Od 51,86 €

Energetix magnetna zapestnica z detajlom listka, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z ljubkim detajlom malega listka je idealna izbira za darilo, ki bo osrečilo najljubše ženske in punce v vašem življenju, prav tako pa je odlična izbira za krasitev vašega zapestja. Z močjo magnetov lahko pozitivno vplivate na celotno vaše telo in splošno počutje ter si ob tem nudite okrasitev z elegantno in edinstveno obliko srebrne zapestnice, ki je ustvarjena iz kvalitetnega nerjavečega jekla za dolgotrajno obstojnost in dolgoročno nošnjo.
49,00 €

Energetix fleksibilna magnetna zapestnica v moderni obliki, 1 zapestnica

Če si želite imeti prefinjen kos nakita in obenem blagodejno delovati na svoje počutje in telo, je Energetix fleksibilna magnetna zapestnica idealna izbira za vas ali za vaše bližnje. Energetix magnetna zapestnica v elegantni in čisti moderni obliki je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla z dodatkom bakra in s svojimi kvalitetnimi materiali zagotavlja dolgoročno nošnjo. Energetix nakit zajema neodim magnete, ki so trenutno najmočnejši permanentni magnet in so nadomestili vse druge vrste magnetov v številnih sodobnih izdelkih, ki zahtevajo močne trajne magnete.
Od 49,00 €

Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli, zlata, srebrna ali rose gold, 1 zapestnica

Poskrbite za dobro počutje in pri tem okrasite svoja zapestja z visokokakovostnimi in elegantnimi magnetnimi zapestnicami Energetix v modernih oblikah. Energetix magnetna zapestnica z bakrenimi detajli vsebuje kar 5 magnetov, z močjo 0,12 Tesla, ki imajo lahko blagodejne vplive na vaše razpoloženje in počutje telesa. Magnetna zapestnica je ustvarjena za vse spole in njena raztegljiva oblika omogoča prilagajanje na velikost in širino vsakega zapestja.
Od 49,00 €

Energetix magnetna zapestnica s poldragim kamnom kremen, rdeča ali belo-roza, 1 zapestnica

Podarite svojemu zapestju prefinjenost Energetix zapestnic in ob tem blagodejno vplivajte na svoje počutje in celotno telo. Energetix magnetna zapestnica je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in obdana s poldragim kamnom kremen v temno rdeči ali svetlo roza-beli barvi z rožnatim kremenom. Ima 1 magnet, ki ima moč 0,12 tesla in s tem deluje na vaše počutje tem pri tem spodbuja naravne procese v telesu. Obdarite sebe ali svoje najbljižje s tem elegantnim kosom nakita.
Od 75,00 €

Energetix magnetna zapestnica z minimalističnim detajlom, 1 zapestnica

Energetix magnetna zapestnica z minimalističnim detajlom je ustvarjena iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki bo poskrbel za dolgoročno nošnjo in dolgotrajno kakovost. Prav tako je površina zapestnice prevlečena z ionsko prevleko, ki je najnaprednejša tehnika površinske obdelave in se uporablja za obdelavo nakita iz nerjavečega jekla. Med postopkom se osnovni kovini v obliki pare doda tanka plast kondenzacije (titanov nitrat). Ta se usede v kovino in pusti površino tršo in svetlejšo.
55,00 €

Thuasne Immo imobilizacijska opornica za ramo in komolec, 1 kos

Thuasne Immo imobilizacijska opornica za ramo in komolec nudi oporo tudi za podlaht. Thuasne Immo imobilizacijska opornica za ramo in komolec se uporablja v primeru potrebe po razbremenitvi ramenskega obroča oz. sklepa. Prav tako se uporablja v primeru, ko je potrebna imobilizacija podlahti. Thuasne Immo imobilizacijska opornica za ramo in komolec je ustvarjena iz zaščitnih zračnih blazin, ki omogočajo popolno udobje pri uporabi. Primerno za levo ali desno stran telesa.
Od 56,90 €

Thuasne Ligaflex Finger imobilizacijska opornica za prste, 1 kos

Thuasne Ligaflex Finger imobilizacijska opornica za prste se uporablja v primerih zvinov in zlomov oz. drugih poškodb drugega, tretjega ali četrtega metakarpalnega sklepa, posameznega prsta. Thuasne Ligaflex Finger imobilizacijska opornica za prste je prav tako primerna za imobilizacijo po operaciji. Imobilizacija je mogoča iz volarne ali dorzalne strani. Opornica omogoča enostavno prilagajanje in nameščanje na roko. Na voljo je v 4 različnih velikostih. Thuasne Ligaflex Finger imobilizacijska opornica za prste je zračna, tanka in lahka ter udobna za nošenje.
Od 25,48 €

Thuasne LombaFirst križni pas, 1 kos

Sodobno izdelan križni pasov Thuasne LombaFirst vam omili težave ali pa pripomore, da do njih sploh ne pride. Thuasne LombaFirst križni pas je lahek, zračen, anatomsko oblikovan ter cenovno dostopen. Thuasne LombaFirst križni pas ima v hrbtnem predelu štiri prilagodljive opore, na trebušni strani pa je nižji, kar omogoča večje udobje pri sedenju. Thuasne LombaFirst križni pas bo povečal intraabdominalni pritisk, da bo omogočil praznjenje medvretenčnih ploščic v kombinaciji s 3 točkami upogiba.
Od 60,99 €

Thuasne LombaStart križni pas, 1 kos

Sodobno izdelan križni pasov Thuasne LombaStart vam omili težave ali pa pripomore, da do njih sploh ne pride. Thuasne LombaStart križni pas je lahek, zračen, anatomsko oblikovan ter cenovno dostopen. Thuasne LombaStart križni pas ima v hrbtnem predelu štiri prilagodljive opore, na trebušni strani pa je nižji, kar omogoča večje udobje pri sedenju. Thuasne LombaStart križni pas bo povečal intraabdominalni pritisk, da bo omogočil praznjenje medvretenčnih ploščic v kombinaciji s 3 točkami upogiba.
Od 69,90 €

Thuasne Scapulis + opornica za ramo in komolec, 1 kos

Thuasne Scapulis + opornica za ramo in komolec je lahek in zračen izdelek, ki omogoča imobilizacijo komolca na telo na klasičen ali funkcionalen način ter s tem pospeši rehabilitacijo in prepreči otrdelost. Thuasne Scapulis + opornica za ramo in komolec se priporoča v tveganih situacijah, kot so potovanje in zunanje dejavnosti. Thuasne Scapulis + opornica za ramo in komolec je namenjena imobilizaciji ramenskega sklepa in komolca z 30°abdukcijsko blazinico. Opornica ima veliko odprtino v višini podlahti in je ustvarjena iz lahkega ter udobnega materiala.
62,35 €

Thuasne Scapulis opornica za ramo in komolec, 1 kos

Thuasne Scapulis opornica za ramo in komolec se priporoča za klasično imobilizacijo. Oblikovan je iz lahkega in udobnega materiala, z ojačitveno blazino v vratnem predelu in nastavitvijo položaja za podlaket. Opremljen se s trakovi, prilagojenimi vsem tipom postave in velikosti. Thuasne Scapulis opornica za ramo in komolec omogoča svobodo gibanja, spodbuja samorehabilitacijo in preprečuje tveganje otrdelosti. S tem izdelkom si bo rama lahko hitreje opomogla. Opornica za ramo stabilizira ramenski obroč in tako zmanjša bolečino v tetivah in ligamentih.
40,85 €

Energetix magnetna zapestnica s poldragimi kamni, 1 zapestnica

Okrasite svoje zapestje s čudovito in večbarvno zapestnico s poldragimi pastelnimi kamni kremeni v zemeljskih barvah. Energetix magnetna zapestnica s poldragimi kamni je ustvarjena iz nerjavečega jekla in zajema zlate magnetke ter ionsko prevleko za prefinjen "finish". Prav tako je primerna za vse velikosti zapestij, saj ji to dopušča njena raztegljiva in prilagodljiva vrvica. Izboljšajte svoje počutje s pomočjo magnetov in pri tem dodajte piko na "i" z prefinjenim videzom zapestnice.
75,00 €

Nexcare grelni obliži, 2 obliža

Nexcare grelni obliži Heat Patch sproščajo mišično napetost, lajšajo bolečine in pomagajo povrniti gibljivost. Njihova uporaba je priporočljiva pri bolečinah v hrbtu, vratu ali ramenih. Nexcare grelni obliži so povsem enostavni za namestitev, prilagajajo se gibom telesa in omogočajo, da opravljate vse aktivnosti kot običajno. Znano je, da toplotna terapija pospešuje okrevanje in zdravljenje, zato jo nekateri zdravniki priporočajo svojim bolnikom s poškodbami, kroničnimi bolečinami, revmatizmom in artritisom.
7,33 €

Thuasne Genu Control Bold opornica za koleno, 1 kos

Thuasne Genu Control Bold opornica za koleno zagotavlja učinkovito podporo med dnevnimi in športnimi aktivnostmi pri poškodbah križnih vezi, poškodbah kolateralnih vezi ali drugih nestabilnih stanjih. Patentiran tečaj TM5+ (Townsend Motion) poskrbi za natančno posnemanje naravnega gibanja kolen, manšete na stegnu in golenici iz delno kovljivega polimera pa skrbijo za izjemen nadzor in udobno prileganje. Thuasne Genu Control Bold opornica za koleno je izjemno udobna zahvaljujoč samonastavljivim plastičnim robom in penastemu oblazinjenju.
Od 312,00 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: imunski sistem orlajšanje bolečine orsplošna odpornost