Pripomočki in naprave

Produkti

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Od 16,00 €

NATUR 6 prehransko dopolnilo za zmogljivost, 40 kapsul

NATUR 6 prehransko dopolnilo za zmogljivost je kvaliteten izdelek priznane italijanske znamke Natur House. Vsebuje naravne izvlečke gvarane, sabljastega triplata, ginsenga in propolisa, ki imajo različne pozitivne lastnosti na telo. S prehranskim dopolnilom Natur House Natur6 bomo v telo vnesli naravno obogatene rastlinske izvlečke in prav tako tudi beta-karoten. Zaupajte naravi in posežite po visokokakovostnem in inovativnem izdelku s skrbno snovano formulacijo.
15,90 €

Impromune podpora imunskemu sistemu, 20 ali 40 tablet

Impromune je prehransko dopolnilo za pse in mačke - pomoč pri delovanju imunskega odziva. Nukleotidi so imunomodulatorna hranila v kolostrumu.
Od 30,21 €

Lindens Ginkgo Biloba, 100 tablet

Izdelek Lindens Ginkgo Biloba je odlično prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni izvleček drevesa ginko ali ginko biloba, katerega imenujemo tudi živi fosil, saj je edina vrsta iz družine ginkovcev, ki je preživela obdobje ledene dobe. Izvleček ginka bilobe je naravni vir antioksidantov, kot so flavonoidi in terpenoidi, ki blagodejno delujejo na čiščenje in obrambo telesa pred prostimi radikali. S prehranskim dopolnilom Lindens Ginkgo Biloba, boste telesu podarili novo moč in si izboljšali kvaliteto vsakdanjega življenja.
16,04 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: imunski sistem (veterina) orkognitivna funkcija orproti neprijetnemu vonju