Pripomočki in naprave

Produkti

Pedyx Diabex krema za diabetična stopala, 100 mL

Natura House Pedyx Diabex krema za nego diabetičnih stopal je skrbno snovana formulacija rastlinskih izvlečkov, ki vašim stopalom nudijo dodatno oporo in oskrbo. Vsebuje naravno prisotne hranilne snovi, kot so vitamini in minerali, ki imajo številne pozitivne lastnosti na kožo in telo. Natura House je priznana italijasnka znamka, ki se že vrsto let ukvarja z snovanjem in proizvodnjo visokokakovostnih prehranskih dopolnil in kozmetike za odrasle in otroke. Posežite po zagotovljeni kvaliteti.
12,22 €

Maslo za ustnice - pasijonka, vijolica, liči in zeleno jabolko, 4x15 mL

Negujte svoje ustnice z živahnimi balzami iz 100% karitejevega masla in štirimi različnimi okusi! Maslo za ustnice vsebuje naravno prisotne vitamine, ki skrbijo za lep videz in pravilno strukturo delikatnih ustnic, ki kažejo znake razpokanosti. Z rednim nanosom karitejevega masla boste pripomogli k polnemu in mehkemu videzu ustnic ter jim ponudili globinsko ter hranljivo nego. Set balzamov za ustnice je prav tako odlična ideja za darilo. Izbirajte med različnimi okusi pasijonke, vijolice, ličija in zelenega jabolka!
13,90 €

Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja, 4x15 mL

Razvajajte svoje ustnice z izdelkom iz 100% karitejevega masla in s štirimi različnimi okusi, kot so meta, čokolada, med in češnja. Z vsakodnevno uporabo masla za ustnice boste poskrbeli za globinsko in intenzivno nego razpokanih ustnic. Koža ustnic je izjemno delikatna, zato je potrebna dodatne nege, ki jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Z redno uporabo izdelka Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja bodo vaše ustnice videti polne in mehke. Izdelek Maslo za ustnice - meta, čokolada, med in češnja je prav tako odlična ideja za darilo.
13,90 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Filorga Xmas Global set za nego obraza, 1 set

Filorga Xmas Global set za nego obraza je idealen za vse tipe zrele kože z gubami, temnimi madeži in pomanjkanjem čvrstosti. Filorga Xmas Global set za nego obraza pomaga nahraniti, obnoviti, izpopolniti in poživiti vašo polt. Vsebuje prepoznavni vonj znamke (zeleni čaj, vrtnica in bergamotka). Vrhunski odziv proti staranju, ki združuje učinkovitost in senzoričnost. Izdelki dan za dnem kožo naredijo bolj nahranjeno, gladko, enakomerno ter vidno pomlajeno. Filorga Xmas Global set za nego obraza je popolno darilo za vse ljubitelje kozmetike!
114,00 €

BioEffect EGF Classic Duo serum za obraz + serum za predel okoli oči + refill, 1 darilni set

Močna poživljajoča formula Bioeffect izdelkov proti staranju klinično dokazano zmanjšuje pojav drobnih gubic in izraznih linij ter zabuhlosti predela okoli oči. Osvežujoča, peresno lahka formulacija izdelkov takoj uravna nivo vlažnosti kože, zato koža izgleda žareča in čvrsta, medtem ko na dolgi rok učinkuje proti staranju kože. Poživljajoča formula vsebuje visoko koncentracijo EGF celičnega aktivatorja, ki je naravno prisoten v človeški koži in sproža biološke procese, ki so vključeni v vzdrževanje zdravega videza kože.
213,99 €

BioEffect EGF Double serum za obraz, 1 darilni set

BioEffect EGF Double serum je zdaj na voljo kot omejena izdaja v ekskluzivni velikosti 30 ml za neprimerljiv sijaj in s cenovno ugodnostjo. Inovativni biotehnološki serum pomaga preprečiti znake staranja, hkrati pa poveča vsebnost vlage v koži. Primeren je za vse starosti in idealen za vse, ki želijo ohraniti zdrav videz kože. S 7 čistimi in močnimi sestavinami EGF serum vidno zgladi, napolni in učvrsti kožo ter hkrati zmanjša gube in gubice. BioEffect EGF Double serum je zaradi svoje učinkovitosti prava prodajna uspešnica!
218,99 €

BioEffect EGF Power Performance serum za obraz + krema za obraz, 1 darilni set

Močna poživljajoča formula Bioeffect izdelkov proti staranju klinično dokazano zmanjšuje pojav drobnih gubic in izraznih linij ter zabuhlosti predela okoli oči. Ječmenov EGF spodbuja zadrževanje vode in zmanjšuje izgubo tekočine iz kože. Povečana raven vlage ohranja debelino in gostoto kože ter zmanjšuje globino gub. Ječmenov KGF pomaga ohranjati kožno pregrado nedotaknjeno in zdravega videza. N-acetil glukozamin (NAG) je veganska, zelo stabilna oblika aminosladkorne spojine, ki se nahaja v prostorih med kožnimi celicami.
274,99 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: intenzivna nega orproti alergiji orsplošna odpornost