Pripomočki in naprave

Produkti

Flutter - pripomoček za čiščenje dihal

Flutter je mehanski pripomoček, ki je namenjen intenzivnemu čiščenju dihalnih poti. Redna uporaba tega pripomočka daje izvrstne rezultate, ki jih s pridom koristijo predvsem bolniki z dihalnimi motnjami.
32,73 €

Cucciolo Baby Natural balzam z eteričnimi olji za prijetno dihanje, 30 mL

Skrbno izbrana kombinacija eteričnih olj rožmarina, evkaliptusa, melise, kamilice, bora in sivke, z balzamičnim delovanjem pripomore k odpravljanju neprijetnih težav, ki se pojavijo v obdobju zime in v času nizkih temperatur. Izdelek Cucciolo Baby Natural balzam z eteričnimi olji za prijetno dihanje je primeren za vse starosti, od dojenčkov do odraslih, saj vsebuje nežne sestavine, ki prihajajo iz osrčja italijanske narave. Naravne sestavine v izdelku vključujejo mandljevo olje in karitejevo maslo ter širok spekter naravnih eteričnih olj.
13,36 €

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B

Microlife set z nastavkom za usta za inhalator NEB100A/NEB100B vsebuje razpršilno komoro in nastavek za usta, namenjen inhalaciji.
15,79 €

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator + 2 vložka, 1 set

Vicks V1300EUV1 prenosni parni inhalator je izdelek, ki omogoča odmašitev in razbremenitev zamašenih dihalnih poti. Zelo ga priporočamo pri prehladu, kašlju, vnetju grla ali vnetju sinusov, saj je zaveznik zamašenih dihalnih poti. Parnemu inhalatorju Vicks sta priloženi dve blazinici oz. vložka. S svojo kompaktno velikostjo, vas prenosni parni inhalator Vicks zlahka spremlja na poti. Je zelo enostaven za uporabo in njegova oblika zagotavlja dobro sproščanje hlapov neposredno in enostavno v dihalne poti.
42,99 €

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse + 2 vložka, 1 set

Vicks VH200E4 inhalator za sinuse zagotavlja toplo meglico pare za začasno lajšanje simptomov kašlja, simptomov prehlada in alergij v 5-15 minutnem tretmaju. Združljivo s pomirjujočimi blazinicami Vicks VapoPads za dodatno udobje in prijetno aromo, ki jih dodatno prejmete v setu. Ta osebni parni inhalator ima ergonomsko oblikovano obrazno masko za ciljno dovajanje čiste meglice brez mikrobov. Pomirjujoča para prodre v nosne, sinusne in grlene poti za hitro olajšanje.
42,99 €

Airjolie 2 Deluxe nebulator, 1 inhalator

Airjolie 2 Deluxe je batni kompresorski nebulator za aerosolno terapijo. Je kompakten in prenosen dihalni pripomoček, kateremu so priloženi vsi ključni dodatki. Airjolie 2 Deluxe nebulator lahko uporabite za inhaliranje zdravil za čiščenje dihalnih poti ali za zdravljenje okužb. Airjolie 2 Deluxe nebulator je namenjen zdravljenju astme in drugih pljučnih bolezni, kot je kronična obstruktivna pljučna bolezen. Deluje tako, da pomaga zmanjšati gostoto sluzi, da jo je lažje izkašljati. Nebulatorji se lahko uporabljajo tudi za dajanje antibiotikov, če imate bakterijsko okužbo.
67,74 €

Medikoel ME100 inhalacijski set, 1 set

ME100 inhalacijski set vsebuje razpršilnik, masko za odrasle, otroško masko, zračno cev, ustnik in nosnik. Kompresorski inhalator ME100 za aerosolno terapijo je namenjen za domačo uporabo. Tehnologija pnevmatskega batnega kompresorja omogoča visoko učinkovitost in zanesljivost pri uporabi zdravil/tekočin, ki jih vnašamo v telo s pomočjo aerosolne terapije (npr: bronhodilatatorji in antibiotiki). Praktični ročaj in prednji žep olajšata prenašanje in vzdrževanje vseh priloženih pripomočkov. Toplotno izolirana centralna enota je v skladu z vsemi evropskimi standardi.
14,04 €

Medikoel ME100 kompresorski inhalator - nova verzija, 1 kos

Kompresorski inhalator ME100 za aerosolno terapijo je namenjen za domačo uporabo. Tehnologija pnevmatskega batnega kompresorja omogoča visoko učinkovitost in zanesljivost pri uporabi zdravil/tekočin, ki jih vnašamo v telo s pomočjo aerosolne terapije (npr: bronhodilatatorji in antibiotiki). Praktični ročaj in prednji žep olajšata prenašanje in vzdrževanje vseh priloženih pripomočkov. Toplotno izolirana centralna enota je v skladu z vsemi evropskimi standardi. Medicinski pripomoček je namenjen kontinuirani uporabi.
64,65 €

Naso-Free nazalni irigator, 1 kos

Naso-Free nazalni irigator je medicinski pripomoček, ki se uporablja za čiščenje nosnih votlin, hidracijo nosne sluznice in ustvarja mikronizirano raztopino pršila za nos z namenom zdravljenja ter lajšanja težav dihalnih poti. Pršilo je priporočljivo uporabljati pri prehladih, suhem nosu, izpostavljenosti prahu, alergijah na cvetni prah, kroničnih vnetjih in po nasvetu zdravnika. Naso-Free nazalni irigator je medicinski pripomoček razreda tveganja IIa, namenjen za povezavo z aktivnim medicinskim pripomočkom razreda IIa ali višjega razreda (npr. oprema za aerosolno terapijo).
15,00 €

Lanaform Covertech protialergijska prevleka, 1 prevleka; dve verziji

Lanaform Covertech protialergijska prevleka je inovativna visoko zaščitna prevleka namenjena za optimalno zagotavljanje optimalnega spanca in kakovostnega bivalno spalnega okolja.
Od 85,55 €
Filtriraj po atributih
  • Karakteristika izdelka
  • bio
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Namen: lažje dihanje orproti alergiji orsplošna odpornost