Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah.
Proizvajalec: Protexx
Cena: 19,99 €
CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš
Količina2+3+5+10+
Cena19,00 €18,00 €17,00 €16,00 €

Nakup

Protexx vložki za dezinfekcijo obutve so učinkovito preventivno sredstvo proti glivicam na nogah. Izdelek Protexx je mogoče uporabiti kar 75x, nakar je potrebno vložek zamenjati.

Blazinice za zaščito so namenjene hitri dezinfekciji ter sušenju obutve, ki je vlažna do mokra ter pogosto prekomerno preznojena in neprijetnega vonja.

Naše noge so ene najbolj obremenjenih delov telesa. Obuvamo jih v nogavice in čevlje, ter se ves dan potijo.

Kaj se dogaja z njimi v svojem poklicu vidi tudi gospa Von Eberts. Pedikerka ve, da težava velike večine ljudi ni le v neprijetnem vonju, pač pa je znoj tudi vzrok za pojav gljivičnih obolenj. Bakterije ki se trdovratno zadržujejo v prepoteni obutvi našim nogam ne dajo miru. x

Za kakšen tip obutve je protexx primeren?

  • športna obutev: kadar se prekomerno potite, v primeru intenzivne perspiracije ter mišično muskulaturne aktivnosti vašega organizma.
  • delovna obutev: vaši obutvi in vašim nogam bo dezinfekcija dobro dela. Tako bodo vaše noge prijetne na otip ter brez nepriejtnih vonjav. Dolge ure v isti obutvi naredijo oolje, ki je prijetno predvsem za razvoj glivic.
  • obutev za vsak dan: v kolikor skrbite za obutev, jo negujete ter preprečujete razvoj neprijetnih glivic, ki vrh vsega oddajajo še neprijeten vonj je življenska doba obutve signifikantno podaljšana. Vlaga je pogosto ena največjih sovražnic obutve.

Kako deluje Protexx?

  • osušitev vlažne obutve
  • odstranjevanje ter prekrivanje neprijetnega vonja
  • preprečevanje nastajanja glivičnih okužb in s tem povezanih nadaljnjih neprijetnosti

Absorbcija vlage poteka s pomočjo visoko absorbtivnih snovi, ki dobro absorbirajo vlago iz same obutve. Dezinfekcijska vloga blazinice je še posebej pomembna, saj preprečuje razvoj neprijetnih bakterijskih ter glivičnih kultur, ki se lahko nenazadnje preselijo tudi na površino kože nog. Posledica invazije na tovrstni predel so lahko številne težave dermalnega tipa.

Nadzor nad neprijetnimi vonjavami je lahko prav tako težaven, če ne uporalbjate Protexx vložkov - popolna dezinfekcija ter suho okolje v sami obutvi nudi učinkovito zatiranje mikororganizmov, saj le-ti za svoje razmnoževanje potrebujejo prehrano ter vlažno in toplo okolje.

Protexx vložek vsebuje le naravne sestavine

Farnesol je naravna sestavina, pridobljena iz eteričnih olj

Absorbcijsko sredstvo - ni v stiku z obutvijo, omogoča pa hitro sušenje obutve

vrečka - je narejena iz česanih vlaknastih struktur naravnega izvora

O izumitelju dezinfekcijskih blazinic

Izumil sem dezinfekcijske blazinice za čevje imenovane Protexx, te po nošenju vstavimo v čevelj in posrkajo ves znoj. S tem smo rešili težavo odvečne vlage v čevljih.

Izmuteljeva ideja je naranvost genialna - vedeti je potrebno, da se na kvadratnem centimetru naših podplatov nahaja 400 žlez lojnic, ki neprestano izločajo znoj. Ta je najprej brez vonja, saj ga 99 % sestavlja le voda. Zaudarjati začne šele ko pride v stik z bakterijami, ki se razmnožujejo v vlažnem okolju.
Izumitelj se je tako lotil odpravljanja težav pri koreninah ter bakterijam uničil življenjsko okolje.

Skrivnost je v polnilu blazinic, ki so sestavljene iz krogljic in soli podobnega granulata - zmes, ki zmore veliko. Ta znes je tako vpojna, da lahko le v nekaj urah vpije do 3 decilitre vode in tako osuši še tako prepoten čevelj.

Preizkus pokaže da bazinica v rekordnem času vpije vso razpoložljivo vodo. Blazinice osušimo z nekaj urnim suše njem, pri čemer se neprijeten vonj ne razvije.

Bakterije se v suhem okolju ne počutijo dobro, kajti za rast in razmnoževanje potrebujejo vlago. Blazinicam je dodan naravni ekstrakt eterični olj fernasol, ki je bakterijam še posebej neprijeten.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Delovanje
proti bakterijam
Namen
proti bakterijam
Mesto uporabe
obutev
Namen
proti neprijetnemu vonju
Mesto uporabe
noge
Predel uporabe
noge
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Dr. Böhm Isoflavon forte 90 mg, 30 tablet

Izoflavon forte 90 mg obložene tablete so primerne za žensko dobro počutje po 40 letu starosti.

22,79 €

Powersept dezinfekcijsko sredstvo proti glivicam v obliki pršila, 200 mL

Prvi izdelek, ki ponuja celovito rešitev na področju uničenja glivic!
24,36 €

Sterillium Protect&Care robček (prej: Bacillol), 60 robčkov

Sterillium Protect&Care robček je namenjen razkuževanju. Učinkovito očisti površine različnih mikroorganizmov. 99,99% učinkovitost pri delovanju.
8,99 €

Canesten krema, 20 g

Bayer Canesten krema je namenjena učinkovitemu odpravljanju glivic na koži in sluznici ter preprečevanju njihovega ponovnega nastanka. Z učinkovitimi sestavinami, kot so klotrimazol, zavira nastajanje ergosterola, ki je glavna sestavina celičnih membran glivic. Z redno uporabo Byer Canesten kreme se boste znebili neprijetnega nastanka glivic in pozdravili prizadete dele kože in sluznice.
5,73 €
Podobni izdelki

Dr.Juice Co. koloidno srebro

Izdelek je namenjen kozmetični uporabi!
Od 21,84 €

Dr.Juice Co. koloidno srebro v pršilu za nos, 50 mL

Dr.Juice Co. koloidno srebro v pršilu je namenjeno negovanju nosne votline.
13,05 €

Dr.Juice Co. koloidno srebro, 500 mL

Izdelek je namenjen kozmetični uporabi!
36,23 €

Dr.Juice Co. koloidno zlato 200 mL

Voda pridobljena s povratno osmozo, 99,9999%-no zlato

21,56 €

AdPro nephro prašek, 300 g

Živila za posebne zdravstvene namene za prehransko uravnavanje bolezni povezanih z beljakovinsko podhranjenostjo pri ledvični odpovedi, ki zahteva dializo. Primerno za uporabo od 1. leta starosti.
59,80 €