Rossmax SB100 pulzni oksimeter je inovativen in precizen aparart, za merjenje nasičenosti krvi s kisikom.
Proizvajalec: Rossmax
Cena: 77,71 €

Nakup

Rossmax SB100 pulzni oksimeter je inovativen in precizen aparart, za merjenje nasičenosti krvi s kisikom.

Karakteristike aparata Rossmax SB100

  • % Spo2 & pulzni oksimeter - velik LED zaslon za enostavno branje
  • inovativno oblikovanje zaščitnega dela LCD zaslona blokira okolico svetlobe
  • Biokompatibilnost in antialergijska zasnova
  • Tipka za vklop / izklop z enim dotikom
  • Indikator jakosti impulza
  • Priložena vrvica - ekonomičen medicinski pripomoček
  • Idealno za oceno terapije s kisikom
  • Idealno za ugotavljanje apneje
  • Idealno za kontinuirno in instantno spremljanje nasičenosti

Specifikacije aparata

Merilno območje | SpO2: 35% ~ 99% - PR: 30 ~ 250 bpm
Natančnost | SpO2: 70% -99%; ± 2%; 35% ~ 69% (nedoločen)
Hitrost pulza | 30 ~ 250bpm; ± 3

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
meritev oksigenacije
Tip izdelka
pulzni oksimeter
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Lekadol 500 mg, 30 tablet

Primerno za hitro lajšanje bolečin.

NE SPREGLEJ: za to zdravilo VRAČILO NI DOVOLJENO! V primeru, da paketa NE prevzamete, bomo obračunali CELOTNO VREDNOST naročenih zdravil!

9,42 €

Nalgesin S, 30 filmsko obloženih tablet

1 filmsko obložena tableta vsebuje 275 mg naproksen natrija.

NE SPREGLEJ: za to zdravilo VRAČILO NI DOVOLJENO! V primeru, da paketa NE prevzamete, bomo obračunali CELOTNO VREDNOST naročenih zdravil!

10,39 €

Lifemed SAT 200 prenosni pulzni oksimeter, 1 oksimeter

Prstni prenosni pulzni oksimeter je namenjen odraslim osebam in otrokom s težo nad 10 kg in prikazom po datkov na barvnem displeju.
34,50 €
Podobni izdelki

Gamarde Pres-Age dnevno-nočna krema proti staranju kože, 40 g

Negujte zrelo kožo vašega obraza z kvalitetno formulo francoskega laboratorija, ki vsebuje naravna olja lešnika in argana ter termalno vodo Gamarde-les-bains. Z redno uporabo izdelka Gamarde Pres-Age dnevno-nočna krema proti staranju, boste vaši koži povrnili občutek mehkobe ter jo naredili na videz bolj mladostno. Pomagajte svoji koži dosegati najboljše rezultate, s pomočjo naravno prisotnih vitaminov A, E, B6 in C.
25,22 €

Gamarde Hydratation Active vlažilna krema, 40 g

Gamarde hranljiva in vlažilna krema iz kolekcije Hydratation Active je nepogrešljiv dodatek k vsakodnevni negi kože, ki je potrebna intenzivnega vlaženja in globoke nege. Skrbno formuliran veganski izdelek koži nudi dolgotrajno vlaženje ter ji vrača mehkobo in gladkost. Krema obogatena z termalno vodo Gamarde-les-bains blagodejno deluje na občutljivo kožo, ki kaže znake razdraženosti in utrujenosti ter jo nežno pomirja. Privoščite si celovitno nego kože z visoko kvalitetnim izdelkom Gamarde Hydratation Active vlažilna krema iz priznanega francoskega laboratorija.
16,02 €

Gamarde Sebo-Control čistilna maska proti nepravilnostim, 40 g

Gamarde čistilna maska proti nepravilnostim iz kolekcije Sébo control je učinkovita in edinstvena formula, ki se bori proti nečistočam in nepravilnostim na vaši koži. Pripomore k odpravljanju problematičnosti aknaste in nečiste kože ter ji vrača naraven lesk in mehkobo. Z redno uporabo boste prispevali k globoki čistilni negi ter kožo dodatno nahranili, da se izognete nastanku novih nepravilnosti. Posrkbite za kvalitetno in učinkovito oskrbo vaše kože z vegansko formulacijo priznanega francoskega laboratorija.
14,50 €

Gamarde deodorant v spreju, 100 mL

Gamarde deodorant v spreju z vegansko formulacijo, ki ne vsebuje aluminija in parabenov, je primeren za nego občutljive in razdražene kože pazduh. Učinkovito se znebi neprijetnih vonjav in nudi svež telesni vonj skozi cel dan. Vsebuje termalno vodo iz francoskega naselja Gamard- les-bains, ki blagodejno učinkuje na kožo in ji nudi zaščito ter mehkobo.
11,10 €

Gamarde Sebo-Control čistilni fluid proti nepravilnostim, 40 g

Gamarde čistilni fluid iz kolekciije Sebo-Control je namenjen vzpostavljanju ravnotežja mastne in mešane kože, ki je nagnjena k nepravilnostim, kot so ogrci, akne in mozolji. Ponudite svoji koži kvalitetno nego z vegansko formulo, ustvarjeno v priznanem francoskem kozmetičnem laboratoriju. Poskrbite, da bo vaša koža sijoča, mehka in čista ter se izognite nadaljnemu nastajanju nečistoč. Izdelek Gamarde Sebo-Control čistilni fluid proti nepravilnostim bo vašo kožo naredil vidno bolj čisto in gladko.
13,96 €

Lophlex PKU prehrana v prahu z okusom, 30 x 27.8 g

Za dietetsko uravnavanje fenilketonurije pri otrocih starejših od 8 let in odraslih.
Od 411,63 €

Gamarde Hydration Active zelo bogata vlažilna krema, 40 g

Gamarde Hydratation Ative zelo bogata vlažilna krema je nepogrešljiv dodatek k vsakodnevni negi kože, ki se sooča z prekomerno izsušenostjo, občutkom napete kože ter razdraženostjo. Z vsebnostjo termalne vode Gamarde-les-bains, arganovega olja in karitejevega masla, vaši koži nudi popolno nego, ki jo ta potrebuje. Koža bo z redno uporabo izdelka Gamarde Hydration Active zelo bogata vlažilna krema bistveno bolj mehka, voljna in mladostna.
16,02 €

Rossmax SB100 pulzni oksimeter

Rossmax SB100 pulzni oksimeter je inovativen in precizen aparart, za merjenje nasičenosti krvi s kisikom.
77,71 €

Gamarde Hydratation Active vlažilna maska za obraz, 40 g

Gamarde vlažilna maska za obraz, iz linije Hydratation Active, je namenjena globoki vlažilni negi suhe, zelo suhe, kombinirane in občutljive kože. Učinkovite lastnosti veganske formule zagotavljajo celovito oskrbo kože z dolgotrajnim vlaženjem in umirjanjem. Koža obraza bo po redni uporabi Gamarde Hydratation Active vlažilne maske vidno bolj navlažena, mehka in sijoča. Poskrbito za kakovostno nego obraza z formulo priznanega francoskega laboratorija.
17,00 €

Gamarde gel za intimno nego, 200 g

Gamarde gel za intimno nego, obogaten s hidrolatom poprove mete za doseganje optimalne svežine, je namenjen nežni in osvežilni negi intimnega predela vašega telesa. Blagodejno deluje na simptome razdraženosti in neprijetnega občutka ter nudi globoko nego in dolgotrajno svežino. Ne vsebuje dišav in parabenov ter pripomore k mehkemu ter udobnemu občutku skozi cel dan.
12,00 €

Gamarde Homme krema za britje za moške, 100 g

Gamarde krema za britje za moške iz linije Homme, pripomore k lažjemu in bolj gladkemu britju. Inovativna formula brez alkohola in umetnih dišav, globoko nahrani kožo in ji nudi bogato nego s pomočjo naravnih sestavin, kot Gamarde-les-bains termalna voda, rastlinska olja in naravni vitamin E. Omogočite si lažji proces britja in prispevajte k visoko kakovostni negi vaše koža, da bo ta posledično mehkejša in bistveno bolj pomirjena.
9,00 €

Gamarde Homme nega proti gubam za moške, 40 g

Gamarde Homme nega proti gubam za moške je krema iz linije Homme, obogatena z naravnimi elektroliti termalne vode Gamarde-les-bains in karitejevim maslom ter arganovim oljem, ki koži nudijo celostno nego ter ji vračajo občutek prožnosti. Naravne sestavine v inovativni formuli priznanega francoskega labratorija, pripomorejo k zaščiti kože pred izgubo vlage ter ji z naravnimi hranilnimi snovmi vračajo mehkobo in gladkost. Podarite koži nov občutek mladosti in svežine z izdelkom Gamarde Homme nega proti gubam za moške.
19,03 €

Gamarde Homme vlažilni balzam za po britju za moške, 75 mL

Gamarde vlažilni balzam za po britju za moške iz linije Homme, je namenjen negi kože po britju ter preprečevanju neprijetnega in pekočega občutka. Pripomore k intenzivnem vlaženju kože ter ji nudi globoko nego. Izognite se izsušeni koži ter poskrbite za nahranjeno in mehko kožo po britju. Moška nega kože je nadvse pomembna, saj z redno uporabo mehča in gladi obrazne linije ter poskrbi za vitalen in zdrav videz.
17,95 €

Gamarde zaščitni gel za prhanje, 200 mL

Gamarde zaščitni gel za prhanje s hidrolatom timijana in termalno vodo Gamarde-les-bains, nežno in globoko neguje vašo kožo. Primeren je za nego občutljive kože, ki se sooča s simptomi razdraženosti. S kvalitetno formuliranimi sestavinami, Gamarde zaščitni gel za prhanje kožo ščiti pred zunanjimi dejavniki ter jo naredi mehkejšo ter gladkejšo na otip. Koža vam bo po negi s tem kvalitetim izdelkom priznanega francoskega laboratorija zelo hvaležna.
11,10 €

Gamarde vlažilni serum, 30 mL

Gamarde vlažilni serum intenzivno vlaži, ščiti in hrani kožo obraza, vratu in dekolteja. Izjemna formula s poglavitnimi naravnimi sestavinami omogoča koži ponoven občutek regeneracije, mehkobe in mladostnega videza. Aloe vera je naravno obogatena z vitamini A, C in E, ki prispevajo k ohranjanju vlage v povrhnjici kože ter skrbijo za njeno dolgotrajno navlaženost in sijaj. Privoščite si kakovostne nege ter se razvajajte z Gamarde vlažilnim serumom.
22,05 €

Gamarde Hydratation Active vlažilno mleko za telo, 200 mL

Gamarde vlažilno mleko za telo iz linije Hydratation Active je namenjeno kvalitetni negi kože telesa, ki je nagnjena k izsušenosti in razdraženosti. Z vsebnostjo naravnih rastlinskih olj prispeva k celoviti negi telesa ter koži vrača občutek pomirjenosti, prožnosti in mehkobe. Inovativna formula priznanega francoskega laboratorija vsebuje tudi čisto Gamarde-les-bains termalno vodo ter blagodejno vpliva na oskrbo občutljive kože.
19,00 €

Gamarde Hydration Active lahek vlažilni fluid, 40 g

Gamarde Hydration Active lahek vlažilni fluid za nego suhe do zelo suhe in občutljive kože, blagodejno deluje na strukturo in gladkost kože, ji zagotavlja dolgotrajno vlaženje ter mehkobo. Obogaten s termalno vodo Gamarde-les-bains, hialuronsko kislino, arganovim oljem ter aloe vero, je Gamarde Hydration Active lahek vlažilni fluid primeren za celovito oskrbo kože, ki je občutljiva in kaže znake razdraženosti. Poskrbite, da bo vaša koža ponovno mehka in voljna, z uporabo Gamarde Hydratation Active lahkim vlažilnim fluidom.
16,02 €

Adrenomaxx kapsule, 75 kapsul

Adrenomaxx je inovativno prehransko dopolnilo, ki je obogateno z vitamini B kompleksa in sicer B3, B6, B5, B12.
22,99 €

Gamarde nežen piling za obraz, 40 g

Gamarde nežen piling za obraz poskrbi za kakovostno oskrbo kože obraza ter nežno odstranjevanje nečistoč ter odmrlih celic na koži. Z vsebovano termalno vodo Gamarde-les-bains in naravnimi olji, pripomore k intenzivni negi in globoki oskrbi kože, ter jo naredi mehkejšo in na videz bolj gladko. Inovativna formula priznanega francoskega laboratorija združuje kombinacijo eteričnih olj lavandina, limonine lupine in klinčkov za doseganje optimalne čistosti in pomirjanja kože po tretmaju.
15,57 €

Gamarde nežen piling za obraz, 40 g

Gamarde nežen piling za obraz poskrbi za kakovostno oskrbo kože obraza ter nežno odstranjevanje nečistoč ter odmrlih celic na koži. Z vsebovano termalno vodo Gamarde-les-bains in naravnimi olji, pripomore k intenzivni negi in globoki oskrbi kože, ter jo naredi mehkejšo in na videz bolj gladko. Inovativna formula priznanega francoskega laboratorija združuje kombinacijo eteričnih olj lavandina, limonine lupine in klinčkov za doseganje optimalne čistosti in pomirjanja kože po tretmaju.
15,57 €

Remigal masažni gel, 100 mL

Remigal masažni gel je namenjen masaži mišic in sklepov, predvsem po intenzivni športni vadbi in večjih fizičnih obremenitvah.
9,84 €

Gamarde pomirjujoč čistilni losjon, 200 mL

Gamarde pomirjujoč čistilni losjon s termalno vodo Gamarde-les-bains, hidrolatom modrega glavinca, aloe vero in naravnimi olji lavandina ter cimetove skorje. Namenjen je negi in čiščenju občutljive ter razdražene kože, ki kaže znake rdečice, srbečice ter napetega občutka kože. Izdelek Gamarde pomirjujoč čistilni losjon prispeva k globoki in celoviti negi obraza ter kožo naredi mehko, pomirjeno in sijajno. Povrnite svoji koži naravno mehkobo s formulacijo priznanega francoskega laboratorija.
16,50 €

Gamarde nežen šampon za vsakdanjo uporabo, 200 g

Gamarde nežen šampon za vsakdanjo uporabo je primeren za vse vrste lasišč od normalnega do občutljivega. Vsebuje termalno vodo Gamarde-les-bains, sivkinim hidrolatom ter eteričnimi olji palmarose, sivke, klinčkov, ciprese, grenke pomaranče, brina, bora, črmega ribeza in niaulija. A skrbno formulirano kombinacijo naravnih sestavin, je Gamarde nežen šampon za vsakdanjo uporabo odlična izbira pri vsakodnevnem umivanju las. Vaši lasje bodo že po prvi uporabi bolj lahkotni in sijoči.
11,60 €

Gamarde nežno čistilno mleko, 200 g

Gamarde nežno čistilnom mleko je namenjeno temeljitemu odstranjevanju ličil in nečistoč iz delikatne kože obraza. Z inovativno formulo je Gamarde nežno čistilno mleko primerno za nego vseh tipov kože, vključno za občutljivo kožo. Z vsebnostjo Gamarde-les-bains termalne vode in arganovega olja je izdelek obogaten z naravnimi minerali ter vitamini, ki prispevajo k temeljiti oskrbi kože, ki je z redno uporabo bolj mehka in nahranjena.
14,50 €

Gamarde Sebo-Control peneči čistilni losjon, 200 mL

Gamarde peneči čistilni losjon iz linije Sebo-Control je priročen dodatek k negi kože, ki se sooča z nečistočami in mastnim leskom. Blagodejno deluje na mastno in problematično kožo, ki ima neuravnovešeno proizvodnjo sebuma. Inovativna formula, ki ne vsebuje alkohola in umetnih parfumov, bo vašo kožo ponovno navlažila in negovala ter jo pomirila. Pripomogla bo k odstranjevanju nečistoč ter preprečevanju ponovnega nastanka nepravilnosti na koži. Nahranite svojo kožo z naravnimi sestavinami in ji ponudite dolgotrajno mehkobo.
17,24 €

Gamarde termalna voda v obliki pršila, 100 ali 250 mL

Gamarde termalna voda iz naravnega vrelca Gamarde-les-bains in njene pozitivne dermatološke lastnosti so bile priznane leta 1841 iz strani Medicinske akademije. Zaradi svoje naravne prisotnosti elektrolitov in mineralov, pripomorejo k blagodejnim učinkom na kožo ter ji nudijo primerno nego in jo pomirjajo. Osvežite svojo kožo obraza in telesa z naravno termalno francosko vodo in jo nežno oskrbite.
Od 7,10 €

Basica Pur, bazični mineralni prašek v vrečicah

Basica Pur je mešanica bazičnih vitalnih snovi za vzdrževanje in uravnavanje harmoničnega kislinsko-bazičnega ravnovesja. Povsem brez aditivov – brez laktoze, glutena, sladkorja, sladil, barvil, ojačevalcev okusa. Za mešanje s hrano, kuhanje in peko ter za mešanje s sokom.
Od 13,81 €

Gamarde maska proti staranju kože, 40 g

Gamarde maska proti staranju kože s kitajsko belo glino in številnimi rastlinskimi olji, prispeva k ustvarjanju mladostnega videza kože in pripomore k občutku mehkobe in prožnosti. Obogatena z termalno vodo Gamarde-les-bains, Gamarde maska proti staranju kože prav tako blagodejno deluje na občutljivo kožo in jo hkrati pomirja. Priskrbite si celovito nego obraza z uporabo Gamarde maske proti staranju kože in se razvajajte z inovativno formulo iz razkošja narave.
17,60 €

Gamarde nočni serum proti staranju kože, 30 mL

Gamarde nočni serum proti staranju kože iz linije Pres-Age, obogaten z naravnimi rastlinskimi olji in vitamini A, E in C ter maščobnimi kislinami omega-6 in -9, bo vašo kožo globoko nahranil in navlažil. V spanju boste poskrbeli za celovito nego kože obraza in vratu ter se zbudili z občutno mehkejšo in vitalno kožo. Razvajajte se z razkošjem narave ter poskrbite za celovito nego obraza.
28,60 €