Ekološko milo kokos & sandalovina nežno čisti in bogato neguje kožo ter ščiti pred pretirano izsušitvijo.
Proizvajalec: Ölmühle Solling
Cena: 9,40 €

Nakup

Ekološko milo kokos & sandalovina nežno čisti in bogato neguje kožo ter ščiti pred pretirano izsušitvijo.

Prednosti in lastnosti ekološkega rastlinskega mila

  • izključno naravne sestavine
  • hladno mešano
  • ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
  • certifikat NATRUE organic cosmetics
  • primerno za vegane
  • ni testirano na živalih

Delovanje mila kokos-sandalovina

Ekološko milo je popolnoma rastlinsko milo pridelano iz deviškega kokosovega olja in naravnih eteričnih olj. Izjemno bogato kokosovo olje odlično neguje kožo. V ekološkem milu je uporabljeno deviško kokosovo olje, ki vsebuje več kot 60ć5 maščobnih kislin srednje verige in ga sestavlja kar 50g lavrinske kisline na 100 g olja. Presenetil vas bo prijetno leseno sladek vonj po sandalovini, ki je prisoten zaradi 100% naravnega olja sandalovine.

Ker je milo hladno mešano, obdrži vse pozitivne in blagodejne učinke primešanih sestavin. Milo je izjemno nežno in vendar učinkovito pri čiščenju in negovanju kože. Prisoten glicerin na koži uravnava vlažnost in jo dodatno ščiti pred pretirano izsušitvijo. Tudi pH vrednosti kokosovega mila, ki se gibljejo med 9 in 10, odlično vpliva na kožo in je ne draži. Po uporabi mila bo vaša koža ustrezno čista, prijetno bo dišala in nadvse dobro bo negovana.

Razvajanje pri umivanju rok ali telesa, dodatno popestri tudi izjemna pena, ki še bolj poudari dišeči vonj sandalovine. Milo pa lahko uporabite tudi kot kuhinjsko milo, prav zaradi njegovih 100% naravnih sestavin in izjemnega vonja.

Uporaba ekološkega mila

Izjemno dišeče in negovalno milo Solling Naturkosmetik je odlično za vsakodnevno umivanje rok, tudi večkrat na dan. Uporabite ga lahko tudi pri prhanju.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Namen
čiščenje kože
Učinek
čiščenje kože
Vonj
sandalovina
Tip izdelka
milo
Oblika
milo