Sterimar

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Church & Dwight UK LtdConsumer RelationsWear Bay Road Folkestone Kent England CT19 6PG
Spletna stran: www.sterimarnasal.co.uk
Elektronski naslov: info@moja-lekarna.com

Nos je vaša prva obrambna linija

Nos je zelo učinkovit filter za vaše telo, je prva linija obrambe dihalnega sistema. Sposoben je filtriranja več kot 15.000 kitrov zraka na dan in tako poskrbi za odstranjevanje prahu, alergenov in ostalih nečistoč. Le-te v nosu ujamejo drobne dlačiče vzdolž sluznice nosnih poti in odnesejo nečistoče v zadnji del grla, kjer jih pogoltnemo, preden se namnožijo in povzročijo škodo.  .

Pomagajte svojemu nosu pri obrambi pred alergeni in mikrobi v zraku

Če se nosni prehod (notranjost vašega nosu) izsuši ali je zamašen, ne more biti tako učinkovit pri opravljanju svoje ključne vloge pri ohranjanju vašega zdravja. Tu pride na vrsto nosna higiena. Zagotavljanje čistega in navlaženega nosu lahko pomaga zagotoviti, da nos ostane v najboljšem delovnem stanju, da se zaščiti pred onesnaževalci v zraku, ki jih vdihnete. Pomaga preprečiti pojav simptomov in zmanjšati tveganje za nadaljnje težave.

Torej higiena nosu ni nečimrnost - dejansko vam pomaga, da ostanete dobro in dihate.
Ohranjanje čistega nosu izboljša obrambo pred simptomi prehlada, rinofaringitisom in senenim nahodom. Za zaščito telesa in pravilno opravljanje svojega dela mora nos ostati v vrhunskem stanju,  zato svetujemo izbor Sterimar izdelkov, saj so preizkušeno na nivoju dobre kakovosti.

Produkti

Sterimar Baby fiziološka raztopina v pršilu, 50, 100 mL ali AKCIJA

Sterimar Baby fiziološka raztopina v pršilu je primerna za uporabo v otroškem nosku in je zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primerna predvsem otroke.
Od 10,19 €

Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina v pršilu, 50 mL

Sterimar Hypertonic Baby hipertonična raztopina v pršilu je primerna za uporabo v otroškem nosku in je zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primerna predvsem otroke, ki imajo neprestano zamašen nosek.
9,88 €

Sterimar Zamašen nos Hypertonic hipertonična raztopina za odrasle

Sterimar Hypertonic hipertonična raztopina za odrasle v pršilu je primerna za redno uporabo pri zamašenem nosu in je zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primerna za vse starostne skupine.

Od 9,88 €

Sterimar raztopina za nos, 100 mL

Zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primeren tako za otroke kot za odrasle.
Od 12,57 €

Sterimar raztopina za nos, 50 mL

Zaradi svoje neagresivnosti in blagosti primeren tako za otroke kot za odrasle.
9,83 €

Sterimar Cu Blocked Nose fiziološka raztopina v pršilu, 50 mL

Sterimar Cu fiziološka raztopina v pršilu je inovativen medicisnki pripomoček, primeren za prav vsakodnevno redno nosno higieno vseh starostnih skupin - tako otrok, dojenčkov kot tudi odraslih oseb.
9,96 €

Sterimar MN fiziološka raztopina v pršilu, 50 mL

Sterimar MN fiziološka raztopina v pršilu je široko uporaben medicinski pripomoček, izotonična raztopina, primerna za redno in vsakodnevno higieno nosne votline otrok, odraslih ter tudi dojenčkov.
9,80 €

Sterimar Prehlad in Gripa Stop&Protect pršilo za nos, 20 mL

Sterimar Stop&Protect je medicinski pripomoček, ki je namenjen otrokom od 3. leta starosti in odraslim.
7,99 €

Sterimar Baby prehlad Stop&Protect pršilo za nos, 15 mL

Sterimar BABY Stop&Protect je medicinski pripomoček, ki je namenjen dojenčkom od 3. meseca starosti in otrokom do 3. leta starosti.
7,99 €

Sterimar Stop&Protect Alergija pršilo, 15 mL

Medicinski pripomoček, ki umirja že prve znake alergije (alergijski rinitis) in ga lahko uporabljajo tako otroci od tretjega leta starosti dalje ter odrasli (enako velja tudi za nosečnice in doječe mamice).
7,99 €