S pomočjo kreme proti gubam za normalno kožo Teoxane Advanced Filler boste poskrbeli za odlično navlaženost kože ter omilili vidne znake staranja kože.
90,00 €

Nakup

S pomočjo kreme proti gubam za normalno kožo Teoxane Advanced Filler boste poskrbeli za odlično navlaženost kože ter omilili vidne znake staranja kože.

Prednosti in lastnosti kreme proti gubam za normalno kožo Teoxane Advanced Filler

  • ustrezno za normalno do mešano kožo
  • izdatna hidratacija
  • učinkuje na vidnost gub

Delovanje Teoxane Advanced Filler kreme proti gubam za normalno kožo

Za optimalno vlaženje kože ter manj vidne znake staranja izberite Teoxane Advanced Filler za normalno do mešano kožo. Krema proti gubam bo poskrbela za lepši videz kože saj učinkuje na volumen in globino gub in restrukturira kožo.

Teoxane Advanced Filler kreme proti gubam za normalno kožo učinkuje na težave s kožo kot so pojavnost finih linij ter srednjih gub. Poskrbi za izgubljeno čvrstost kože in dobro učinkuje tudi na mastno kožo.

Po 28 dnevnih uporabe so prostovoljci samooenili, da so vsi razvili toleranco na izdelek. Z in-vivo testi so ugotovili, da krema pripomore k trajni hidrataciji kože (25%) in da je koža bolj elastična (10%).

Temeljna formula kreme je RHA s kompleksom za restrukturiranje kože ter NovHyal BIOTECH-G. Za stimluacijo sinteze kolagena ter celostno obnovo matrice kože poskrbijo MATRIKSIL 3000, palmitol oligopeptid in palmitol tetrapeptid-7.  Krema vsebuje tudi silicijev in titanov oksid, ki poskrbita za mehkejšo kožo, ki ji dajeta tudi mat videz. Za mehkejšo kožo pa skrbi tudi prisoten Vegelight 1214, ki je rastlinskega izvora.

Uporaba nočne kreme za normalno kožo Teoxane

Kremo proti gubam nanesite na obrez ter vrat. Priporočamo uporabo v večerni negi, če vam krema odgovarja, jo lahko dodate tudi jutranji negi obraza.

Specifikacije izdelka
Specifikator
Vrednost
Mesto delovanja
obraz
Predel uporabe
obraz
Mesto uporabe
obraz
Namen
anti-age
Namen
nega obraza
Namen
vlažilna nega
Tip kože
mešana koža
Tip kože
normalna koža
Tip izdelka
krema