Zaposleni (o nas)

Spoznajte in izvedite več o Moja-lekarna.com, farmacevtih, naši viziji

Moja lekarna je tvoja lekarna :)

Moja-lekarna.com je bila ustanovljena še v času ko prave izbire v smislu enostavne postrežbe in naročanja raznovrstnih farmacevtskih izdelkov iz naslanjača še ni bilo - naredili smo prvo pravo spletno lekarno, kar je bila in je še vedno za našo ekipo velika čast, za zveste in nove stranke pa pogosto prva misel ob potrebi po zdravilih in zdravstveni storitvi tega tipa.

Glavno poslanstvo naše spletne lekarne je predvsem ponuditi farmacevtske in druge raznovrstne izdelke ter svetovalno storitev čim širšemu krogu ljudi in zadostiti vsem potrebam pacientov širom po Sloveniji in tudi širše.

Ponosni smo, da lahko profesionalno dopolnjujemo storitve naših zdravnikov in preostalih izvajalcev zdravstvenega varstva z natančnim in smotrnim izdajanjem receptov, pa tudi s storitvami svetovanja in vodenja terapije z zdravili. Naša učinkovita ekipa farmacevtov si prizadeva zagotoviti hitro in prijazno storitev.

Predvsem kakovost in natančnost sta temeljni vrednoti, glede katerih nočemo sklepati kompromisov.

Nudimo naslednje storitve:

  • brezplačna oz. ugodna dostava
  • konkurenčne in pogosto nižje spletne cene
  • nasvet farmacevtov in preostalih strokovnjakov
  • nagrajevanje lojalnosti

Aktivno iščemo načine za znižanje stroškov za zdravila in zdravstveno varstvo.

Ekipa Moja-lekarna.com je zvesti prijatelj vašega zdravja. 

Naša misija - misija Moje lekarne

Poslanstvo spletne lekarne iz Žužemberka je zagotoviti celovito farmacevtsko oskrbo vsem prebivalcem Slovenije.

Med drugim pa ne želimo ponujati zgolj širokega nabora kakovostnih zdravil in medicinske opreme za namen zagotavljanja zdravstvenega varstva, pač pa želimo ponuditi tudi širok nabor usposobljenih strokovnjakov (tudi farmacevtov), ki nudijo kvaliteten nasvet vsakemu bolniku.

Poudarek svetovalne dejavnosti je predvsem na izobraževanju pacientov glede njihovih zdravil, njihove varne uporabe ter uporabe na način zagotavljanja ugodnejših zdravstvenih rezultatov.

Naša vizija - vizija moje lekarne

V vse preveč primerih je lekarna postala prej dober posel kot pa predvsem dobra lekarniška praksa in kvalitetna ponudba. Moja lekarna je bila ustanovljena predvsem z namenom, da bi vrnili vrednote kvalitetne farmacevtske postrežbe.

Moja lekarna tako ponuja edinstveno mešanico farmacevtskih vrednot in sodobne dnevne nege. Vlagamo v najboljšo tehnologijo, ki jo lekarništvo pozna v svetovnem merilu, ob enem pa tudi v stalno farmacevtsko usposabljanje, da bi našim strankam zagotovili neprekosljivo izkušnjo.

Zavezujemo se, da bomo našim strankam vedno zagotavljali raznoliko ter široko ponudbo izdelkov, po najugodnejši ceni, hkrati pa ohranjali vrhunsko raven vseh storitev in nege.

Vedno ste dobrodošli, da se oglasite pri nas. To je vizija poslovanja naše lekarne, ki ni le moja ampak tudi vaša.

Ekipa najvidnejših članov Moje lekarne, ki skrbi za vas in vaše potrebe:

Lukanc Tanja

mag.farmacije - koncesionarka

Lukanc Maja

mag.farmacije

Lukanc Tomaž

dipl.kem uni & študent farmacije

..in ostali

"Poleg ostalih prednosti delo skrajšuje čas in podaljšuje življenje." - Denis Diderot