Živali

Produkti

Foresto ovratnica proti zajedalcem za pse nad >8 kg

Foresto ovratnica za pse (nad 8 kg) je praktičen način zagotavljanja neprekinjene zaščite proti zajedavcem, kot so bolhe in klopi! Nudi zaščito za obdobje 8 mesecev.
Od 40,99 €

Foresto ovratnica proti zajedalcem, za mačke in pse do ≤ 8 kg

Foresto ovratnica za mačke in pse (do 8kg) je praktičen način zagotavljanja neprekinjene zaščite proti klopom, bolham in ostalim zajedavcem! Deluje 8 mesecev v kosu. V paketu 1 ovratnica.
Od 36,99 €

Vigo ovratnica za pse in mačke, 35 cm

VIGO ovratnica proti klopom in bolham za muce in majhne pse.
Od 11,02 €

Scalibor ovratnica za pse proti klopom in komarjem, 48 ali 65 cm, 1 ovratnica

Scalibor ovratnica za pse proti klopom in komarjem je učinkovit izdelek za zaščito vaših najboljših prijateljev, ki omogoča zaščito pred klopi (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus), komarji (Culex pipens pipens, Culex pipens molestus) in drugimi insekti, ki sesajo kri. Scalibor ovratnica nudi zaščito od 5 do 6 mesecev in je ustvarjena v dveh velikostih, za male in velike pse. Scalibor ovratnica bo poskrbela za brezskrbno aktivno življenje vaših ljubljenčkov, brez skrbi pred zajedalci iz narave.
Od 32,89 €

Kiltix pasja ovratnica proti klopom in bolham - različne velikosti, 1 ovratnica

Kiltix pasja ovratnica proti klopom in bolham je zelo učinkovita zaščita proti bolham in klopom, saj deluje 2x hitreje in 7x dlje, kot katera koli druga pesticidska ovratnica. Kiltix pasja ovratnica proti klopom in bolham deluje tako, da sprošča drobni prašek, ki odvrača klope, še preden pride do ugriz. Kiltix pasja ovratnica proti klopom in bolham je nežna do psov, kar pomeni, da so stranski učinki skrajno nepogosti. Kiltix ovratnica se uporablja za uničevanje in zatiranje klopov (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) in bolh (Ctenocephalides canis / felis) pri psih.
Od 23,35 €

Effect Ultimum insekticid s kontaktnim delovanjem, 100 ali 1000 mL

Effect Ultimum insekticid s kontaktnim delovanjem je inovativno ter izrazito dobro delujoče insekticidno sredstvo, ki je namenjeno predvsem zatiranju neželjenega letečega in gomazečega mrčesa.
Od 30,38 €

Vet's Best Hot Spot pena, 150 mL

Mešanica čajevca, aloe vere in kamilic je dobra in pomirjajoča za hitro izboljšavo srbeče in razdražene kože.
11,70 €
Filtriraj po atributih
  • Trenutno nakupovanje po:
  • Tip izdelka: insekticid orovratnica orpena za nego