Anabox tedenski razdelilnik zdravil

Tedenski razdelilnik zdravil je enostaven za uporabo in je v pomoč pri jemanju zdravil po dnevih in časih jemanja kot je priporočal zdravnik ali farmacevt. Tedenski razdelilnik zdravil je enostaven za uporabo in je v pomoč pri jemanju zdravil po dnevih in časih jemanja kot je priporočal zdravnik ali farmacevt.
483117 19261

Ocene in mnenja

Opis

POZOR: Napisi (dan, del dneva) so v slovenskem jeziku!

Vsakodnevno jemanje pravih zdravil ob pravem času

S tedenskim razdelilnikom zdravil ima bolnik in/ali njegovi skrbniki hiter in enostaven pregled nad jemanjem zdravil. Tedenski razdelilnik sestoji iz sedmih dnevnih razdelilnikov zloženih v ohišje. Vsak dnevni razdelilnik je druge barve in ima na pokrovu napisan dan

v tednu. Odgovarjajoči dnevni razdelilnik se pred jemanjem zdravil enostavno vzame iz ohišja. Za vrnitev v ohišje se na enak način

z rahlim pritiskom postavi nazaj. Za menjavo dneva v tednu bolnik tako dolgo potiska druge dnevne razdelilnike zdravil v ohišje od zadaj dokler se spredaj ne prikaže potrebni dan v tednu.

Tedenski razdelilnik zdravil je enostaven za uporabo in je v pomoč pri jemanju zdravil po dnevih in časih jemanja kot je priporočal zdravnik ali farmacevt.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kuat Kuat
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede