Anastasia Buff svinčnik za osvetljevanje oči z mat učinkom, 2.8 g

Osvetli obrvno kost, naredi žameten videz ter s tem poudari lok in obliko obrvi. Osvetli obrvno kost, naredi žameten videz ter s tem poudari lok in obliko obrvi.
12166 12166

Ocene in mnenja

Opis

Za piko na i poskrbi vsestranski kremno pudrasti Anastasia svinčnik. Osvetli obrvno kost, naredi žameten videz ter s tem poudari lok in obliko obrvi. Svinčnik lahko uporabimo tudi kot mehko mat osnovo za oči in kot korektor za obraz, ki kožo vlaži in jo varuje.

Naj se ti pogled ustavi na sijočih in zapeljivih očeh, ki jih dosežeš s Anastasia Buff matirnim svinčnikom za poudarjanje lepote tvojih oči.

Kakovosten svinčnik Anastasia bo poudalil tvoje oči in zablestela boš v voji prekrasni lepoti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Ateisti, ki so dobro in radi živeli, pa so v povprečju dosegli 76 let. Še veliko dlje so živeli tisti, ki so imeli intenziven in blagodejen odnos do vere, istočasno pa so tudi sedanjost doživljali pozitivno in motivirano. V teh skupinah je bila povprečna starost 87 let. ?zato da bi bil povsod zraven. To je zapravljen, zamujen čas; to ni čas, ki ga preživiš ob ženi ali v pogovorih s prijatelji. Po drugi strani pa odlašaš manj opravil, ne sodiš v sistem, ne izpolnjuješ tega, kar pričakujejo od tebe tisti, ki držijo sistem v delovanju. Istočasno se sprašuješ: Kaj sem zanemarjal? Na kaj naj se osredinim? Kaj je zame najbolj smiselno?«
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anastasia Anastasia
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja