Anesi AminoFirm krema za čvrstost, 200 mL

Preprečuje in premaguje pomanjkanje čvrstosti in napetosti kože. Preprečuje in premaguje pomanjkanje čvrstosti in napetosti kože.
10785 10785

Ocene in mnenja

Opis


Anesi krema za čvrstost, 200 mL

Vsebuje visoke odmerke centelle asiatice, elastina in organskega silicija, preprečuje in premaguje pomanjkanje čvrstosti in napetosti kože

Široka paleta posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, ki je osnovana na rastlinskih učinkovinah, proizvedena pa z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, nudi doseganje optimalnih rezultatov, to je lepote telesa in zadoščenja čutov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

V naslednji raziskavi je moralo 100 študentov rešiti težke matematične naloge in voditi predavanja. V splošnem so se vsi odzvali enako: vsem je narasel krvni tlak. Pri natančnem opazovanju pa so raziskovalci ugotovili odločilne razlike: pri tistih, ki so bili socialno aktivni, so imeli veliko prijateljev in se z njimi tudi dobro razumeli, je srce začelo biti hitreje, pri socialno izoliranih pa je nastalo samo zoženje žil. Vrednosti sodijo k dvema različnima odzivoma, s katerima organizem odgovori na stres: aktivni odziv, ki telo mobilizira za boj ali pobeg, in pasivni odziv, ki telo »zamrzne«, Za telo je to velika razlika; medtem ko je kratkotrajni in aktivirajoči stres zdrava reakcija, »zamrznjena« napetost čez čas povzroči poškodbe žil in bolezni srca ter krvnega ožilja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja