Anesi AminoFirm krema za čvrstost, 500 mL

Preprečuje in premaguje pomanjkanje čvrstosti in napetosti kože. Preprečuje in premaguje pomanjkanje čvrstosti in napetosti kože.
906468 10786

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje visoke odmerke centelle asiatice, elastina in organskega silicija, preprečuje in premaguje pomanjkanje čvrstosti in napetosti kože

Široka paleta posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, ki je osnovana na rastlinskih učinkovinah, proizvedena pa z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, nudi doseganje optimalnih rezultatov, to je lepote telesa in zadoščenja čutov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Delaj dobro
Raziskovalci harvardske univerze so izvedli zanimiv poskus: skupini ljudi so pokazali ganljiv film o ženski z Zahoda, ki je požrtvovalno skrbela za uboge in prizadete v revnih barakarskih naseljih v Kalkuti. Udeležencem so pred in po predvajanju odvzeli kri. Gledanje nesebičnih dejanj ženske v revni četrti je pri občinstvu povzročilo izredne vplive na imunski sistem. Po koncu predvajanja so bile vrednosti imunglobulina A, ki telo ščiti pred bakterijami in virusi, veliko višje kot pred gledanjem. Raziskovalcem se je to zdelo pomembno posebej za starejše ljudi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja