Anesi ampule aminodren, 20x10 mL

Koncentrirani serum vsebuje kompleks iz morskih alg in l-karnitin. Koncentrirani serum vsebuje kompleks iz morskih alg in l-karnitin.
905852 10779

Ocene in mnenja

Opis

koncentrirani serum vsebuje kompleks iz morskih alg in l-karnitin; zmanjšuje nakopičene maščobe in deluje proti kopičenju, zmanjšuje zastajanje tekočin in celulitis

Široka paleta posebej učinkovitih in privlačnih izdelkov kozmetične linije za nego telesa ANESI, ki je osnovana na rastlinskih učinkovinah, proizvedena pa z najnovejšo tehnologijo in pod skrbnim nadzorom lastnih laboratorijev, nudi doseganje optimalnih rezultatov, to je lepote telesa in zadoščenja čutov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Stati drugim ob strani
Če vprašate ljudi, kaj si najbolj želijo v življenju, največkrat na prvem mestu pristane zdravje, na drugem pa izpolnjeno partnerstvo in ljubezen bližnjih. Izpolnitev druge želje skoraj neposredno. pripelje do izpolnitve prve, saj so intenzivno socialno življenje, dobri prijatelji, na katere se lahko zanesete in jim stojite ob strani, eni najpomembnejših tvorcev smisla v življenju in tako osrednji dejavniki za zdravo in dolgo življenje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja