Anesi Body Salt Gel, 250 ali 500 mL

Anesi Body Salt Gel je kremni gel s pozitivnimi učinki na telo, z algami in soljo.
10786 10786

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Body Salt Gel je kremni gel s pozitivnimi učinki na telo, z algami in soljo.

Značilnosti kremnega gela Body Salt

  • prijetna tekstura
  • se hitro vpije
  • primerno za celotno telo
  • nežen vonj
  • z morsko soljo
  • vsebuje alge

Delovanje Body Salt Anesi

Zanimiva tekstura Body Salt v obliki krmnega gela je odlična za oskrbo kože in preoblikovanje telesa. Svetujemo vam, da ta izdelek izberete, ko si ob zdravem življenjskem slogu želite dodatnih vidnih učinkov na telesu in bi želeli opazen napredek tudi pri videzu kože.

Kremni gel Body Salt vsebuje alge Laminaria Digitata in rdeče alge Gelidium Cartilagineum. Naravno delovanje na vaše telo ima še posebno dobre učinke. Pričakujete lahko vidne učinke na preoblikovanje telesa, saj ob nanosu kreme izvedete tudi prijetno masažo, ki posledično spodbudi drenažo in tako pripomorete, da se iz mesta nanosa pričnejo odstranjevati neželeni elementi. Spodbudili boste zadržano vodo, da se postopoma odmakne izmed maščobnih plasti. Odprava celulita in zmanjšanje njegovega videza je torej zelo preprosto s kremnim gelom Body Salt.

Za dodatno učinkovanje poskrbijo minerali morske soli. Imajo poseben učinek na kožo. S pomočjo naravnih mineralov in energijo morja bo vaša koža odrešena vseh nečistoč in neželenih elementov.

Z redno uporabo Body Salt Gel Anesi in v kombinaciji z kvalitetnim življenjskim slogom si lahko obetate vidne spremembe na telesu, predvsem na najbolj težavnih predelih kot je pas, stegna in noge.

Uporaba gela Body Salt

Kremni gel Body Salt nanesite na kožo, ki ste jo predhodno dobro očistili in osušili. Nanesite na predele telesa, kjer želite narediti tretma. Z nežnimi krožnimi gibi masirajte dokler se popolnoma ne vpije v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Delaj dobro
Raziskovalci harvardske univerze so izvedli zanimiv poskus: skupini ljudi so pokazali ganljiv film o ženski z Zahoda, ki je požrtvovalno skrbela za uboge in prizadete v revnih barakarskih naseljih v Kalkuti. Udeležencem so pred in po predvajanju odvzeli kri. Gledanje nesebičnih dejanj ženske v revni četrti je pri občinstvu povzročilo izredne vplive na imunski sistem. Po koncu predvajanja so bile vrednosti imunglobulina A, ki telo ščiti pred bakterijami in virusi, veliko višje kot pred gledanjem. Raziskovalcem se je to zdelo pomembno posebej za starejše ljudi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja