x
Vse kategorije
Anesi Silhouette Body Shape + krema, 250 ali 500 mL
Anesi Silhouette Body Shape + krema, 250 ali 500 mL
Oceni izdelek in zasluži

Anesi Silhouette Body Shape + krema, 250 ali 500 mL

Proizvajalec: Anesi
Anesi Body Shape + Cream neguje vaše telo medtem ko deluje učvrstitveno.
Cena: 4,28 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Body Shape + Cream neguje vaše telo medtem ko deluje učvrstitveno.

Prednosti in lastnosti kreme Body Shape +

  • posebna sestava
  • z algami Gelidium Cartilagineum
  • deluje na mestu nanosa
  • vidno izboljšanje na koži

Delovanje Body Shape + Cream Anesi

Krema Body Shape + je namenjena oblikovanju telesa. Ima posebne učinke ob nanosu, ki posledično pripomorejo k boljšemu videzu, tudi kože.

Za učinkovito delovanje poskrbijo rdeče alge oziroma Gelidium Cartilagineum. Njihovo delovanje je ciljano usmerjeno na odmrlo kožo. V kombinaciji z grenkim ingverjem krema Body Shape + deluje tudi na mestih, kjer se v maščobnem tkivu zadržuje tekočina. Krema ima odličen negovalni učinek na kožo in jo postopoma učvrsti na mestih kjer jo nanesete.

Ob redni uporabi Body Shape + Cream bo koža na tretiranih predelih vidno bolj tonizirana. Celulit bo manj opazen in maščobno tkivo ne bo več vplivalo na neprivlačen izgled. Posredno torej krema vpliva tudi na oblikovanje telesa. Skupaj z zdravim življenjskim slogom, ustrezno prehrano in zadostno količino gibanja, si lahko v nekaj tednih obetate dobre rezultate kreme Body Shape +.

Krema deluje izključno na mestu nanosa. S tem ko jo nanesemo na želene predele in izvedemo blago masažo, nekoliko spodbudimo tudi drenažo in pretok. Z vsakim nanosom na predelu nog, boste začutili pravo udobje in občutek lahkotnosti.

Uporaba kreme Body Shape +

Body Shape + kremo nanesite na očiščeno in dobro osušeno kožo. Izberite mesta kjer želite delovanje kreme in vmasirajte zadostno količino izdelka. Vtirajte toliko časa, da se popolnoma vpije v kožo.

Priloge

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Ker moč imunskega sistema z leti upada, je lahko prav nesebična pomoč drugim podporni dejavnik. Pri ljudeh, starejših od 100 let, se vedno pokaže, da so poleg zmernih prehranjevalnih navad intenzivno gojili socialne stike. Učinki so podobno veliki, včasih celo večji, kot pri redni telesni aktivnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.