Anesi Cryo Shape Concentrate, 3 x 25 mL

Anesi Cryo Shape Concentrate ima hladilni učinek, ki se preprosto nanaša z roll-onom in blagodejno deluje na vaše utrujene noge. Anesi Cryo Shape Concentrate ima hladilni učinek, ki se preprosto nanaša z roll-onom in blagodejno deluje na vaše utrujene noge.
10793 10793

Ocene in mnenja

Opis

Anesi Cryo Shape Concentrate ima hladilni učinek, ki se preprosto nanaša z roll-onom in blagodejno deluje na vaše utrujene noge.

Značilnosti koncentrata Cryo Shape

  • hladilni učinek
  • gel tekstura
  • preprost nanos z roll-on
  • ublaži občutek utrujenih nog
  • takojšnje delovanje

Delovanje Anesi Cryo Shape Concentrate

Anesi predstavlja edinstven koncentrat Cryo Shape. Na vašo kožo prinaša izjemen hladilen učinek, ki v deluje samo nekaj trenutkov po nanosu.

Za izjemno učinkovitost poskrbijo tri aktivne sestavine, ki skupaj prispevajo k boljšemu občutku utrujenih nog. Spodbudijo telo, da noge postanejo lahkotnejše in je celostni občutek bolj udoben.

Koncentratu Cryo Shape so dodana eterična olja. Poskrbijo za prijeten vonj in blagodejne učinke. V Cryo Shape Concentrate vas bo pričakala mešanica eteričnega olj ciprese, limone, sivke in mete.

Posebna patentirana sestavina Frescolat, daje nogam v trenutku lahkotnejši občutek in tako olajša vsak vaš nadaljnji korak. Brez težav boste uspešno nadaljevali z aktivnim načinom življenja, brez da bi vas utrujene noge pri tem ovirale. Učinek Cryo Shape Concentrate je izjemno preprost za uporabo, zato ga lahko nanesete kadarkoli vaše noge otežujejo vašo mobilnost. Občutek sprostitve in udobja bo takojšen.

Uporaba Cryo Shape Concentrate

S pomočjo roll-on nanosa, enostavno namažite na področje, kjer si želite pozitivnih učinkov Anesi Cryo Shape Concentrate. Svetujemo predvsem uporabo na nogah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dajmo življenju smisel

Celo kdor je bolan, pridobi veliko, če pomaga drugim. Raziskave pri dolgoletnih bolnikih z virusom HIV so pokazale, da so tisti, ki so pomagali drugim, v življenju našli več smisla, bili bolj duhovni, se bolje soočali z boleznijo in živeli dlje kot tisti, ki so se osredinili samo nase.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Anesi Anesi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja